500.000 nya afghaner på väg. Har regeringen beredskap för utökad gymnasieamnesti?


INVANDRING. Upp till en halv miljon invandrare från Afghanistan väntar på en chans att ta sig in i Europa, rapporterar den grekiska tidningen Kathimerini.

Tidningen säger att 500.000 afghaner nyligen har kommit in i Turkiet från Iran och Irak, med avsikt att ta sig vidare till Europa.

Den oroande informationen från Turkiet säger att invandrarna samlas nära Andrianoupolis, för att korsa de mest oskyddade turkiska och grekiska landgränserna i Evros-regionen.

Den grekiska regeringen har redan kontaktat EU, liksom Turkiet, om bristen på gränsbeskydd från turkiska sidan för att skydda gränsen mot Grekland.

Den grekiska regeringen vägrar dock att vidta några effektiva åtgärder för att bevaka den grekiska sidan av gränserna, vilket skulle hindra massiva vågor av illegala invandrare att korsa den.

Det faktum att Turkiet utnyttjar invandrarkrisen för att öka trycket på Europa och driva sina egna intressen och den grekiska regeringens ovilliga att skydda de europeiska gränserna kan leda till en förnyad migrantkris.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


32 responses to “500.000 nya afghaner på väg. Har regeringen beredskap för utökad gymnasieamnesti?

 • Maya

  Han tatuerade 14 åringen med keps, vad är han rädd för? Att mamsen skall hämta hem honom eller kanske en efterlyst mördare?!

  Gilla

 • Ann Lindblon

  Hej och hå, Lövet. Är du nöjd nu?.
  En halv miljon ytterligare av Bidragsjägare, afghaner utan skyddsbehov, vill åt vårat land. Har du LÅNAR tillräckligt till detta? Eller väntar nya åtstramningar det sönderplägade folket?

  Gilla

 • Onkel Björn

  Man får ju inte förglömma att Turkiet är muslimskt med muslimskt styre.
  Det är klart att de inte känner för att hjälpa de kristna europeiska länderna att förhindra muslimer att komma in i Europa. Att tillåta Turkiet att bli medlem i EU tror åtminstone jag bara skulle förvärra situationen.

  Och Dublinförordningen kan vi ju bara glömma. det har vi ju sett hur det gick 2015.
  Så, stäng gränsen.

  Gilla

 • Hanna

  Perfekt för (S)Löfvén och (C)Lööf- snart har ni egen majoritet med ett nytt folk på det som tidigare var Sverige…

  Gilla

 • compulsoryunion

  ”Ensamkommandes” föräldrar invaderar nu Sverige, kallas Efterkommande föräldrar, ändå vill kommuner att svenskar ska ha försörjningsansvar för ”barnen”.
  Citat dom:
  Södertälje kommun (kommunen) yrkar ska bevilja kommunen sökt ersättning för barnen N.S.A., A.S.A., N.A., och W.A. Kommunen anför ett barn utan omsorgsperson, som beviljats uppehålls- tillstånd i landet, fortsatt är att se som ensamkommande….
  Förälder för barnen N.S.A. och A.S.A. beviljades uppehållstillstånd i landet den 24 februari 2017. Förälder till N.A. och W.A. beviljades uppehållstill- stånd den 17 november 2017. Tiden innan omsorgspersonerna beviljades uppehållstillstånd var deras ärenden fortfarande under handläggning hos Migrationsverket. Deras anknytning till barnen var inte officiellt fastställd och Migrationsverket har kunnat ifrågasätta den inom ramen för den process som rörde den vuxna personens rätt att uppehålla sig i landet. Omsorgs- personen har inte kunnat vidta åtgärder som att folkbokföra ens sig själva och de har inte kunnat sörja för eller företräda sina barn. Det har inte varit möjligt att överföra den rättsliga vårdnaden till dem. Barnen har fortfarande varit i behov av familjehem och god man. Det har därmed, vid tidpunkten för respektive avslagsperiod, inte funnits någon person som fastställts som förälder eller som faktiskt kunnat ta hand om barnen och uppfylla sina uppgifter som vårdnadshavare enligt 6 kap. föräldrabalken. Kommunen har därför haft rätt till ersättning för sina kostnader för respektive familjehems- placering enligt 28 – 29 c §§ NyErsF.

  ….Kammarrätten konstaterar att föräldrarna i dessa fall har bosatt sig med sina barn. Det förhållandet att en person som uppger sig vara förälder till ett barn bosätter sig tillsammans med barnet bör i normalfallet medföra att en familjeåterförening har skett, såvida inte omständigheter kommit….

  Gilla

  • age

   Är någon förvånad?
   Södertälje har ju ”gått före som gott exempel” sedan invasionen av
   ”balkaner”.

   Dettstom har väl Södertälje varit styrt av klarröda individer så länge minnet sträcker sig.

   Gilla

 • Joy

  Det är ta mig f.. rent sjukt!

  Gilla

 • Maya

  På nyheter talades det om att Europa måste förstärka gränserna med gränsvakter från varje land. Tro den som vill, jag tror inte på det. Skulle inte förvåna mig om frivilligkåren skulle bestå av Dror Feiler , Malena , Fatemah med flera !
  Nu hoppas jag på allvar att det blir av. nyheter förtäljde att det skulle handla om 100 män från Finland.
  Just det, såg det i finska nyheter. Sverige lär väl sätta sig på tvären!
  Fortsättning följer…. Berättar mer när jag vet.

  Gilla

 • age

  Det är väl både MuslimPartiet och socialdemokraterna som bjudit in
  infödingarna som röstunderlag.

  Socialdemokraterna måste ju fullfölja kontraktet de skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra till att islamisera Sverige.

  => Skönt att vara så gammal så att detta inte bekymrar mig!

  Grattis alla ni som drabbas! Ni kunde ha följt mitt gamla råd;
  att bilda ”små klubbar” under skennamnet, ”Grannsamverkan mot brott”.
  Då kunde vi ha hjälpt infödingarna att få en intensiv hemlängtan.

  Nu är det infödingarna som kommer att hjälpa svenskarna att längta
  bort från det invaderade Sverige!

  Gilla

 • Kurt

  MEN DET ÄR JU BAAAAAAAAAAARN

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Salut !
  Vi välkomnar ytterligare framtida räddare av Folkhemmet.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Jag undrar vilket land de väljer? Jag skulle tippa på ett land där man blir tilldelad ett koppel slavar, får allt man pekar på och får gå i gymnasiet, trots att man är drygt 30 år gammal.

  Gilla

 • Gringo

  Något sjukligt beteende har de allt i riksdagen, man undrar vilken sjukdom dom har. Den verkar spridas som en löpeld i korridorerna på världens största dagis. Tyvärr så finns det folk som inte förstår hur sjuka riksdagsmännen är, för de är precis lika korkade de. När ska svenskarna våga säga ifrån och avsätta hela skiten. Börja om och gör rätt, hur svårt ska det vara.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Dom rödgröna i dom flesta europeiska länder kommer att få de mera mångkulturelt än dom nånsin ens vågat drömma om Men vi andra då Vi kommer att få mera problem än vi någonsin kunnat vänta oss

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Glöm det ”HOT” skapat av svenska politiker vad det gäller Putin och Ryssland.
  Det finns mer verkliga hot, en ”invasionsarmé” av afghaner som svenska Sju-klöverregeringar inte har vilja eller kunskap att hantera.
  En akut åtgärd borde vara att stänga av alla bidragssystem till nya invandrare. De system som vi alla har bekostat med skattemedel sedan lång tid tillbaka ska endast kunna vara till förmån för svenska medborgare.

  Gilla

 • Stenbock

  Nya skaror av vildar finns redan nu inom EU´s gräns. På ön Lesbos i Grekland råder rena kaoset. I går läste jag om,att tusentals av alla de slag, från Bantu,Zulu till allsköns arabpack,hade rivit ner en 1000 år gammal klosterbyggnad,för att de inte fick resa vidare till ett lyckans land !
  M.a.o. har de välutbildade akademikerna blivit på dåligt humör…

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Det finns så många svenskar som röstar för detta….men de tar INTE in de i sina hem ( utom de sjuka batikhäxorna, för att utöva pedofeli verksamhet…för det ör ju ensamkommande barn 🙄 vi pratar om 🤒 ).
  Övriga som röstade för mer av detta, vill inte ha dem hos sig….Nej, det ska Sveriges samhälle ordna…och då höjer vi skatten för de inhemska skattebetalande svenskar.
  FÖR DET ÄR BARA ATT HÖJA SKATTERNA, DET FINNS PENGAR I ÖVERFLÖD.
  DETTA RÖSTADES FÖR…och då främst av de som inte vill eller orkar arbeta, och aldrig kommer eller har gjort ett hederligt riktigt arbete.

  SJUKA, SJUKA SVERIGE !!!
  Fyra år med idioti….ska det nu fortsätta i samma sjuka anda, i fyra år till !?

  Gilla

  • Grune

   Tyvärr värkar det som om idioterna i 7-klövern får fortsätta att inneha diktators platsen i diktaturen Muslimiland.

