Stefan Löfven (S) röstas bort från statsministerposten

INRIKES. En majoritet av riksdagens ledamöter röstar nej till Stefan Löfven som statsminister. 204 röster röstade nej till Löfven som statsminister och 142 för. Löfven sitter dock kvar och leder en övergångsregering och fortsätter tjata om Sverigedemokraternas nazistiska förflutna hör jag på radion…

Kom dock ihåg att Alliansen behövde SD:s stöd för att rösta bort Löfven…

45 thoughts on “Stefan Löfven (S) röstas bort från statsministerposten

  1. Kan väl säga att han åtminstone kommer bli ihågkommen av allt och alla ! Som den mest oduglige och sämsta statsminister genom alla tider !!!!!!!!!

  2. Konstigt intåg inför riksdagens öppnande. Musiken måste väl vara fel vald. I mina öron låter det som att den speglar svensk tradition och svensk kultur.

    Men vi har ju inga traditioner och ingen kultur………………………………
    Alldeles för nationalistiskt, eller hur 7-klövern?

  3. Detta var första steget nu gäller det för SD att sälja sig så dyrt som det är möjligt. Mitt förtroende för SDs ledning är fortsatt starkt. Ge 7 Klöverns företrädare det HELVETE de förtjänar.

  4. Det var mycket bra och väntat, men ingen förbättring kommer att inträffa så länge han ersätts av en annan Sverigefientlig EU-invandringsglobalist, och den helt sinnessjuka och Svernskfientliga massinvandringen tillåts fortsätta.

  5. Den förbannade fula fähänden Löfven fortsätter stamma sig igenom mantrat att sd är nazister. Varför plockar ingen bort den idioten en gång för alla?
    SL idiotförklarar alliansen,det är tydligt.
    Tror han de vill samarbeta?
    Att upprepa samma falska felaktiga påståenden gång på gång blir inte mer sant för det.
    Men så reagerar en person som är inmålat i ett hörn och inte ser nån väg ut,SL är desperat och ser hur makten glider han ur händerna då gör han det enda Sl är kapabel till,kasta skit på SD.
    Då lever mupppen Löfven upp och känner det rinna till i byxan av upphetsning,annars totalt noll innanför det pannbenet.

  6. Den lite humoristiskt sinnade ser hela den politiska tragedin som att clownerna återigen firar excesser i cirkushuset. Visserligen börjar pajasnummret bli uttjatat, men eftersom de rödgrönblå clownerna hela tiden höjer ribban I hur löjligt dom kan bete sig finns det i alla fall någon form av underhållningsvärde kvar.

    Den mera allvarligt lagde gråter dock eftersom landet går under alltmedan de sju riksnarrarna kastar tårtor på varandra.

    För övrigt anser jag att det bör hållas extraval nu.

  7. Vi har ju en jävla massa Statsvetare i det här landet så det vore väl dumt om han skulle försöka bli det.
    Men jag har ett förslag till Löfven och det är följande:
    Gå färdigt din påbörjade svetsutbildning så kan du bli ”Statssvetsare” !

  8. Den karln är senil och ser nazister överallt, hjärntvättad av geniet Arnstad. Medan något värre tar sig fram med stormsteg i landet, och krossar allt i sin väg, islam. Noll koll- Löfven. Och löven faller!

    • Om man tittar noga på filmen om Sossarnas bakgrund som man kunde se här så undrar man hur Stefan löven som tillhör det parti som uppfann nazismen kan ha mage att kalla något annat parti för nazister.

  9. Detta århundrades skämt lyder Stefan Löfven Jag vill fortsätta att tjäna mitt land ha ha ha

    • Han är maktgalen, otäckt uttalande! Jag får rysningar och ont i magen av hans maktanspråk. Han har misskött landet, borde han erkänna.

  10. Löfven och hans anhängare har hela tiden hävdat att de rödgröna varit det största regeringsunderlaget med stöd av 144 ledamöter mot 143 för Alliansen.

    I misstroendeomröstningen idag fick Löfven-regeringen stöd av endast 142 ledamöter.

    Där sprack myten / lögnen om att de rödgröna innehade det största regeringsunderlaget.

    En av de socialdemokratiska ledamöter som nu sitter i riksdagen är denna person, som nyligen begick brottsligt valfusk vid det svenska riksdagsvalet som genomfördes för utlands-”svenskar” i Turkiet.

    https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/ledamot/sultan-kayhan_50277320-fb16-40ba-82aa-8093fbb3126e

    Notera att kvinnan har uppdraget som Statsrådsersättare för Annika Strandhäll, som i sin tur blåljuger om att Sverige har ”en sjukvård i världsklass”

    Sultan Kayhan har också anklagats för samröre med den turkiska fasciströrelsen ”Grå Vargarna” d v s samma rörelse som tvingade fd bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) att avgå.

    Centerpartiet hade också en person (Mikail Yüksel) på valbar plats till riksdagen som också haft samröre med den turkiska högerextrema rörelsen de ”Grå Vargarna” men C lyckades i sista stund före årets val utesluta och stryka personen från sina valsedlar för att stoppa honom från att nå en plats i Sveriges riksdag.

    • Märkvärdigheterna i voteringsresultatet kan ju faktiskt bero på att Stefan inte lyckats klura ut vilken knapp han skulle trycka på samt att en obstinat kommunist låst in sig på toaletten. I det första är det sannolikt och i det andra så har sånt hänt förr.

      För övrigt anser jag att Sverige bör hålla extraval nu.

      • Ministrarna i regeringen har ingen rösträtt i riksdagen. Så Löfven och hans statsråd fick endast sitta på åskådarplats och bevittna resultatet av det som hände.

        De enda som hade / har rösträtt var / är de 349 riksdagsledamöterna / personer inte innehar några statsrådsposter.

    • Uteblivna röster berodde på det här:

      107 SVT Text Tisdag 25 sep 2018
      INRIKES PUBLICERAD 25 SEPTEMBER

      Tre ledamöter röstade inte

      Tre riksdagsledamöter avlade ingen
      röst i dagens statsministeromröstning.

      Maj Karlsson (V) uteblev eftersom hon
      är utsänd som riksdagens representant
      till FN:s generalförsamling, uppger
      Örjan Rodhe, pressekreterare i V.

      Helena Lindahl (C) kvitterades ut mot
      Maj Karlsson, uppger Dagens Industri.

      Leila Ali-Elmi (MP) fick problem med
      att fälla upp bordsskivan och hann
      inte trycka på knappen, uppger MP:s
      pressekreterare till Dagens Industri.
      Hon gjorde därefter en så kallad röst-
      förklaring hos kammarkansliet.

      Den massinkryssade somaliskan Leila Ali-Elmi (MP) klarade inte ens som första uppgift i riksdagen att fälla upp bordsskivan och hann därför inte trycka på knappen. Det tackar vi för. Mer sånt vill vi gärna se. Hoppas att hon trycker fel knapp också när hon röstar i fortsättningen.

      • Står bruksanvisningarna i Riksdagen endast på Svenska ?
        Nog borde i dessa tider finnas de valdas egna hemspråk,så dessa kan förstå vad de talar/beslutar om,uppe på podiet !
        ;(

  11. Det blir ett dödläge p g a MP; V, S ,C, och L inte vill erkänna SD som ett rumsrent parlamentariskt parti. Ulf Kristersson blir ingen trovärdig statsminister. Ett nyval hägrar men förmodligen blir det samma fusk med valsedlar igen. Kanske en expeditionsministär får regera fram till ordinarie val 2022. Det är en komedi utan like.

  12. Yes 🙂 ha ha … Jugeman Ljög om hur mycket bra som Löfven har gjort de senaste 4 åren . Vad man ser är ju en katastrof som dessa NAIVA politiker har ställt till med och vad man blir drabbad av pga dessa naiva som skiter i oss vanliga Svenskar. Min familj kan inte få något läkartid på över en månad på min vårdcentral. Mina barn 25 och 22 har ingen chans att få en hyreslägenhet ,stor risk att dom får bo hemma till dom är 30år. Min fru blir mord hotad på sitt arbete av invandrare flera gånger i veckan . Akut sjukvården där jag bor är överbelastad av 75% invandrare och kaos med väntetid på att få träffa en akutläkare över 15 timmar . Sossarna har förstört flera generationers Svenskars liv ,man trodde på 80 talet att vi skulle få det bättre på 20 hundratalet men det förstörde dessa naiva politiker.

    • Jag är i behov av läkarvård men väljer att avstå eftersom jag är Svensk och inte skulle klara att vänta så alla invandrare får gå före mig i kön. Därför väljer ja att dö hemma istället för på akutens väntekö.

  13. Tyckte mig andas lite lättare efter omröstningen.Skall bli skönt när den omtyckte lille halvfete ”svittsaren”,nu går tillbaka till sitt verkliga yrke hos
    Hägglund & Söner.

  14. Stefan! Se nu till att packa ihop din skit och försvinn från landet, innan vi rullar dig i tjära och fjädrar

  15. Tänk att Sveriges i särklass största nazist Stefan löven stod i tv idag och hade mage att kalla mig nazist. Han är och förblir en helidiot.

  16. Risken är stor att Rödluvan och Expo-Jannes barn ser till att han snart är tillbaka på tribunen!

    • Instämmer, de fanatiska mångkulturella partierna C och L kommer aldrig att ha något med SD att göra hellre samarbetar de med S, MP och kommunisterna !
      Just nu står en nyss avsatt Löven och i sitt tal och upprepar att SD är ett rasistiskt och fascistiskt parti.

      • Det är just det faktum att ingen från det andra partiet vill tala med SD som gör att Sverige från och med i dag och för all framtid kommer att stå utan regering om det inte blir ett extraval inom en mycket snar framtid.

Kommentera