I Sverige är det socialdemokrati, i andra länder kallas det korruption

KORRUPTION. Landsorganisationen i Sverige, LO, är en intresse-sammanslutning av 14 fackliga arbetstagarorganisationer i Sverige.

LO är en intresseorganisation, men det verkar aldrig någon, inte ens media, ifrågasätta det lämpliga i att intresseorganisation köper sig inflytande på andras bekostnad över ett regeringsparti.

I andra länder kallas det korruption, i Sverige kallas det socialdemokrati…

Sveriges Radio…

 

-Pettersson noterar att 41 procent av LO:s medlemmar röstar på S, majoriteten röstar alltså på andra partier men det bryr sig inte LO-ledningen om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “I Sverige är det socialdemokrati, i andra länder kallas det korruption

 1. Demokrati á la S och LO. F.ö. tycker jag Thorwaldsson bara blir fetare och fetare. Kanske lite elakt att skriva så men han borde nog avstå lite från måltiderna som bekostas av hans medlemmar (vare sig de vill eller inte). Detta för hans egen hälsas skull om inte annat,

 2. Det svider nog rejält i LO- borgen.

  Transportarbetaren:

  ”Var fjärde LO-medlem röstade på SD.”

  ”Siffrorna på hur stor andel av LO:s medlemmar som röstade på de olika parterna skiftar. En uppgift kom i tv under valkvällen, och i går presenterades reviderade siffror från SVT:s valundersökning.

  Gårdagens rapport från den så kallade valun säger att Socialdemokraterna fick 41 procent av rösterna från de LO-anslutna. Sverigedemokraterna fick 24 procent. S är fortfarande störst bland arbetarna, men har tappat rejält. SD däremot har ökat sitt stöd inom LO-yrkena.

  LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson litar inte riktigt på valun eller andra opinionsundersökningar. Men han har egna siffror, utifrån LO:s frågor till medlemmarna. De skiljer sig inte jättemycket från den reviderade valun:

  – Vi utgår från det vi vet, säger han. Och då ligger S en bit över 40 procent och SD en bit över 20.”
  http://www.transportarbetaren.se/var-fjarde-lo-medlem-rostade-pa-sd/

 3. Om man vill se hur svenska skattepengar missbrukas i Afrika ska man se tvserien Liberty. Jag mår illa av den!

  • Ja det är märkligt att inget sägs om de gigantiska summor som Olof Palme, Sten Andersson och Pierre Schorrie flög världen runt och berikade alla glosögda marxist-leninistiska revolutionsromantiska ledare med gröna baskrar.
   I Tanzania som tvserien handlar om har väl Sveriges skattebetalare pyttsan in runt 80 miljarder med hjälp av ovanstående.
   Det finns många sådana och vissa är mycket värre med folkmord som också har finansierats av Sverige.

  • Biståndspengarna som skall gå till hjälp i länder
   som aldrig kommer fram.
   Går istället till dem som kommer hit.

   Alliansregeringen tog 2014 från biståndet fyra! miljarder kr. för att finansiera det svenska asylmottagandet.
   Det var en tiondel av hela biståndet.

   År 2015 tog nuvarande regeringen hela 8,4! miljarder kr. – vilket var en fördubbling och innebär att en femtedel av totala biståndet försvinner.
   Regeringen tar således var femte biståndskrona som istället går till Migrationsverket.

   ”Rekordmycket från biståndsbudgeten läggs på asylmottagning”
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/asylmottagandet-groper-ur-bistandet

  • BISTÅNDS–FIASKOT

   Några delcitat

   Pappersbruket för 700 svenska miljoner såldes för en dollar.
   200 konsulter – alla med egen bil
   Under 45 år har Sverige redan gett Tanzania 29 miljarder i bistånd.
   Nu läggs svenskt bistånd om – Afrika ska få ännu mer.
   (Publicerat 30 december 2007)

   Slut delcitat

   Läs mer på:

   https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/article1542423.ab

   Man vill bara spy!

 4. Jag har varit engagerad fackligt tidigare i livet. Varit klubbordförande, huvudskyddsombud, jobbat i fackliga avdelningar, gått långa fackliga utbildningar m.m. Värre mygel får man leta efter, lierande med arbetsgivare, betalda resor med sprit, förmåner. Det är precis som i näringslivet, eller t.o.m. värre eftersom ingen bryr sig. Det drabbar ingen fattig!

  Var en påläggskalv, förutom att jag inte ville bli sosse. Lockropen var många, därefter motarbetandet. Det spelar ingen roll hur duktig du är om du inte är sosse. Genom mbl så sitter många företrädare i stora företags styrelser, vilket innebär att man även där har en position som uppmuntrar till mygel.

  Facket behövs, men det skulle behöva bli facket 2.0. En nystart där man rensar ut de partitrogna politrukerna och låter dem som endast har medlemmarnas bästa för ögonen bli kvar. Det krävs ingen symbios mellan Lo och S, det är snarare en belastning eftersom man är mer benägen att ”hålla igen” under vänsters regim. Trots att S ledda regeringar många gånger tagit emot pengar från facket och sedan försämrat för dessa. Arbetsskadeförsäkringen och pensionerna är några exempel.

 5. Tycker att LO medlemmarna ska fortsätta och lämna Lo
  tills dom begriper att dom inte är till för Sossepartiet utan
  ska företräda sina medlemmar!

Kommentera