   Gilla

 • EuroPortalNews

  Dags att påminna igen om att den 10 December kommer den korrupta svenska riksdagen skriva på skurkorganisationen FNs ”Global compact for migration” vilket gör att Sverige inte själva längre kan bestämma volymen av invandringen till vårt land. Om FN säger 50 miljoner inom 3 årsperiod så måste vi acceptera det 🙂
  UN eller FN är ute efter att förstöra fungerande I-länder är helt klart vilket är en del av NWO upplägget.
  Länder som inte ska skriva på för närvarande: USA-UNGERN-POLEN-AUSTRALIEN, fler kommer det bli när de inser att de kommer bli lurade.
  KINA-RYSSLAND kommer naturligtvis inte skriva på,troligen inte japan heller,vidare kommer nog tjeckien och italien vägra………
  De länder som signerar detta kommer att hamna långt ner i välfärdstabellen internationellt. Sverige ska hamna långt under topp 30 listan där vi förut var topp 5<denna prognos har FN själva gjort om Sverige år 2030
  mer här:
  https://morklaggning.wordpress.com/2018/10/10/det-postdemokratiska-forenta-nationerna/

  Gilla

  • Cirkusen fortsätter.

   SVERIGE SKA NATURLIGTVIS SKRIVA PÅ FÖRST…VI HAR JU EN FEMINISTISK 🤢 SK. LEDNING AV SVERIGE….OCH DÅ FINNS DET INGEN GRÄNS FÖR NÅGONTING…
   ( Universum kan kanske ha nått slut, men idiotin är absolut gränslös .)

   Tema på sjuk:
   SJUK – SJUKARE – SVERIGE

   Gilla

 • Grune

  Är det inte fler än 500 000 stycken ? Det va väl inte många om man som 7-klövern vill ta hit 60 miljoner.

  Gilla

  • Onkel Björn

   500.000 Är ju bara att fälla några träd i någon skog någonstans på landsbygden och bygga en ny stad. Vi här ju mycket skog som kan bebyggas i detta landet, enligt Reinfeldt

   Gilla

   • Billy Boy

    Stefan Löfven (S) har kanske grubblat dygnet runt på hur han skall kunna genomföra de förslag som några av hans själsfränder inom vänstern lagt för att lösa massinvandringsproblematiken, följderna av sommarens skogsbränder, sysselsättningen mm mm.

    Delcitat

    Ökad invandring kan stoppa bränderna

    Sverige är ett land med ungefär 10 miljoner invånare och en areal på 447 435 kvadratmeter. Det gör Sverige till världens ytmässigt 56:e största land. Tittar man istället på befolkningstäthet, är Sverige så glest befolkat att vi hamnar vi på plats 158 av 196 på världslistan. Det är gott om plats i Sverige. (Publicerat 2018-07-27)

    Slut delcitat

    Debattartikeln i tidningen Paragraf har skrivits av Andreas Magnusson …

    …som är gymnasielärare i svenska, religion och etik. Han förekommer också ibland i debatter i SVT bl a i Opinion Live med vänstervridna Belinda Olsson som programledare.

    Har gymnasieläraren Andreas Magnusson och chefredaktören Dick Sundevall gjort någon ekonomisk kalkyl på vad det beskrivna vanvetts-projektet skulle kosta att genomföra?

    Det står i debattartikeln att Sverige har en areal på endast ”447 435 KVADRATMETER”, vilket tyder på att ingen beräkning eller efterkontroll har gjorts. Gymnasieläraren Andreas Magnusson och chefredaktören Dick Sundevall hävdar alltså att hela Sverige ryms på en yta motsvarande endast c:a 669 ggr 669 METER.

    I själva verket har Sverige en yta på 447 435 KVADRATKILOMETER, där man avser att bygga nya vägar, nya bostäder mm mm. På endast 447 435 KVATRATMETER (där det redan nu bor c:a 10 miljoner människor) blir det nog knepigt att klämma in alla faciliteterna herrarna föreslagit inkl. de brandsläckande nya invandrarna, deras bostäder + all infrastruktur mm mm.

    Läs gärna hela den galna debattartikeln på länken nedan:

    https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/52513-okad-invandring-kan-stoppa-branderna/

    Gilla

 • El gringo

  Minst hälften är väl på väg hit, alla kriminella dårars paradis.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Självklart har det öppenhjärtliga och alltid resursstarka Sverige en beredskap för att ta emot ännu fler studiemotiverade afghanska pensionsräddare !

  Gilla

 • Macke

  Då kommer nästa Baaarn- vågen.
  Sedan har vi alla dem som redan finns här och kommer att skaffa egna dagis efter dagis i generationer framåt.

  MP – V – S – C samt Gudruns F!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Passar ju bra med ännu en rejäl import av barn nu när infödda äkta svenska kvinnor av någon anledning föder allt färre barn !

   Gilla

 • tikamax

  OH GODE G_D BESKYDDA OSS…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: