Per Garthon från Horby


INRIKES. Per Gahrton har bland annat varit språkrör och riksdagsledamot för Miljöpartiet de gröna. Men herr Garton kanske är mest känd för att kört omkring i en oskattad och obesiktigat bil, en riktig miljöförstörare på fyllan. Han har flera gånger åkt tid för rattfylla och dömts till fängelse för det, trots att han skyllde på eftersupning.

Numera är Per Garthon kommunpolitiker (MP) i Hörby, inte vet jag om han eftersupit eller om han bara är en dålig förlorare. En sak är klar SD har inte skapat de problem Hörby och övriga Sverige har och SD har inte blivit största parti, (35,4 %) i Hörby för att Garthon och hans kollegor skött sitt jobb bra.

Twitter

SD-politiker i Hörby

Om Hörby på bloggen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


19 responses to “Per Garthon från Horby

 • Kalle

  Sade Horbys egen lilla fyllehund, Per Gharton.

  Gilla

 • Blot-Sven

  Per Garthon sätter alltså likhetstecken mellan SD och rasism. Det är ungefär lika seriöst som att köra på fyllan och eftersupa för att slippa påföljd. Garthon har alltid varit extremt PK och helt oförmögen att ta in konservativa eller nationalistiska argument. I stället har det blivit verbala förlöpningar något som utmärkt honom ända sen han började sin karriär som FPU-ordförande i början av 70-talet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  P.G, en tvättäkta svensk politiker !!!!!!
  Inte konstigt att Folkhemmet har fallit ihop som ett korthus.

  Gilla

 • Monica

  Per Gahrton von Hor-by. Den var rolig den ha ha ha……

  Gilla

 • Kurt

  Per Gahrton är MP’s Gudrun Schyman det är vad denna fyllbulten är, det som skiljer han från Gudrun är att han inte ha pissat i Bio Foyen än…
  Att dessa personer överhuvud taget ha nerv att blanda sig i, fatta de inte att de ska hålla tand för tungan.
  Hade jag så mycket skit på mig skulle jag hålla käft och inte göra mig bort hela tiden.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  HAHAHA

  Jag tror att Hörbyborna fullständigt och högaktningsfullt skiter i media 🙂

  Gilla

 • Monica

  Han är en bortskämd läkarson och det har förmdodligen gett honom en stor portion självkänsla. Har sett honom live flera ggr i Malmö och Lund och han har en mycket arrogant uppsyn som han äger hela världen.

  Gilla

 • age

  MuslimPartiet tar väl inte avstånd från alkohol?

  Bilen var väl HALAL – godkänd?

  Gilla

 • Argus

  Per Garthon fick sin politiska skolning i FPU (numera LUF). Det visar bara avståndet (=< 0) mellan "liberalerna" och de Gröna khmererna.

  Gilla

 • Falken

  Ja Hörby var Systembolag annars skulle väl inte Garthon bor där likväl som Gudrun bor i Simrishamn som ocå har ett litet trevligt utskänkningsställe. När Garton kom från Arlanda på en tjänsteresa o som vanligt hade gått på spriten och tog bilen därifrån flygplaten och blev haffad strax utanför skyllde han på att mätapparaturen inte var kallibrerad rätt efter senaste godkännandet och klarade sig den gången, en alkolist kan försvara sig det vet vi från Gudrunds karriär som verkar vara slut tack och lov med 0,4% i riksdagsvalet.

  Gilla

 • Blodsven

  Det måste väl vara in i helvetes bra för turismen om rånare och annat slödder decimeras. För svårt att begripa för en fåntratt som som sysslat med politik i hela sitt liv….

  Gilla

 • Kent

  Per Gahrton är inte bara ett gammalt språkrör utan också en av grundarna av MP.
  Hans problem med spriten har renderat honom tre anklagelser om rattfylla men endast en fällande dom. Där en lag om eftersupning skulle införas och få namnet lexgahrton men där man ångrade sig och drog tillbaka lagförslaget.
  Lite humor att ta bort prickarna över öet i Hörby.
  Kanske när gamle Gahrton inte är arg så har han kanske humor också.
  Han kanske också inser att det är hans parti som är en av huvudorsakerna till att SD blir större hela tiden.

  Gilla

 • Stenbock

  Jo,men jag tar min sedan snart 40 år sedan avlidna mors ord som troliga.
  ”Fyllehunnar och vanlig idioter,skall man inte tro på ”

  Gilla

 • B Bäver

  Så kan man ju säga, själv bodde jag i Malmö i många år. Där styrde Mp med S o det var min själ inget att vara stolt över. Varför tror Garthon att Mp nästan försvann från den politiska kartan. Berodde det på att dom var så duktiga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: