Hall Media kopplat till kupp mot SD inför valet


MEDIA. Hall Media AB är en mediekoncern där ägarna samlat en massa tidningar hemmahörande i Jönköpings- Kronobergs- och Västergötlands län. 

Hall Media säger likt andra redaktioner att de förmedlar opartiska och korrekta nyheter. De ljuger. 

Några exempel: Hall Medias ansvarige utgivare Marie Johansson Flyckt, har beslutat att skänka bort annonsintäkterna från Sverigedemokraterna till välgörande ändamål. Mediekoncernen, som har 12 titlar i Kronoberg, Jönköping och Skaraborg ska starta en fond, och därefter dela ut stipendier under kommande mandatperioder, till lokala aktörer som jobbar för att främja mångfald och integration som motvikt till Sverigedemokraterna. 

Hall Media är även inblandat i ett migrantpris som ska delas ut i ”i Vilhelm Mobergs anda”. För att öka förståelsen för det som sker. Här tror jag Hall Media missat Vilhelm Mobergs ”Svensk strävan” där han säger att Sverige är svenskarnas land.

Värre är att en person som jobbat redaktionellt på en av Hall medias tidningar, och som även nu är verksam i bolaget, står bakom en falsk namninsamling mot valfusk som sades komma från SD – men där syftet var att håna de som skrev under namninsamlingen.

Jönköpings-posten blev också först med att uppmärksamma kuppen, där intervjuades mannen anonymt och kopplingen till Hall media nämndes inte.

– Reportern gjorde inte den kopplingen då till oss då. I publiceringen lyfter vi ju fram det problematiska med fake news, eftersom det här publicerades som en sådan och man lurar människor, och det är bekymmersamt att det här går att koppla till oss, säger Marie Johansson Flyckt.

Det är djupt bekymmersamt för ledningen för Hall media. Det handlar ytterst om vilken tillit Jönköpingsborna ska ha till tidningarna. Man borde dra upp moraliska och etiska riktlinjer om vad man får och inte får göra,

Hall media är ett av de mediehus som tagit ställning mot Sverigedemokraterna på sin ledarsida, de berättade också innan valet att de skulle skänka bort intäkterna från annonser från SD till integrationsprojekt, något som skapade debatt. Från mediehuset betonade man att detta inte påverkade den politiska bevakningen.

Sveriges Radio

-Pettersson ser att den ansvarige, Marie Johansson Flyckt, betonar att mannen inte jobbar på någon av redaktionerna längre, utan som konsult med marknadsföring och sociala medier åt Hall media, från ett bolag som Hall media också är delägare i.

Mannen som ägnade sig åt falska nyheter för att misskreditera ett politisk parti fick alltså inte sparken utan arbetar kvar inom koncernen!!!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “Hall Media kopplat till kupp mot SD inför valet

 • Tony

  Och dom typiska kommunistglasögonen har hon på sig också,
  visst är det märkligt att dom som skriker mest om allas lika värde
  och om demokrati är dom som trampar mest på den, inte konstigt
  att man hatar dessa röda löss.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Media personer som Marie Johansson Flyckt bidrar i högsta grad, till en försvagad demokrati i Sverige. Det är skamligt och respektlöst.

  Marie har mycket att lära av Alice.

  ”Det är korkat att försöka tiga ihjäl åsikter man inte delar”.

  Alice Teodorescu

  Gilla

 • NALLEN

  Själv bor jag i Jönköping och är fullt medveten om Hall och deras AGENDA när det gäller SD. Och av just den anledningen så har jag själv inte läst Jönköpings posten sedan flera år tillbaka.För jag kan inte förmår mig själv att läsa en tidning som jag vet att mycket av innehållet är FAKE NEWS .

  Gilla

 • Ingvar Gustavsson

  Det märks att de tär vänsterfolk som styr tidningen. Normalt borde personen fått sparken men blev befordrad istället .Riktigt smutsigt
  Tidningens ledning är ju kraftigt vänstervriden och anti-SD

  Gilla

 • Billy Boy

  Jimmie Åkesson har ju inte bara 7-klöverpolitikerna + F! som motståndare och mobbare.

  Även 7-klövermedia i hela landet är organiserade politiska motståndare till Jimmie Åkesson och SD-partiet.

  Här ett videoklipp från SVT Nyhetsmorgon 2018-08-30.

  Gilla

 • Nosferatu

  Mannen har ett namn?

  Gilla

 • ossie

  Hallpressen är nog den värsta tidningskoncernen utanför storstäderna när det gäller SD hat.

  Gilla

 • Joy

  Läste att en kvinna som kommenterat på FB får tre månaders fängelse för HMF. Men svenskar och särskilt SD får man kränka hur som helst. T om statsministern får använda nedsättande epitet om oss som vill ha vårt land kvar!

  Vårt land är så ruttet att det inte går att rädda! Det är bortom all vett och sans!

  Gilla

  • Grune

   Det absolut värsta med det ruttna landet Sverige är att 7-klövern skyller allt skit på SD som inte har något so helst med det som händer i Sverige idag att göra. Dom försöker t.o.m. att skylla den totala katastrof som är nu i riksdagen på SD.
   SD har sträckt ut handen ett otal gånger till samtliga partier, men dom är precis som bebisar som kommit trotsåldern och vägrar att tala med SD
   Det parlamentariska läge som råder i Sverige idag beror till 100% på 7-klövern.

   Gilla

 • Punto

  Ursäkterna är lika ynkliga som själva gärningen. Finns det inte en enda mediechef längre som kan röja upp i byken. En Torgny Segerstedt.

  Gilla

 • Janne

  99% av svensk media är skit! Dom ljuger, förvanskar och döljer fakta och värst av alla är SVT.
  Förstår inte att någon över huvud taget köper detta totala skräp?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: