Stäng

Vilka är dummast? SD-väljarna eller PK-eliten

INTELLIGENS. Orrenius på DN påstår att SD-väljare är korkade med stöd av en forskare som heter Anders Sannerstedt.

-Pettersson köper det, vi har alla våra brister, men undrar vilka slutsatser man ska dra av Orrenius, Sannerstedts med fleras intelligens eftersom de ännu inte fattat det SD-väljarna insåg för många år sedan.

Och varför har det dröjt så många år innan landets politiska etablissemang, bland annat statsministerkandidaten Ulf Kristersson, såg det vi mindre begåvade insåg för mer än tio år sedan.

Jag är dock tveksam om de som säger att de fattat, inser att de måste göra något också.

Märkligt är också att utbildningsnivån aldrig varit något problem i Sverige så länge LO:s medlemmar röstat på S.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 reaktioner på “Vilka är dummast? SD-väljarna eller PK-eliten

 1. Respekten för de över miljonen människor som lade sin röst på SD är noll inom PK-eliten. Samtidigt ges Björklunds mikroparti stort utrymme. Detta rubbade vindflöjelparti som är lika stabilt som en smörklick i stekpannan.

 2. SD nådde åter igen trots ett valresultat under 18% en valframgång !
  Nu får etablissemanget ännu fler s.k vanliga svenskar att idiotförklara, hade AFS kommit in i riksdagen då hade det nog nästan blivit övermäktigt för etablissemanget att idiotförklara.
  Nu kramar och gosar Alliansen och vänstern med varandra, allt för hålla SD borta från politiskt inflytande !!!!
  Visst är Sverige ett mysigt land ?

 3. En sak står ju till 100% säkert efter detta val och det är att folkomröstningar i Sverige är totalt meningslöst.
  Titta nu ! Forna dödsfiender är beredda att krama om varandra av en enda anledning och det handlar om den enda frågan som 7-klövern är helt överens om, nämligen att utesluta Jimmy Åkesson. Inte SD för deras politik tycker dom om utan Jimmy personligen.
  Jag tror att om SD byter partiordförande så kommer 7-klövern att ta emot dem med öppna armar.
  Nu hör det till saken att Jimmy Åkesson är den enda politikern i riksdagshuset så det blir inte så lätt att bli av med honom.

 4. Jag röstade på SD i valet som var. Vägrar tro att jag skulle vara helt IQ-befriad – jag har bl.a. civilingenjörsexamen från ett fint svenskt universitet, och jag blev utexaminerad med relativt höga betyg. Jag är för övrigt invandrare – låt de identitetsvurmande vänsterblivna foliehattar suga på den.

 5. Om man tittar på videon ovan så undrar man om denne man har tillräckligt med hjärnkapacitet för att leda et land.

 6. Kännetecknande för PK-folk är att de tycks ha väldigt låg eller sakna förmåga till självständigt tänkande och inhämtande av egen information samt ett konstrultivt bearbetande av denna, rörande långsiktiga konsekvenser av olika företeelser. Detta trots all fakta som finns på på området, i stället fallet de föga för den åsikt som är populärast att ha, som tidningar och media propagerar för, eller som man säger de vänder ofta kappan efter vinden! Två exempel och bevis för detta är deras blinda tro på att massinvandringen bara är bra och deras blinda tro på att bara människan orsakar klimatförändringar.

 7. Dom som har haft Fel hela tiden är dom Kloka. Dom som har haft Rätt hela tiden är dom Korkade. Alltså, en analys i paritet med Stefans bedömning av utbildningsnivån på de ”högskoleutbildade” asylturister som han sökte enkla arbetsuppgifter till. Slutledningsförmågan övergår i alla fall mitt förstånd, så jag är väl lite blåst, då…

 8. Har de ens sett siffrorna som S fått i alla ”utsatta” områden? Menar de att dessa platser är bebodda av högutbildade…? 🤔

   1. Bara en önskedröm, så länge PK matar parasiterna i samhället med allt de villl ha så är och förblir deras bilar orörda !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: