Lägg ner SVT-skiten, de klipper bort 2/3 av ”satiren” om Åkesson

MEDIA. Här är satiren som föregick Åkessons P3-angrepp skriver SVT och visar 35 sekunder av totalt 105. Precis som tidigare partiledare, introducerades Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson av Christopher Garplind från satirprogrammet Tankesmedjan. Garplind skämtade om bland annat Åkessons vikt och spelmissbruk.

– Det var ungefär det jag hade förväntat mig av den här skitkanalen jag nu är med i, sa Jimmie Åkesson efteråt.

-Pettersson noterar att SVT:s version är 35 sekunder. HÄR kan ni se det.

Hela den så kallade ”satiren” var 1:45, alltså 105 sekunder. Skit-SVT har klippt bort två tredjedelar. Det är dags att någon visar den extremvänster som marscherade in på SVT 1968 vägen ut. Det är inte rimligt att de blir kvar där generation efter generation  och producerar vinklade vänster-nyheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Lägg ner SVT-skiten, de klipper bort 2/3 av ”satiren” om Åkesson

 1. Vilken kvalitetssänkning P3 har gått igenom sen starten.Det här var ju ingen humor, det här var en oförskämd mobbing i en skatteförsörjd radiokanal. Ryck tillståndet för media som inte kan vara politiskt neutrala.
  En privat radiokanal som varit lika grova mot Löfven eller Kristersson, hade aldrig mer fått gå ut i etern. I Sverige är vissa mer lika än andra.
  Det har gått alldeles för långt med vänsteridioternas övergrepp vid torgmöten och i media.

 2. Det är som vanlig i PK media som måste reprensenteras av en Negerer, flator, bögar och vänsterfolk, när ska dom testa en från verkligheten?

 3. När jag ser Annika Strandhäll, så tänker jag på sågspån, förstår
  inte riktigt varför? För hon är ju riktigt rolig, smaka på vad hon
  säger. ” att som politiker försöka styra över journalistiken är
  obehagligt”?? Säger en person från det parti som har hela journalistkåren som lydiga knähundar, som dansar efter
  socialismens pipa?

 4. Jag är frestad att skriva samma satir, men byta ut Åkesson och SD mot neger eller afrikan, så får vi höra vad PK-media säger. Antar att jag blir stämd för trakaseri eller rasism. Det är skillnad på folk och folk.

 5. I intervjun med Åkesson nämndes om han tyckte att politiker skulle lägga sig i public service. Vadå lägga sig i? Sossarna bestämmer ju över allt vad som sänds på SVT/SR.

  • Jimmie sätter åt skolgossen Fridolin om Public Service.
   Vilka som tillsätter styrelsen i Public Service säger Fridolin att det är staten När det är regeringen som tillsätter vilken MP och Fridolin sitter i.

   Jimmie Åkesson (SD) i debatt mot Gustav Fridolin (MP)

   • Frigolit pladdrar, pladdrar och pladdrar, trots att han får mycket mer tid och inte blir avbruten någon gång varken av programledaren eller Jimmie. Han vill tydligen att tiden ska gå så inget avslöjande om mp-politik dyker upp. Han byter ämne och pladdrar om i stort sett ingenting blandat med osanna påståenden om motståndaren…
    Hemskt att lyssna på en sån kass debattsabotör.

 6. Som frun till en av mina gifta kompisar, en väldigt överviktig kvinna, berättade då någon gett sig på henne en gång. Hennes kompis hade då gått fram och sagt till killen: hon är fet, du är dum i huvudet. Hon kan banta….

 7. Satir? Detta är ju bara oförskämt och elakt. Och vilket språk i Sveriges Radio! (som man nu vill tvinga folk att betala för). ”värsta jävla rövgänget” ”knullade ihjäl sig” m.m.

  Har själv slutat lyssna på P1 på grund av det ovårdade språket (mycket svordomar och könsord på sistone) och det trista ensidiga programutbudet (som mest handlar om Mellanöstern, sex och HBTQ), men ändå ingenting mot det här. Detta är hatpropaganda i sin fulaste form, men tydligen helt OK enligt häxan Wallström som tar dem i försvar och påstår att Åkesson är ett hot mot ”demokratin”, (Samhällsnytt).

  Dessa omogna tonåringar (?) spottar på halva Sveriges befolkning och med andra ord sina egna arbetsgivare! De skulle nog passa bäst på någon propagandakanal i Nordkorea.

  • Hej det var på P3 , och det var med den snällaste betygsättningen ungdomligt och lätt viktigt, med lite hårdare och sannare bedömning väldigt barnsligt. Public service på P1 söndagar vid 11 någonting är dock ofta väldigt bra.

 8. Ytterligare falskhet av SVT -SKITEN som klipper bort 2/3 av de falska vidrigheter som vänstersörjan totar ihop om SD och Jimmie Åkesson. Att han står ut med sådana tarvligheter och totalt intelligensbefriade kommentarer. Ärekränkning och brott mot SVT ägardirektiv om opartiskhet i programutformningen. Riksdagen borde skriva om programdirektiven så dravlet upphör. Lägg helst ner skiten.

 9. Lyssnar själv inte på P3 liksom jag inte köper Aftonbluffen eller xpressen men efter att ha hört inslaget kan jag inte annat än hålla med.
  LÄGG NER SKITEN!!!!!!!

Kommentera