25 thoughts on “Röstfördelning övriga partier

 1. Blir Annie Lööf Sveriges nästa statsminister ?
  En spännande framtid som väntar i den politiska sandlådan.

 2. För att Afs ska komma till en procent behövs en närmast fyrdubbling av väljare, för att få riksdagsplats behövs återigen en ökning med fyra gånger. Möjligheten ser mörk ut och åren går, man måste nog vara fanatisk för att tro på det. Men å andra sidan trots det,finns ändå många marginal partier som vill slåss om promillen.

   • SD hade redan i valet 2006 nästan 3% väljarstöd, vilket berättigade dom inte bara till utplacering av valsedlar 2010, utan även till partistöd.

    I valet 2002 fick de närmare 1,5% vilket gav dem valsedels-hjälpen, det var 3 år innan Jimmie blev partiledare det.

  • Jag tror eller vågar på stå att AFS förlorade många röster med fusk. Sd och AFS . Ni måste begära att få se de ickeräknade och de valsedlar som ogiltigförklarades.

 3. Om nu drygt 35.000 röster utgör 1% så blir ju det ca 3.6 miljoner på 100%.
  Valdeltagandet hamnade på ca 85%, alltså betydligt fler än 3.6 milj. av alla röstberättigade. Är det jag som är dum eller vad är det frågan om?

 4. Valfusk har bevisligen förekommit då vissa har röstat på ett parti i ett visst distrilt, dock har det redovisats NOLL röster därifrån, vilket bevisar att rösterna ”försvunnit”!

 5. Att Fi får nån sorts legitimitet genom att de bjuds in av sympatisörer till olika debatter, samtidigt som de inte har varit i närheten av riksdagsplatser.
  Samma sak upprepas igen då de på något mystiskt sätt räknas in som ett etablerat parti med 0.44%, Afs fick 0.30%. Skillnaden är inte drastisk men de sistnämnda buntas per automatik ihop med ”övriga” partier.

  Det obstruerande samhället är i högsta grad levande och det agerar efter de hämndlystna administratörernas vilja. Att inte acceptera samhällets förändring är orsaken till den ”populism” de skyller på.
  Trots att de själva är orsaken till förskjutningen till de anti-etablissemang partier som sker över hela världen, så vill de inte erkänna detta.

  Att bedriva en politik som inte har stöd av en majoritet av befolkningen, som dessutom aldrig fått chansen att göra sig hörda i frågorna, är ett Sovjet i miniatyr.
  Invandringen är den största frågan, som är ett gigantiskt vänsterprojekt, trots mellanmjölks-högerns deltagande. Att ta det som till början handlade om asylrätt och utöka det till ett ”världsomdanande” projekt, där de släpper in alla oavsett asylskäl, är ett gigantiskt bedrägeri.

  Genom dylika manipulationer som i slutänden drabbar dem som betalar skatt och som tvingas leva i den verklighet som består av våld, våldtäkter och mord så utarmas välfärden. Jär har man prackat på alla den okunnighet och populism som de själva skapat. Deras ovilja att förstå varför medborgarna är ilskna är orsaken till den förskjutning av politiken som de kallar rasistisk och högerextrem. Trots att den bara är den första revolten mot vänsterns tyranni i Sverige.

  • Fi fick 3,12 % i valet 2014. Det berättigade till gratis valsedlar och partibidrag. Nästa val är det borta…

   AfS får samma förmåner när och om de får lite fler röster.

  • Kommunisten Gudrun Schyman intervjuades på valnatten och efter valet av SVT men inte AFS som liksom FI tillhör kategorin övriga partier, varför ?

 6. Bedrog mig helt på AfS valunderstöd… C:a 10.000 röster efter så stort arbete från deras val-tross. Enda trösten,dessa röster hade ju inte hjälpt SD,att bli fria från ” skönheten och skräcken från Maramö”… ;(

 7. Nordiska motsåndsrörelsen…..1112 röster! Nassister på frammarsch säger PK. 2022 kommer troligen något Islamparti att satsa på valet. De får fler röster i Malmös underbart mångkulturella Rosengård. Det gånger Rinkeby och andra ”utsatta områden”. Röster som Sossarna inte får….Annie, Uffe, Majoren och Ebba kanske har en plan då.

 8. Inget fel att ha drömmar, inte alls. Men 0,3% mer stöd till SD hade gjort att Centern inte fått detta sista mandat som de nu preliminärt har fått, vad det sen kan innebära i slutändan leder inte till drömmar, utan snarare till mardrömmar. Se bara på vad de gjorde med afgan-amnestin..

  • Ska AFS nu klä skott för att SD inte blev största eller näst största parti som nästan var klart innan valet ?
   Trams, alla partier får själva stå för hur bra eller dåligt det gick den 9/9-2018.

   • Tar ett parti sig över 1% så är rösten inte bortkastad, då får man åtminstone hjälp med utdelning av valsedlar i nästan val. Tar man sig däremot inte över den gränsen, är rösten helt bortkastad imo.

    SD hade inte behövt bli störst eller ens näst störst för att saker o ting skulle se mycket bättre ut än nu, det var 7 röster som avgjorde att Centern fick det sista mandatet i den preliminära rösträkningen. 7 röster som nu gör att den rödgröna röran samt Centern har majoritet i Riksdagen och i fortsättningen kan göra som dom vill med amnestier o annat.

Kommentera