Hoppas medlemmarna är nöjda med fackets propaganda för miljoner

MEDIA. Nedan ett inlägg på bloggen från den 29 augusti 2013. Politism skrev sin första text den 27 augusti 2013. Ägare är mediekoncernen Schipsted, fackförbunden Kommunal och LO. 

”Politism.se är Aftonbladet och fackförbundets LO:s storsatsning. För 6 miljoner ska sajten erbjuda ”läsarkommentarer, läsarinteraktion, läsarinflytande på nyhetsvärdering”

Nu har Politism.se öppnat och allt man ser är en blogg – kanske lite rörigare än de flesta – som inte ens har en kommentatorsfunktion. En blogg som försöker få läsarna att tycka ”rätt” i ”rätt” frågor. Där finns ett gäng vänsterdebattör och feminister som framför sina åsikter oemotsagda. Sådant som det redan finns 13 på dussinet av.

Jämför gärna denna 6-miljonerssatsning med Petterssons som kostar några tusenlappar per år och görs av amatörer samt är reklam och donationsfri.

Känner ni någon LO-medlem så fråga om de är nöjda med inflytandet de får för sina pengar.”

-Pettersson säger att idag fick vi svaret, Politism läggs ned från 1 oktober. Förlusterna har varit enorma, 2,5 – 3,5 miljoner per år. Facken ägde 51 procent så jag hoppas medlemmarna är nöjda…

Styrelseordförande på Politism är Anders Lindberg, Aftonbladet men han får sin höga lön ändå.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Hoppas medlemmarna är nöjda med fackets propaganda för miljoner

    • Något för ”näthatsgranskaren” att ge sig på !!!
      Så blir kanske misshandlade damer som är 65 år
      mera ”mänskligt” behandlade även av HOVRÄTTEN ´?????
      Vart tog den vanliga empatiska och moraletiska hänsynen vägen ????

KommenteraAvbryt svar