Centern röstar mot ett moderatstyrt Malmö

INRIKES. Centerpartiet tänker rösta emot ett M-styre i Malmö, rapporterar Sydsvenskan bakom betalvägg. I stället vill partiet förhandla fram ett blocköverskridande styre men kräver att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) avgår som kommunstyrelsens ordförande.


Centerpartiets gruppledare i Malmö, Niels Paarup-Petersen, säger till tidningen att de gärna hade sett ett maktskifte i Malmö men att de varit tydliga med att de inte tänker göra sig beroende av Sverigedemokraterna. – Och vi ser inte att M eller Alliansen kan ta över styret utan aktivt stöd av SD, säger Paarup-Petersen (C).

-Pettersson säger att av allt S ställt till med är Malmö värst, ändå vill centerpartiet hellre att de sitter kvar än ger SD inflytande. Observera att de pratar inte om Sverigedemokraternas politik utan om SD, inga förhandlingar, inga krav, inte undra på att politikerföraktet frodas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Centern röstar mot ett moderatstyrt Malmö

 1. Så det är C som tagit över rollen som extremistparti nr 1? Fan vet om inte Annie styrs av de rika herrar som styr de möten på vilka hon varit.

 2. Samma sak i Malmö, som på riksnivå. Centern sviker borgerliga värderingar framför socialism, snarar än att för de värderingar de finns till, ta hjälp av SD. De är svikare. Som en vän som går över till ens fiender. För att man inte gillar den fula ankungen som hänger med en. Man är en omänsklig mobbare, som inte tål de lite annorlunda och lite aviga, utan istället lierar sig med mobbarna och de grymma typerna, som gör bus och elände och sabotage av ännu större omfattning, än man själv gör. Sådana är centern och liberalerna.

 3. Buskis ”Riksdag/Kommunstyrelsen” fortsätter. Löfven håller på att skratta ihjäl sig. Han behöver inte göra ett skit. Allt han måste göra är att ta det lugnt tills äpplet ramla när från trädet i hans knä. Va beredd på 4 år till med Löfven och utrikes blondinen.
  Ulf Kristersson ha en pondus som ett glas vatten, han va redan ute innan valet.Breddad av Lööf och fjanten Björklund. Den enda i Alliansen som kan hålla huvud ”högt” är snyggingen från KD.

  • Hur så? Så bonniga som de är med både idéer ,åsikter och mobbning kan det inte finnas bonnigare personer i hela Riksdagen. Hela 500 000 har röstat på partiet i tron att de hjälper lantbrukare och vad gör de? Öser till Sverige halva Afrika. Bananplockare, vindruvstrampare, men ack ,de vill inte arbeta.

 4. Att i katastrofens Malmö över 30% av väljarna röstar på S och över 11% röstar på V tyder på att Malmö har den situation den förtjänar.

 5. Centern är utan tvekan det galnaste borgeliga partiet. Liberalerna verkar nu vara ett till 100% flumliberalt parti där alla klassiskt liberala tankar är kastade överbord.
  Det är utan tvekan Sveriges, de fakto, styrande journalistkår som drivit fram denna typ av politiker och politik. Politiker som inte har inordnat sig har rensats ut av MSM.
  Sverige är bara en demokrati på pappret.
  Det gör det inte bättre att kvinnor har tagit över svensk media och därmed största delen av politiken.

  • En svensk riksdag utan kommunister, MP C och L vore en hyffsad riksdag !
   Tror att S utan V, MP, C och L skulle vara ett skapligt parti för SD M och KD att samarbeta med.

   • Helt rätt ! Instämmer. Men när de små spelar djävulens fiol i örat på Lövén blir han berörd.

   • Är det inte han själv som är näcken, som driver människor i fördärvet, i den socialistiska floden?

 6. En skara skrupelfria politiker klöser ut ögonen på varandra för att nå makten. Andra länder i Europa har också drabbats av den dödliga sjukan, tyvärr.

 7. Finns det inte någon som förstår att sakpolitik är det viktiga?
  Att jämföra politikerna med barn i sandlådan är en skymf mot barnen för de har bättre förstånd än vuxna politiker.

 8. Folkviljan väger tydligen lätt, så här efter valet, när muslimkramarna dikterar vilka som får vara med i sandlådan.

 9. På ledarsidan i Sydsvenskan skriver Henrik Bredberg: Heja Centern!

  Någon som hade förväntat sig någon annan kommentar i den tidningen?

Kommentera