Topp-sosse tar den fria pressen i örat

INRIKES. Thomas Eneroth, socialdemokratisk infrastrukturminister gillar inte den fria pressen. Däremot har inte Eneroth protesterat när en annan socialdemokrat ska ta upp kalasjnikoven och börja skjuta för revolutionen. 

– Pettersson har för övrigt har jag märkt att det som skulle vara ett vuxet samtal innan valet har ersatts med dagispladder…

Twitter 

Stöd bloggen…

6 thoughts on “Topp-sosse tar den fria pressen i örat

 1. Tror pucko Eneroth att Åkesson ska starta världskrig?
  Det räcker med alla muslimer som är här och krigar. Fattar pucko Eneroth det?

 2. Så här planerar man att lösa den katastrofala situationen i Venezuela, som länge styrts av den socialistiske galenpannan Nicolas Maduro.

  Citat

  130 SVT Text Lördag 15 sep 2018
  UTRIKES PUBLICERAD 15 SEPTEMBER

  OAS: President Maduro kan störtas

  Ett militärt ingripande för att
  avsätta president Maduro i Venezuela
  kan inte uteslutas, enligt chefen för
  samarbetsorganisationen OAS.

  -Vad gäller en militär intervention,
  som syftar till att störta Nicolas
  Maduros regim, så tycker jag inte att
  vi ska utesluta något, säger general-
  sekreteraren för OAS, Luis Almagro.

  Flera miljoner venezuelaner är på
  flykt undan misären i landet, där
  ekonomin håller på att kollapsa.

  Slut citat

  Medlemsländerna i samarbetsorganisationen OAS är:

  Antigua och Barbuda · Argentina · Bahamas · Barbados · Belize · Bolivia · Brasilien · Chile · Colombia · Costa Rica · Dominica · Dominikanska republiken · Ecuador · El Salvador · Förenta staterna · Grenada · Guatemala · Guyana · Haiti · Jamaica · Kanada · Kuba · Mexiko · Nicaragua · Panama · Paraguay · Peru · Saint Lucia · Saint Vincent och Grenadinerna · Saint Kitts och Nevis · Surinam · Trinidad och Tobago · Uruguay · Venezuela

  Kunde det vara en lösning att våra grannländer ingriper och hjälper oss rädda landet och befolkningen genom att störta Sveriges katastrofala socialistregim?

 3. Eneroth – vidga dina vyer lite grann. Titta på hur ditt parti betedde sig i valrörelsen. Hört talas om att sopa rent framför egen dörr?
  Ni sossar är bara livrädda att bli av med regeringsmakten som ni gör i princip allt för att få behålla. Återstår att se om Björklund och Lööf har kurage nog att stå emot i längden eller om de tänker hjälpa Löfvén att fortsätta prenumerera på statsministerposten.

 4. Jag är en fredlig mesig svensk men jag tycker nog man bör överväga att beväpna sig med ”så många” folkförrädare runtomkring sig… i synnerhet i beslutande organ uppe i stockholm.
  Demokratin kan dom köra upp i arslet ty någon sådan kan vi glömma till nästa val.

 5. Det är väl ett bra tag sen man hörde detta som Suhonen sa. Men vad skulle hända om någon i ett av de av systemet delvis marginaliserade och Sverigevänliga partierna gjort samma sak?

 6. Idiot vanligt jävla sosse käbbel.Snart är det dags att beväpna oss för vanliga medborgare.Sossarna klarar inte att skydda oss för den ökade våldet.Varje dag skjutningar,igår var det i Huddinge några 15 åringar sköt på varandra. När skall detta ta slut??Regeringen bara svamlar om vem skall bestämma, men det händer ingenting.Oduglingar allihoppa.

Kommentera