Klansamhället är på väg, genom sjuklövern…


INVANDRING. Sverige har tidigare varit en monokultur med en liten invandring från närliggande folk och kulturer som på kort tid har assimilerat sig om de inte åkt hem igen. 

Nu är det andra tider, från mitten och slutet av 1970-talet har vi med asylinvandringen med människor från fullständigt olika kulturer  och värderingar kommit till vårt land.

Många tycker det är bra, – Pettersson tycker det är värdelöst och kommer att kast oss i fördärvet. Det finns en anledning till att Mellanöstern ser ut som den gör, det är inte bara otur. Så importerar man Mena-kultur får man Mena-kultur…

Jag kan försäkra er om att socialdemokraten Jamal El-Haj inte är så intresserad av Stefan Lövfens politik, mer än eventuellt bidragen till de så kallade palestinierna…

Moderata Shaker

Leila Ali-Elmi är så okänd att många Miljöpartister inte ens hört talas om henne. I Göteborgs kommun har damen från Somalia fått så pass många personkryss att hon kan få en plats i Riksdagen kommande mandatperiod.

Jag kan försäkra er om att hon inte pratar miljöpolitik på sina möten och att hon skiter fullständigt i klimatet…

Läs mer hos Katerina Janouch…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Klansamhället är på väg, genom sjuklövern…

 • Kenth Andersson

  Massinvandringen och mångkultur är bra och absolut nödvändig för Sveriges framtid sägs det från ett visst håll !

  Gilla

 • Macke

  Tala om vilka kandidater som MP har i deras parti.
  Till MP dit är dessa välkomna.

  Miljöpartiets riksdagskandidat Leila A Elmi har Katerina en lång artikel om.
  Katerina har även konsulterat en vän som kan somaliska och har översatt hennes budskap.
  ”Torgmötet/ Väckelsemötet” med bilden är ifrån deras Somaliskanationaldag som infinner sig vid 1 juli.

  Katerina nämner bl.a.
  Jag konsulterade en vän som talar somaliska och som är starkt kritisk till hur Sverige aningslöst förhåller sig till islamiseringen. Jag frågar vad Leila A Elmi säger på det som ser ut som ett väckelsemöte för somalier. Det visar sig att det inte är augusti som det uppges på Twitter, utan 1:a juli, och det är någonstans i Bergsjön.

  ”– Det är Somalias nationaldag (1 juli firas till minne av den dag Somalia blev självständigt och enat år 1960. Det är en viktig dag för alla somalier i världen, en festens dag då man kan glömma kriget och enas kring kärleken till hemlandet, enl “Den mångkulturella almanackan”, min anm.) och det är det hon säger i videon att det är nationaldagen, och hon välkomnar alla sina landsmän och säger att somalierna måste rösta på henne, kryssa henne. De ska inte ge bort sina röster utan att få något tillbaka vilket de får om de röstar på henne. Den äldre mannen i filmen säger att Leila behöver ca 300 röster för att komma in i riksdagen. Gå nu ut och hämta dessa 300 röster, det är inte så svårt. Somalier finns överallt. I filmen säger hon till sina landsmän att hon jämfört alla partier och kommit fram till att MP är det partiet som somalierna har en bra framtid i.”

  Vännen avslutar med:
  ”– Du vet, det är väldigt ruttet i Miljöpartiet, det är många islamister där. Det finns så många somaliska islamister. Och de är inte där för att främja demokrati och jämlighet och stödja Sverige och svenska värderingar.
  De vill bara komma till makten.”

  ”Sverige 2018: Valkampanj på somaliska och sharia på frammarsch via Miljöpartiets Leila A Elmi”
  http://katerinamagasin.se/sverige-2018-valkampanj-pa-somaliska-och-sharia-pa-frammarsch-via-miljopartiets-leila-elmi/

  Gilla

 • Grune

  Mördarna från islam har snart så många i riksdagen att dom kan bilda regering och dom skiter fullständigt i svenska lagar som säger att det skall vara omröstning till vem som får göra detta, för det står det inget om i sharialagen.

  Gilla

 • Argus

  Thomas Gür: ”Det finns ett slags ironisk paradox med att klaner/släkter och etniskt/religiösa sammanslutningar mobiliserar för att få in, genom personkryss och annat, ledamöter i svenska riksdagen.

  Till vilken nytta, kan man fråga sig. Felkalkylen som man gör, och jag har sett det tillräckligt många gånger med egna ögon, är att man utgår från att en politiker i den lagstiftande församlingen, precis som så ofta i hemlandet, skall ha ett så stort inflytande och kunna ombesörja så omfattande favörer för sina ”klienter”, att det kommer att vara till stor nytta för den egna gruppen/den egna landsänden.

  Det man inte förstår, av det svenska partisystemet, är att man röstar in en back-bencher som får plats i något meningslöst utskott som suppleant och som får finna sig att vara underordnad i en transportpluton och ett knapptryckarkompani. Någon gång kanske man får skriva en motion i en fråga som är av vikt för en själv och ens supporterskara, men som ingen annan bryr sig om och som inte klarar sig igenom utskottsbehandlingen.

  Smarta klaner satsar på kommunalpolitiken. Eller på föreningslivet och söker bidrag. Det är där det stora inflytandet finns och riktigt klientelism kan utövas.”

  Gilla

 • Kenny Rogers

  El-Haj’s natural habitat: an office with the immigration authority.
  Next stop: the parliament of Sweden.

  Gilla

 • centurion

  Stefan importerar valboskap.- Denna indoktrinerade skara röstar lydigt på såssarna.- Den nya adeln har etablerat sig i bidragberoendet, men tröttnat på den rådande politiken.- Mussarna drar igång det egna salafist-partiet.- Islamisterna vinner valet med stöd av de importerade massorna,- Såssarna blir utrotade. Stefans efterkommande jublar…? Sverige blir omskolat till parkeringsplats.

  Gilla

 • Hanna

  Inom några år har Miljöpartiet bytt ut maskrosen mot halvmånen. De som brydde sig om miljön har rensats ut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: