För facket är det viktigare att skydda S-regeringen än landet

I förra veckan avslöjades att Sverige, enligt en rapport från EU, har Europas sämsta gränskontroller. Rapporten blev klar tidigare men har ännu inte publicerats eftersom det är “valår och att frågan är politiskt känslig”.

Gränspolisen Ulf Rydström i Stockholm trädde fram i tidningen och bekräfta rapportens slutsatser.

– Jag och andra med mig har försökt få till förbättringar internt. Men nu har jag känt mig nödgad att gå ut i media och signalera att detta är en situation, främst på Arlanda, som jag är orolig över. Det handlar om rikets säkerhet, säger Ulf Rydström till Kvällsposten.

Dagen efter publiceringen reagerade facket. Polisförbundsområde “Kamraterna” avsatte Ulf Rydström som huvudskyddsombud. På ett möte uttalades orsaken; Rydströms medverkan i Kvällspostens artikel.

-Pettersson konstaterar att för LO-facket är det viktigare att skydda regeringen än landet…

TIDIGARE 2018-09-17. Regeringen (S+MP) har blåljugit medvetet i flera år…

INVANDRING. Som vi rapporterade tidigare idag så har regeringen förhalat en rapport om att Sverige gränsbevakning inte fungerade utan var en av de sämsta gränskontrollerna i hela Europa. 

Det är inte förvånande, regeringen har blåljugit om både det ena och det tredje under mandatperioden medan asylinvandring fortfarande är alldeles för hög.

Pettersson menar att det är märkligt att det har fått fortgå, vi har en fri, oberoende, opartisk och stolt presskår vars uppgift är att granska makten, men de koncentrerar sig på alternativmedia och andra saker som, det är detta som är det verkliga valfusket…

Steget efter…

Regeringen skrev tidigare i ett pressmeddelande: “Den risk som framför allt bristerna i kontrollen av EU:s yttre gränser medför – vilket bland annat gör det möjligt för potentiella terrorister och andra brottslingar att resa in i Schengenområdet – gör att vi måste ha kvar våra egna inre gränskontroller.”

Nu kanske vi inte ska vara för elaka. Herrarna Löfven, Johansson och Ygeman har gjort så gott de kan enligt denna instruktionsvideo från gränsen….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “För facket är det viktigare att skydda S-regeringen än landet

 1. Kan det inte vara en klok sak att kritisera faktumet att stora EU gärna vill att Turkiet ska hindra flyktingar att ta sig till Europa? Det verkar vara dubbla budskap och låg trovärdighet .

 2. Här går att läsa mer om “polisförbundet Kamraterna”: http://www.blaljus.nu/nyhetsartikel/kamraterna-ateruppstod-som-forbundsomrade

  Deras ordförande verkar minst sagt vara en riktig nisse: https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/segwaypolisen-sprider-sig-till-city/reprgy!f59DIohs13BYSIEnvqSsAg/

  Förbundet verkar inte vara riktigt friskt: https://www.arbetsvarlden.se/vardegrund-blir-fraga-for-polisforbundets-kongress/

  Sedan ingår Polisförbundet i TCO, inte LO, men det verkar inte spela någon roll: https://samnytt.se/tco-tar-stallning-mot-sd-fel-varderingar/

  Femtekolonnerna verkar bli fler och fler och infiltrera område efter område. Jag begriper inte varför. Har de fått erbjudande av globalisterna som de kan se sig i stjärnorna efter? När Sverige blivit ett tredjevärldenland tillsammans med resten av västvärlden och den globala utvecklingen tillbaka på 600-talet, hur ska de och deras familjer då klara sig i den brutala verkligheten?

 3. Men, men visst har väl en humanitär stormakt ett bra skydd för visselblåsare? Det har jag läst om tidigare, eller har jag missuppfattat något?

   • Bodil. Mitt inlägg var avsiktligt ironiskt, med tänkt udd mot bla behandlingen av Bernt H. på Gotland, och många andra. Tack för responsen.

 4. Det är som vanligt.
  Medlemmarna bestämmer inte vilka företrädare de vill ha. Det sköter de ”styrande” om. Så går det till i alla förbund, åtminstone i LO.

 5. Ja, det kanske inte är klockrent av Arlanda, att anställa folk från samma regioner som potentiella terrorister. Det kanske inte är ett smart drag från svenska myndigheter att tillåta detta.

Kommentera