Flykten från Sverige


Expressen har idag en artikel om svenska medborgare som planerar att ”fly” från Sverige om SD får makten.

Mycket skit har man läst i den här valrörelsen, men detta tar nog priset. Vill ni läsa eländet får ni göra det själva. Samma trams om alla de välbärgade miljonärer som påtalade att det tänkte flytta från USA om Trump vann valet. De bor kvar och är förmodligen lika välbärgade idag.

Expressen/Kvällsposten


32 responses to “Flykten från Sverige

 • Kenth Andersson

  Låt dem flytta, vem saknar dem ?
  Trams.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  OM makten tas av SD!!!
  Betydligt allvarligare är VAD SOM PÅGÅR, d v s den återupptagna årliga MASSUTVANDRINGEN av etniska svenskar, ofta välutbildade, som etablissemanget mörkar om. Årligen registrerar sig ca 50000 etniska svenskar för utvandring, vilket är värre än under den värsta amerikautvandringen. Tillkommer att årligen ca 50000 etniska svenskar bara flyttar till annat land utan att registrera detta som utvandring. Efter några år, så bara utan vidare stryks dessa ur befolkningsregistret.

  Lika allvarligt är alla dessa invandrare som erhållit för svensk arbetsmarknad hög utbildning, d v s de som borde vara exempel för och förebilder för andra invandrare, vilka också försvinner utomlands (bl a för att slippa undan återbetalningar av studielån). I utlandet återtar man sitt riktiga namn och försvinner därmed från svenska myndigheters kontroll.

  Detta är en del av befolkningsutbytet!

  Gilla

 • Jack

  De e la gött att man fortfarande kan flytta vart man vill i världen. Får sossarna och vänstern regera i två mandat perioder till, kommer de att bygga murar precis som i Sovjet. Inte för att hindra människor från att komma in i landet, utan från att hindra människor från att flytta. Vem fan ska annars finansiera eländet om inte vi svenskar bor kvar?

  Gilla

 • Fred

  Och det är så lustigt att de tror att Kanada skulle ta emot med öppna armar. Läsvärt om just detta i blogginlägget Kanariefåglarna som röt. Ursäkta länkande till annan blogg men så här på valdagen vill man nå ut till så många som möjligt. Lycka till med röstandet och fly inte som kändisarna, stanna och kämpa för ett bra Sverige.

  Gilla

 • Thomas

  De ä bara å åk skulle Ingemar Stenmark sagt.
  Så dra,stick,åk,fly,vad som helst.saknad av ingen.

  Gilla

 • Joy

  Flytta och ta med er alla gosedjuren!

  Gilla

 • Lembit

  Artikelförfattaren heter Moreno i efternamn. Det Det efternamnet hittar jag inte bland någon av kvinnorna han skriver om när jag skummar snabbt dom du skriver StefanK?!?

  Gilla

  • Stefan K

   Du har helt rätt. Skumläste artikeln innan jag stack till vallokalen. Är borta nu.

   Gilla

   • Lembit

    Då är jag med dig till 100% i det du skriver. Vore lite roligt att faktiskt följa upp detta om tre-fyra år. jag är rätt övertygad om att de som skrivs om fortfarande bor i Sverige då. 🙂

    Gilla

 • Tony

  Man kan bara önska dem: Far i Frid!

  Gilla

 • odalkvinnan

  De som HAR flyttat de senaste åren är en grupp svenskar som inte är vänsteraktivister direkt. Det är många företagare, förut var det pensionärer. Det sorglustiga är att jag inte har hört någon nämna den gruppen i valrörelsen förutom M. M skickade ut ett brev där Kristersson skrev att han minsann bott utomlands en tid. Sedan var det en lista där Hanif Bali saknades. Han sa sedan att den sk sinkskatten skulle man sänka-den är nu på 25% och det var M som höjde den.
  Som utomlands boende måste du visa inkomst, boende och sjukförsäkring för att bo inom EU. Apropå tiggare…
  Skatten får du betala utan att kunna deklarera och göra avdrag, dras rätt av. Du skattar även i ditt nya land.
  Dessa nitwittar har mycket dåliga odds att klara sig utanför ankdammen. Bidragssystem är inte existerande för dem.
  Kinnaman, en skådis, har uttalat sig om Sverige och SDs skändlighet från Hollywood. Han skulle flytta hem om Trump vann. Vad gick fel?
  På konsulatet låg det endast valsedlar för SD i landstingsvalet. Vi utomlands får endast rösta i riksdagsvalet. Något för OSSE observatörerna?

  Gilla

  • Isak Grunewald

   Sinkskatten var 25 % men M/alliansen sänkte den till 20 % under regeringen Reinfeldt 2. Men S höjde till 25 % igen från år 2018.

   Gilla

 • Gus

  Sista chansen nu ! Idag röstar vi bort förljugenheten i Malmö och i hela vårt blågula land . 😊

  Gilla

 • Ståfräs

  Helt OK, åk till drömlandet Nordkorea där ni kan njuta av det jämlika samhälle Ni drömmer om, tveka inte åk redan idag. OBS glöm inte kasta pass o Id handlingarna innan Ni kommer ombord på planet.

  Gilla

 • Argus

  ”Samma trams om alla de välbärgade miljonärer som påtalade att det tänkte flytta från USA om Trump vann valet. De bor kvar och är förmodligen lika välbärgade idag.”

  De är högst troligt mer välbärgade idag då arbetslösheten är den lägsta sedan 1969 och BNP ökar med 4,2% på årsbasis.

  Gilla

 • Torleif

  Ha, ha, ha.
  Ja det är väl bra om människror som hatar SD flyr Sverige. Då ryker public service och alla tidningar. Hej då.

  Gilla

 • Kurt

  Ge dessa stollar resebidrag, självsanering. Undra va de reser till, inte bli det Gaza strippen

  Gilla

 • volse

  Jag tycker att dessa personer ska lämna Sverige oavsett om SD tar över lsndet eller ej. Sådana hycklare och illojala låtsasmedborgare behöver vi inte!

  Gilla

 • ossie

  Skrattretande att läsa att sossarna känner stark medvind. Men ikväll får dom nog hålla i hatten när motvinden kommer att piska dem i ansiktet.

  Gilla

 • Vakna Upp

  HA HA HA, jag tror jag dör.
  Men vad bra, då slipper vi några dårar i landet.

  Gilla

 • Urban Hjärne

  Expressen har i artikeln till och med lagt in bilder från Auschwitz! (för att riktigt understryka vad som väntar Sverige om man röstar på SD). Och artikelförfattarens blotta namn (Federico Moreno) bör väl ganska tydligt besanna Löfvéns farhågor om ”utländsk påverkan i valet”?
  Läste häromdagen att det går dåligt för Bonnier media, och detta reportage är ett tydligt exempel på varför…

  Gilla

 • Kurt

  SFI i Oxelösund hade besök från moderaterna, min fru frågade mig varför inte SD kom till skolan, hon tog bilder på de närvarande M politiker, hur kan man lägga it bilder?

  Gilla

 • El gringo

  Det vore en fördel om allt PK-folk, batikhäxor och nyanlända m fl flydde, det borde isf premieras!

  Gilla

 • peter Andersson

  Vilkeb dynga, varför intervjuades inte de som redan flytt istället?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Kanonbra, ring så hjälper jag gärna till att packa.

  Gilla

 • Björn

  SÅ otroligt typiskt för Expressen. Tidning blott 10% har förtroende för.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  IDIOTIN ÄR FULLSTÄNDIG.

  Dom kan gärna flytta ner till Afghanistan, Iran eller Syrien och där leva det underbara liv som de tror sig få här, med dessa invånare som väller in i Sverige.
  Dessa vilsna, blinda, naiva, lättlurade (dumma) svenskar har inte förståndet att ifrågasätta och förstå vad som sker i Sverige och övriga Europa.
  GRUPPVÅLDTÄKTER, BARNGIFTEMÅL ( PEDOFELI), BRÄNDER, MISSHANDEL, RÅN, BIDRAGSBEDRÄGERIER, TERRORDÅD m.m.

  Säger att de ska flytta till Pilippinerna, jag tror inte Pillipinerna vill ha dom där ( möjligtvis den muslimska delen, där de kan kulturberikas med muslimerna ).

  Normala människor märker att: IDIOTIN ÄR FULLSTÄNDIG !

  N U VÄNTAR VI PÅ ETT SVERIGE FRAMÅT FÖR SVERIGE, ELLER ETT FORTSATT SVERIGE TILLBAKA TILL 1600-talet MED DEN FORTSATTA ISLAMISERINGEN AV SVERIGE.

  Snälla, låt dessa 4-år som gått få ett slut….RÖSTA FÖR DINA BARN, OCH BARNBARNS FRAMTID.

  Gilla

 • Tony

  En nåd att stilla bedja om är att Expressen o Aftonlögnen tar
  och sticker till ett annat land, förslagsvis Somalia eller Syrien
  det är för deras folk dom offrar sig, inte för dem som köper
  deras lögn alster.

  Gilla

  • Tony

   Ja ifall alla B skådisar o Kändisar som har svårt med demokrati vill lämna landet så gör dom oss bara en god tjänst gäller även lotsaskomiker.

   Gilla

 • Kent

  Om de är kriminella så kanske det blir svårare att bo kvar om nu det positiva skulle bli efter valet att SD kan påverka politiken

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Som vanligt massa lögn i expressen.Att folk lämnar Sverige beror inte på SD utan den vansinniga okontrollerade invandringen som förvandlat landet till mest osäkra landet i Europa.Rösta för Säker Sverige idag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: