Arabiska terrorister får stanna, skötsamma arbetare visas ut efter tio år


INVANDRING. Vi har tidigare skrivit flera gånger om tre dömda arabiska nazister som får stanna i Sverige för att det kränker deras mänskliga rättigheter att visa ut dem. 

För Osman Mahmoud gäller dock inte de mänskliga rättigheterna som gäller för de kriminella araberna ovan. Osman har bott i Sverige i tio år, han har fast jobb, han har inte begått några brott men han ska kastas ut.

Orsaken är att Mahmoud tog ut fem semesterdagar för lite år 2013. Han var visserligen ledig i 38 dagar men arbetsgivaren missade att bokföra fem semesterdagar. Detta leder nu till att Mahmud tvingas lämna Sverige medan de arabiska nazisterna som är dömda för hatbrott får gå fria på gatorna om något år då de avtjänat sina straff…

Mer på Västerbottens-Kuriren…

Nu vet jag inte hur och varför Osman Mahmoud kom till Sverige,  men han verkar arbeta och betala skatt till skillnad mot dem som får stanna.

-Pettersson konstaterar att sunt förnuft verkar vara en stor bristvara bland dem som stiftar och tillämpar lagar och regler, men de gör anspråk på att styra landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Arabiska terrorister får stanna, skötsamma arbetare visas ut efter tio år

 • Roland Salomonsson

  Räkna med att den skötsamme mannen, som utvisas ÄR ICKE-MUSLIM! Däremot är sannolikt brottslingarna som får stanna muslimer?

  Gilla

 • Karlsson

  SD kunde väl slå ihjäl myten om rasism en gång för alla genom att hjälpa skötsamma skattebetalare från andra länder?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige är rädd om och värnar om kriminella parasiter !
  Skötsamhet är tabu.

  Gilla

 • Grune

  Om man hotas med att hamna i helvetet skall man inte bli så rädd.
  Det betyder bara att man fått en plats i riksdagen.

  Gilla

 • eugenecork

  varför inte låta 1:a ankomstland i
  EU få stå för deras välbefinnande?

  Gilla

 • Henrik

  Om en arab får uppehållstillstånd på asylskäl eller om han får uppehållstillstånd på grund av att han fått jobb på sin kusins pizzeria så blir ju slutresultatet. Jag fattar inte varför folk är för så kallad ”arbetskraftsinvandring”. Vi har väl inget behov av arabiska pizzabagare?

  Gilla

  • Argus

   Håller helt med. ”Mahmoud betyder: ”den prisade” och är en variation av Muhammed.” ”Muhammed är idag det vanligaste förnamnet i hela världen.” Vi får se till att det inte blir det i Sverige också.

   Gilla

 • Kurt

  Att det råder brist på sund förnuft i Sverige är väl inget att bli förvånad över
  82 % av befolkningen ha visad total avsaknad av Sund Förnuft.
  (se val resultat)

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vi upphör aldrig att förvånas över den patologiska iver kriminalparadiset Sverige förevisar då det gäller att underelda och befrämja den importerade brottslighet som utövas, samtidigt som man icke försitter ett tillfälle att bestraffa de som agerar i enlighet med de auktoritära spelregler den strävsamma och rättsmedvetna delen av befolkningen alltjämt iakttar.

  Illgärningar belönas medan pliktkänsla, idoghet och normal anständighet pryglas och näpsas av de som håller i den vinande värdegrundspiskan!
  Den statskonstnärliga spektakelteaterns demonregissörer tar sina instruktioner från fan själv och Svea sjunker allt djupare ner i den kontagiösa globalistiska dynga i vilken vi nu tvingas vada upp till knäna.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: