Stäng

Varför utelämnar SVT att det är en socialdemokratisk politiker det handlar om?

VALET 2018. En socialdemokratisk politiker misstänks ha ägnat sig åt otillbörlig valpåverkan i Degerfors kommun. Det misstänkta brottet skall ha skett vid en lokal för förtidsröstning, och vid flera tillfällen. Politikern skall ha följt med flera väljare in i vallokalen och assisterat väljarna med hanteringen av deras valsedlar.

Händelsen riskerar att leda till omval i Degerfors och Pettersson hoppas att socialdemokraten får ta extrakostnaden ur egen plånbok.

SVT glömmer att nämna att politikern är socialdemokrat men var väldigt noga med att nämna när en miljöpartist erbjöd moderaterna att köpa röster i Botkyrka.

***

Stöd bloggen…

9 reaktioner på “Varför utelämnar SVT att det är en socialdemokratisk politiker det handlar om?

 1. S-valarbetare dömda för valfusk tidigare.

  https://petterssonsblogg.se/2018/08/25/varfor-aldrig-v/#comment-546472

  https://petterssonsblogg.se/2018/08/25/varfor-aldrig-v/#comment-546473

  Inga politiker från några andra partier har såvitt jag känner till dömts i domstol för valfusk i Sverige. Hur stort kan mörkertalet vara tro? D v s allt fusk som tyvärr aldrig upptäckts.

  Socialdemokraterna är därför ohotade svenska mästare i valfusk sedan 10 – 15 år bakåt i tiden, sannolikt ännu längre.

 2. Det låter närmast, som klanmentalitet att styra upp röstandet på det viset. Vilka behöver hjälp med röstandet? Möjligen de, som inte kan läsa?

 3. SVT är ju 7 klöverns politiskt styrda knähund, därför utelämnas naturligtvis denna uppgift !
  Hade det varit en politiker från SD, AFS eller något annat s.k högerpopulistiskt parti så hade det däremot blivit ett ramaskri, tjatande och spaltmil i PK-media, som alla vet är SD och övriga partier till höger om Moderaterna lovliga byten de får behandlas hur illa som helst och bespottas hur mycket som helst utan någon reaktion från PK-familjen.

 4. Massflytt och gå ur Sveriges ”medlemskap” för värnande om kriminella bidragstagare, är snart den enda lösningen.
  Så flyttar vi till länder som värnar om:
  Arbete
  Hederlighet
  Ansvar
  Rättvisa
  Förstånd
  och om de som gör rätt för sig….och värnar om landets bästa.

  De som kan vara kvar är de som röstade för fortsatt sönderfall och än mer kriminalitet.

  Ps. Ta med era gamla, sjuka, era barn och vänner som har förstånd, och ser vad som sker med Sverige och inte vill vara en del av ockupationen och sönderfallet.

 5. På text-TV skrev SVT att det handlar om en sosse. I nyhetssändningarna utelämnas det. Logiskt? Möjligen inom den skyddade verkstaden SVT.

 6. Tänker Svenska folket acceptera valet trots omfattande valfusk.
  EU och valobservatörerna har klagat på valsystemet innan det bötjade.
  Och denna gången stängde valmyndigheten när SD procent gick över 23%
  När Valmyndigheten öppnade minskade SD till 19, men MP ökade från 3,5 till 4,2 %.

  1. Inga problem med det för 82% av svenska folket. Valfusk är helt ok. Gruppvåldtäkter, bränder, stölder, överfall är det heller inga problem med. När barnbarnen eller mormor drabbas av den nya tiden kanske det blir ny toner. Hjälp er själva, poliser, brandmän har vi inte råd med.

   1. När deras egna drabbas, då är det försent men det begriper naturligvis inte 82% av det naiva och dumsnälla svenska folket som hellre oroar sig för vem som ska vinna årets Mellofinal än nästan dagliga förekommande skjutningar, våldtäkter stenkastning och bilbränder !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: