Stäng

13 reaktioner på “Mörkrets Makter

  1. Finns det någon med en fungerande hjärna som på allvar tror att detta går att få bukt med. Jag är helt övertygad om att det är 40 år för sent. Sverige ser snart ut som en soptipp.

 1. Att få dem att vakna är nog att begära för mycket, vi har precis
  haft ett val här i Sverige, och det visar att folk vill ha mer av
  dem som är ansvariga för allt det helvete som händer och
  väntar?

  1. ”Jag vill vara med och skapa ett samhälle där allas lika värde är en självklarhet och arbeta mot rasism och diskriminering”

 2. USA – dårarnas paradis med en polis oerhört brutal….Millioner i fängelser och den enda måttet på framgång är ett vackert yttre och pengar….Försvarar inte plundring men det är en butik, allt går att ersätta, om motivet är hunger kan man förstå det! Vad ska de göra ? De kanske är hårt utsatta och inte har något val efter orkanen…Vad händer när EU förstört Sveriges jordbruk/bönder och vi får en stor KRIS inom eller utom landet som påverkar oss ? Kommer vi att svälta frivilligt? OM det händer så har 7klövern tagit in farliga psykopater i muslimerna, ex de kriminella Afghanerna….

 3. Märkligt att man inte nämner att det är endast.
  negrer som plundra, hade det varit vita hade galla spytt över den vita rasen.

  1. Välgödda vita behöver naturligtvis inte plundra bara stackars fattiga utsatta icke vita och i USA är självklart Trumps och de övriga vitas fel, i Sverige är det ju SD:s fel att stackars utsatta områden existerar med stenkastning och bilbränder !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: