Särskilt socialdemokratiska områden

INVANDRING. Det borde inte heta ”särskilt utsatta områden” längre, utan snarare ”särskilt socialdemokratiska områden”, twittrar Ivar Arpi på SvD. 

-Pettersson säger att det är ett problem. Hur gör man när en majoritet av de nya väljarna som kommer till landet röstar vänster för att de är rädda om sina bidrag och de får falsk valreklam på arabiska som det inte är Putin som distribuerar?

Enklast och snabbast är att Stefan Löfven inte får chansen att sitta fyra år till. På längre sikt finns det mycket annat att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Särskilt socialdemokratiska områden

  1. Kanske smakade Sossarnas valfläsk i slutet av valrörelsen om en 1 veckas extra ledighet för småbarnsföräldrar och 2 veckors ledighet för esamstånde småbarnsföräldrar gott och genererade några röster från lättlurade o svenskar ?

  2. Konstigt att så många kan rösta på sossarna .För jag tror knappt att där bor några sosse pampar där.

  3. Ändra bidragen så att dessa människor tvingas arbeta åtta timmar varje dag som vanligt folk. Borta från hemmet 10 timmar varje dag…. Då kanske Sverige inte skulle vara så attraktivt. Och tillåt inga sjukskrivningar heller för dem. Du ska ha jobbat minst 10 år för att kunna nyttja socialsystemet…. Kort sagt, rök ut dom!! Och ser du ut som nåt Mumintroll i svart och ingen anställer dig. Synd för dig, anpassa dig eller försvinn, kort och gott.

  4. Såssarnas budgetar de senaste fyra åren har växelvis präglats av en inriktning på antingen höjda bidragsnivåer eller miljönonsens. Och varför då,då ? Jo, bidrags-inriktningen för att smörja den importerade valboskapen, så att de röstar ”rätt” vid kommande val. Och miljö-inriktningen för att hålla stödpartiet över 4%-spärren. Alltså, ett j-a dribblande med allmänna medel för det personliga begäret att få behålla jobbet. Swedish maffia… ?

Kommentera