Vad gör dessa muslimer i väst?

ISLAM. Muslimska demonstranter marscherar i London mot judar, kristna och västerlandets värderingar. De marscherar för att ta över, de utnyttjar demokratin och yttrandefriheten för att avskaffa demokratin. Detta för att vi tillåter dem att göra det. 

-Pettersson undrar om någon tror att kristna eller judar skulle kunna demonstrera på liknande sätt mot muslimer? Ni behöver inte svara, frågan är retorisk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Vad gör dessa muslimer i väst?

 1. Väst borde ha varit ett föredöme för skithålslänerna, istället för att som nu, bli som dessa avskrädeshögar. Men det har tyvärr vänsterpacket helt raserat. Vi står och stampar på samma plätt (som stadigt sjunker allt djupare), som för 30 år sen, istället för att utvecklas och bygga vidare på det goda, sköna, harmoniska land vi en gång hade, till något ännu själsligt rikare och bättre än tidigare. Men den drömmen är idag totalmördad. Det finns inget gott här mer, utom möjligtvis vi på Petterssonsblogg och kanske några få likasinnade till, ute i vårt avlånga land.

 2. ” … de utnyttjar demokratin och yttrandefriheten för att avskaffa demokratin.” Precis som på 30-talet i Tyskland … inget nytt under solen. Diktatur som diktatur.

 3. De belastar nu samhället i sådan utsträckning,att de gamla och sjuka i HBG,nu åter för lida och omplaceras.De styrande M/Gröna/C stänger nu det enda korttidsboendet inne i staden.
  Villa Louis som varit en pärla för många äldre par,som bor kvar hemma och skötes/hjälpes åt av partnern/innan.
  Nu finns inte medel längre för detta,när kriminella ”guldklimpar” prioriteras före inhemska:
  https://images.hdsydsvenskan.se/preset:large/1280×768/hFIxMNRfjjNAXVWX7wEvFN58KVw.jpg
  I HD visas en bild av inrättningen som hjälpt många äldre genom åren.Nu stänges denna inrättning,och istället flyttar man ut i stadens utkant,som är svårt att nå ut till för äldre partners.
  Men vad gör man inte,för att de ”stackars skyddsbehövande barnen” skall få än bättre standard i stan ?

 4. Det är väl märkligt?

  Normalt blit ju människor med defekt hjärna
  omhändertagna!
  Hjärntvättade individer är väl inte kapabla att
  fungera i den existerande verkligheten.

  Ska vi, normala människor, verkligen acceptera
  att dessa individer får gå fria i vår värld?

 5. Det måste vara toppläge för dessa jävla muslimer att komma till Europa. En fullt fungerande kontinent i allt väsentligt. Till skillnad från vad de kommer ifrån, områden i fullständigt kaos. Något som vi redan fått lite smakprov. Helt obegripligt att detta tillåts fortsätta, detta kommer att bli Europas undergång.

 6. Undrar om det anses rasistiskt att skjuta på en regelrätt armé från ett annat land som invaderar landet med?

  Man kan ju inte skjuta soldaterna, det är ju inte de som bestämt att komma hit och skjuta.

  Saft och bullar, kanske blommor och kärlek hjälper?

 7. Hoppas att Petterssons blogg tar upp och länkar till videon på snaphanen.dk om STORBRITANNIENS fruktansvärda behandling av människorättskämpen Tommy ROBINSSON, MAJ OCH 10 VECKOR FRAM UNDER 2018. nY ”RÄTTEGÅNG” DEN 27 SEPT 2018. Det hemskaste jag sett om hur det brittiska samhället behandlar en civil fånge, vars brott är protester mot islam.Se videon som är ca 1,4 tim lång

 8. Som vanligt gap o skrik från dessa muslimer, inbördeskrig i väst stater för att få ut dem dör de hör hemma

  • Hur kan hela Europa och EU tillåta detta som sker runt omkring oss.

   När det Kalla kriget upphörde med Järnridåns fall då började hotet ifrån Islam.
   Vilket vi ser av idag.
   Innan låg de i träda.

   • Helt korrekt konstaterat !
    Järnridåns fall och EU är och blir dödsstöten för det kristna Europa.

Kommentera