S+MP ser massmördarna i V som en bra samarbetspartner

VALET 2018. Idag på eftermiddagen blev den preliminära rösträkningen klar. Regeringen  har 116 mandat och med hjälp av vänsterpartiet får de ihop 144. Alliansen har 143 och Sverigedemokraterna 62. 

6.448.417 röster är räknade. Slutgiltigt resultat kommer sent fredag eller lördag.

Socialdemokraterna och Miljöpartiet ser alltså Vänsterpartiet som ett legitimt samarbetsparti som tillhör deras rödgröna block. Ett parti som fram till 1977 fick direkt ekonomiskt stöd från den kommunistiska diktaturen Sovjetunionen och som än i dag har sitt högkvarter i en fastighet som helt eller delvis finansierades av Josef Stalin. Ett parti vars nuvarande partiledare Jonas Sjöstedt var aktiv inom partiet i 12 år då det officiellt var kommunistiskt – och som i närtid hyllat de kommunistiska diktatorerna Fidel Castro och Nicolás Maduro. Ett parti som 2018 fortfarande har ett kommunistiskt partiprogram: “I samma utsträckning som socialismen förverkligar människans rätt att bestämma över sitt arbete upphävs ägandet av produktionsmedlen överhuvudtaget, såväl det samhälleliga som det privata…Införandet av socialismen kräver kapitalismens avskaffande”.

Vi ska heller inte glömma att S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Kommunistledaren Jonas Sjöstedt Twittrar idag, “Nu är valresultatet klart. Vänsterpartiets valframgång till 8.0% gör att de rödgröna är större än de borgerliga. Stefan Löfven kan sitta kvar. Nu är det dags för Ulf Kristersson och moderaterna att erkänna att de förlorat valet, acceptera väljarnas utslag!”

Jonas Sjöstedt, partiledare för vänsterpartiet, har intervjuats av Sveriges Radio. Där får han frågan om varför han som 13-åring gick med i Kommunistisk Ungdom: ”Det var det här med rättvisa och jämlikhet…människors rätt att bestämma sitt eget öde och inte att den store och starke skulle dominera över de andra. Och då blev det naturligt att gå till vänster…”

Kommunisten softar i New York i 2,5 år för skattebetalarnas pengar

Herr Sjöstedt gick alltså med i Kommunistisk Ungdom 1978 när Pol Pot mördade miljoner i Kambodja, medan Berlinmuren stod kvar, när vi visste vad det kommunistiska Sovjetunionen, Kina, Kuba och Nordkorea gjort sig skyldiga till med folkmord, massmord, massvält, straffarbete, tortyr, utrotning, förföljelse, förslavning, massavrättningar av oliktänkande, tvångsförflyttningar. Då går Jonas Sjöstedt med i Kommunistisk Ungdom, visserligen bara 13 år gammal men han verkar hålla kvar vid den typen av rättvisa.

Sjöstedt tycker fortfarande det är kul att kalla Sverigedemokraterna nazister. Det är ofattbart att så många som 500.000 människor röstade på Sjöstedt och Vänsterpartiet i senaste valet. De har facit i de kommunistiska staterna och hur kan de då tro att en sådan politik är vettig.

Kommunismen har dödat 150 miljoner människor under 1900-talet. Detaljerat statistik kan du se HÄR.  Kommunismens extrema åsikter har inte någon plats i vårt samhälle, ändå finns de i Sveriges Riksdag.

En annan typ av rättvis och Jonas Sjöstedt kan ni läsa på Kommunismen från New York.

Minns ni förresten när Vänsterpartiet stödde Hitler?

1917 Socialdemokratiska Vänsterpartiet bildas av bland annat Zeth Höglund, Carl Winberg och Karl Kilbom, som lämnat socialdemokraterna. Partiledarskapet delas av Höglund och Winberg.

1918 Ernst Åström och Karl Kilbom blir partiledare.

1919 Socialdemokratiska Vänsterpartiet ansluter sig till Komintern, den kommunistiska internationalen.

1919 Zeth ”Zäta” Höglund blir partiledare, igen.

1921 Partiet byter namn till Sveriges Kommunistiska Parti.

1924 Sveriges Kommunistiska Parti splittras. Zeth Höglund och ”höglundarna” går tillbaka till socialdemokraterna.

1924 Nils Flyg blir partiledare. (Nils Flyg blir efter några år nazist; se nedan.)

1929 Partiet splittras, i ”sillénare” och ”kilbommare”, anhängare av Hugo Sillén resp. Karl Kilbom. Kilbommarna, däribland före detta partiledarna Karl Kilbom och Nils Flyg, bryter sig loss och kallar tills vidare även det andra partiet för Sveriges Kommunistiska Parti.

1929 Sven Linderot blir partiledare.

1934 Det andra Sveriges Kommunistiska Parti byter namn till Socialistiska Partiet. Ledare är Karl Kilbom och Nils Flyg, vilka alltså bägge två är före detta ledare för det ursprungliga Sveriges Kommunistiska Parti.

1937 Före detta kommunistledaren Karl Kilbom lämnar Socialistiska Partiet och går (efter tjugo år) tillbaka till socialdemokraterna.

1937 Under ledning av före detta kommunistledaren Nils Flyg utvecklas Socialistiska Partiet till ett nazistiskt parti.

1939 Molotov-Ribbentrop-pakten ingås. Sveriges Kommunistiska Parti är under två år allierat med Nazityskland.

1940 Sveriges Kommunistiska Parti stöder Nazitysklands ockupation av Norge och Danmark. (Hitler och Stalin är ännu allierade.) Dagen efter Tysklands invasion av Norge och Danmark skriver partiorganet Ny Dag:

”Det är de små staternas beskyddare England och Frankrike, som med sin flagranta kränkning av Norges suveränitet framkallar detta läge.”

1941 Molotov-Ribbentrop-pakten spricker.

1941 Sveriges Kommunistiska Parti försvarar Sovjetunionens invasion av Baltikum och Finland.

1951 Hilding Hagberg blir partiledare. Hagberg är en man som i alla lägen försvarar Sovjetunionen och dess diktator Josef Stalin.

1953 Stalin dör. Centralkommittén för Sveriges Kommunistiska Parti skriver:

”En stor och smärtsam förlust har drabbat hela den framstegsvänliga mänskligheten. Stalin är död. Vår tids störste folkledare och statsman, den socialistiska samhällsvetenskapens geniale mästare, kommunismens banérförare har gått ur tiden.”

Vid en minneshögtid över Stalin i Medborgarhuset i Stockholm den 9 mars 1953 håller C-H Hermansson (blivande partiledare) ett hyllningstal till den bortgångne diktatorn:

”Stalin är en av hela den mänskliga historiens största personligheter. Marxismen, den lära som Stalin behärskade med sådant mästerskap och som han vidareutvecklade till ett nytt och högre plan, förnekar ingalunda de stora personligheternas roll för historiens utveckling. Stalin förstod att ställa hela sin livsgärning i de framväxande, de progressiva, de oemotståndligt segrande krafternas tjänst. Därför blev hans liv så betydelsefullt för mänskligheten, därför blev han en gigant i den mänskliga utvecklingens historia. Att vara kommunist, det är att ha Lenin och Stalin till föredöme. Stalin är en av alla epokers mest geniala vetenskapsmän.”

1956 Sveriges Kommunistiska Parti får order från Sovjetunionen, där Krustjev är ny ledare, att Stalinkulten måste upphöra omedelbart.

1964 Carl-Henrik Hermansson (som höll hyllningstalet till Stalin elva år tidigare 1953) blir partiledare.

1967 Sveriges Kommunistiska Parti byter namn till Vänsterpartiet Kommunisterna.

1967 Maoistiska och stalinistiska ungkommunister bryter sig loss och bildar KFML, Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna, som senare byter namn till SKP, Sveriges Kommunistiska Parti.

1970 Några extra mycket maoistiska och stalinistiska medlemmar av KMFL/SKP bryter sig loss en gång till och bildar KFMLr, Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna, Revolutionärerna, som senare byter namn till KPMLr, Kommunistiska Partiet Marxist-Leninisterna, Revolutionärerna (eller nåt sånt).

1975 Lars Werner blir partiledare.

1989 Berlinmuren faller i november. (Anses som den mest symbolladdade händelsen i samband med öststatskommunismens fall.)

1991 Sovjetunionen upplöses, och Vänsterpartiet Kommunisterna byter namn till Vänsterpartiet.

1993 Före detta medlemmen av MLK, Marxist-Leninistiska Kampförbundet, Gudrun Schyman blir partiledare. Orsaken till att partiet byter ledare är att Lars Werner anses dricka för mycket!!! Snacka om att gå från askan in i elden.

2004 Blir Lars Ohly partiledare, han har bland annat sagt ”Jag representerar allt det som Sverigedemokraterna är emot”. Ljugit om att han spelat fotboll mot Nacka Skoglund, gjort klipp på bostadsrätt i Stockholms innerstad, haft barnen i privatskola och låtit sig opereras privat.

2012 efterträds Ohly av Jonas Sjöstedt, en man som är emot privata vinster i välfärden men själv inte hade något emot att som fullt frisk 40-åring softa för skattebetalarnas pengar i New York under 2,5 år. Sedan flyttade han hem och bosatte sig på Östermalm!!!  Som han tyckte var en hemsk tråkig stadsdel och han hoppades att familjen så småningom kan flytta till en annan stadsdel.

– Pettersson mejlade herr Sjöstedt den 9 januari 2012 och frågade om han inte ville byta sin hemsk tråkiga lägenhet på Östermalm mot en liknande i det mångkulturella Rinkeby men Jonas har inte haft tid att svara…

Nåväl ett parti med den historien av kommunism, nazism och som idag flörtar med izlamister ska vara väldigt försiktiga med att kalla andra nazister…

Vänsterpartiets historia HÄR och HÄR 

-Pettersson tycker det är minst sagt märkligt, Stefan Löfven kan samarbeta och förhandla med massmördare men inte med Sverigedemokraterna som bildades 1988…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “S+MP ser massmördarna i V som en bra samarbetspartner

 1. Hur mycket politiskt inflytande kommer SD igentligen att få fram till valet 2022 hur långt räcker partiets lite drygt 17% av rösterna, är det någon som vet ?
  Man är lite rädd för att SD kommer att plana ut och tappa stinget till slut om partiet aldrig får chansen att politiskt visa vad man kan och vill göra, känns nästan som om valet 2018 var sista sista för SD chansen att få riktigt inflytande i svensk politik, fyra år till i motvind och på läktaren blir tungt för J.Å.

 2. Nu är jag trött, allt slutade i ett antiklimax, och kommer bli värre än de senaste 4 åren nu när kommunisterna vill vara med i regeringen.
  Svenska folket antingen utvandra och söker asyl eller lära sig Koranen utan till

 3. Men kära nån då ! Det kan väl ändå inte vara så att ett preliminärt resultat är av en större dignitet än det slutgiltiga. Det som nyheterna tyr sig till i nuläget är nämligen icke det slutgiltiga. Har under dagen tagit del av den löpande rapporteringen på “val.se”, och noterat stora sensationer och omkastningar. Det kan faktiskt gå så att nuvarande inbillade segrare blir rejält snopna på fredag eller lördag. Vi håller tummarna för att spänningen fortskrider.

  • Nu är det klart, den röd/gröna sörjan 144 mandat Alliansen 143 mandat och SD 62 mandat !
   Nu är det bara att skapa en stabil regering i sandlådan, bara önska lycka till.

 4. Jamen så trevligt! (Ironi.)
  Fyra år till av samma politik med tillägget 500.000 nya röstimporter till S, som säkerställer att inget maktskifte sker 2022 heller.
  Anhöriginvandringen motsvarar tre (!) Linköping som måste ha bostäder, skola, vård osv!
  De pengarna det kommer kosta måste tas nånstans ifrån och jag vågar gissa att att det blir från dem som inte orkar protestera; gamla, sjuka och barn.
  Som bonus fortsatt härlig utveckling med fler skjutningar, våldtäkter och bilbränder. Du betalar för andra, som dessutom går före i bostadskön och får förmåner baserat på härkomst! Sverige 2018!
  ( Cinna är bitter ikväll.)

   • Ang din länk; Jag tycker damerna kan föregå med gott exempel själva istället för att potestera för att bestämma att skattepengar ska prioriteras till folk med avvisningsbeslut; de kunde själva öppna sitt hem och ur egen ficka bekosta allt för dem de vurmar för! (Och hålla efter sina skyddslingar så dessa följer lagen.)

    Tror egentligen dessa damer ägnar sig åt protesterande som en religion; som en sekt som ger dem gemenskap och en känsla av att de är betydelsefulla.
    Vad och vilka de vurmar för är sekundärt.

 5. Kommentarer är överflödiga,Svenska folket återigen blev förlorare.Som man bäddar får man ligga.

Kommentera