Muslim ville hämnas på Sverige

Den 22:a oktober 2017 kastade någon in två flaskor genom ett restaurangfönster i Ängelholm. Gärningsmannen som är IS-sympatisör ville hämnas på Sverige.

Muslimen som behöver tolkbehov reagerade på alla bombningar i Syrien och svensk medverkan i dessa. Sverige bombar inte i Syrien, men är medlem i den koalition som leds av USA.

De två attrapper föreställandes brandbomber innehöll alkoholfritt mousserande vin och det var aldrig fara för någons liv. Två kvinnor på restaurangen skadades dock av splitter från den krossade rutan.

Dådet bedöms inte som ett terrorbrott och den 22-årige muslimen döms istället grovt olaga hot, misshandel eller alternativt för vållande av kroppsskada.

Enligt förundersökningen säger Säpo att mannen utgör en fara för det svenska samhället och att han kan komma att medverka i framtida terrorbrott. M.a.o. ska muslimen utvisas till sitt hemland när brottet är sonat. Allt annat är oförsvarbart.

GP

Tidigare om muslimen på bloggen…

6 thoughts on “Muslim ville hämnas på Sverige

    • Utvisning på vatten och bröd ?
      Nej, det blir i logi på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell med god och fin mat och träning !
      Ps:
      Den stackars ryska Pussy Riots-medlemen mår fortfarande dåligt, snyft.
      Sverige är mycket bekymrat över detta, rapportering om detta varje dag i SVT !!!!!

  1. Ja så måste allt framställas,för att skydda de stackars ”skyddssökanden ”.
    Inte ens väderutsikterna är längre fria från propaganda och lögner !

  2. Det var allt en lam insats från ”besökaren”. Det är i alla fall en stor fördel att kompetensregnet saknar kompetens och endast kan elda, gapa, slåss och sådana prylar. Tänk om de hade varit smarta, fy vad otäckt! Det ”nyanlända lynnet” i kombination med kognitiv förmåga hade varit dödsstöten för oss svenskar.

    Vi får allt skatta oss lyckliga över att de bara kan elda, pissa i byxan, skrika osv.

    Det är nog som min gamle mormor skulle ha sagt: assad, bry dig inte om honom, han är inte som han ska.”

Kommentera