Stäng

Socialdemokrat: Kräver socialismen att vi ska ta upp kalasjnikoven och skjuta, då gör vi det

BROTTSLIGHET. Mattias Karlsson (SD) skrev på Facebook ”Seger eller död”, för det går Twittervänster och PK-etablissemanget i taket. 

Daniel Suhonen, med ett förflutet i SSU, talskrivare åt Håkan Juholt och mängder med socialdemokratiska och kommunistiska engagemang bakom sig, nu chef på den fackförenings ägda tankesmedjan Katalys sitter fortfarande i TV-sofforna och har det mysigt Twittrar Darko. 

Det går alltså inte att prata om att bevara Sverige, men att ta upp en kalasjnikov och skjuta går bra. I varje fall om man är socialdemokrat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 reaktioner på “Socialdemokrat: Kräver socialismen att vi ska ta upp kalasjnikoven och skjuta, då gör vi det

 1. Ränderna går aldrig ur. En gång kommunist alltid kommunist. De goda kommunisterna har miljoners människor död på sina samvete men – har de ett samvete? Och de är redo att mörda igen. Allt enligt den enda sanningen och vägen till det ideala samhälle där alla som tänker annorlunda är döda. Låter också som IS…

 2. Skall sossarna beväpna sig ,då är det dags att vanliga medborgare gör samma sak.Hällre skjuta än bli skjuten.

 3. Ja vem vet i framtiden .Just nu ser det ut som om vänstern och sossarna håller på att plocka bort demokratin i valet med fusk,våld och hot så vem vet vad som händer om tio år ,kanske blir det vi som fattar vad som händer med Sverige som blir jagade av vänster indoktrinerade extrema med skjutvapen . Men det händer väl inte i Sverige eller?????

 4. Varför vill Socialdemokraterna avrätta oliktänkande med just Kalaschnikovs? Varför inte gynna svensk vapenindustri?
  Och varför har det blivit ok med Ryssland nu helt plötsligt? Vill de inte gå med i NATO längre?, och därmed riskera att gå miste om sina utlovade bankjobb. Har Socialdemokraterna gått och blivit socialister?

  För övrigt har Kalaschnikov nu även givit sig in i flygande bilbranschen.
  Lätt att tänka sig Stefan Löfvén på dissidentjakt flygandes runt i en sådan, beväpnad med en AK-47 i varje näve. Och efter honom S partistyrelse utrustade på samma vis…

  https://youtu.be/4XqTZji2CuQ

Kommentera

%d bloggare gillar detta: