EU kritiserer läroböckerna i Palestina


Ett utskott i Europaparlamentet, som granskat läroböcker i Palestian, har röstat för att frysa en utbetalning på 15 milijoner Euro Palestian , på grund av att  de  palestinska läroböckerna  innehåller :  ” våldsamma skildringar, hattspråk – särskilt mot Israel – och glorieringar av jihad och martyrdom”. Beslut väntas tas vid ett EU plenum 24 oktober. EU kommer då att hålla inne en betalning på 15 milijoner Euro tills läroböckerna ändrats.

JPOST

FjärranÖsternRedaktören antar: Att muhammedanerna i Palestina kommer att åberopa religionsfrihet, enligt deras ”fredliga och humana” så kallade religion, skall ju en rättrogen muhammedan  inte vara vän med judar och kristna och gärna slå ihjäl dem vid lämpliga tillfällen.


4 responses to “EU kritiserer läroböckerna i Palestina

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: