Rösten lagd


Har precis kommit hem från vallokalen där jag gjort min plikt och tänk…

Jag röstade rätt även denna gång. Det är liksom vitsen med att rösta…antar jag. Inget fusk att rapportera tack o lov.


29 responses to “Rösten lagd

 • Kurt

  Allt som vanlig spelar ingen roll om det är Löfven eller Kristersson som sitter som Statsminister. SD kommer att bli lika betydelselöst som de ha varit hela tiden. De löften från M och S ha de glömt inom de närmaste 24 timmar ändå, Va ska man säga, annat än ”Alles Scheisse” på rent Tyska

  Gilla

 • Stenbock

  Ja och ingen Cognac öppnas ikväll sedan får jag frysa in tårtbiten….
  Ni yngre får söka finna en plats på klotet,där det bor förnuftigare befolkning. Hade jag varit yngre skulle jag valt Australien, ;(

  Gilla

 • Stenbock

  https://imgl.krone.at/scaled/1768457/vab97bb/630×356
  På bilden ovan från Krone slickar Jimmie igen ett av kuverten.
  I övrigt skall ni vara tacksamma att slippa de lögner som publiceras i denna Österrikiska tidning. En typisk vänsterskribent har knopat samman en röra som skulle kunna höra hemma,från en Absurdsk skribent hos
  Aftonslasken.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Utav alla företag i världen så låter valmyndigheterna Postnord sköta levaransen av förhandsröstningblanketterna Naturligvis har de inte gåt utan problem Flera timmars förseningar bla Samtidigt frågar man sej hur många har dom tappat hur många stulits eller annars slängts Postnord är en spegling av den rödgröna regeringen lika opålitlig

  Gilla

 • Kenth Andersson

  V-partiet=kommunisterna går mycket oroväckande starkt framåt i valet 2018 är förmodligen en reaktion på SD starka uppgång!

  Gilla

 • gamgubben

  Valfunktionärerna underkände min riksdagsröst p.g.a. det var två röstsedlar eftersom SD får in många i Riksdagen hade inte alla namn fått rum på en sedel. Jag påpekade att detta är godkänt men inte två från olika partier. Tror du de visste ack nej, jag fick göra om.
  Förmodligen var det två som är aktiva inom något parti därav dålig allmänbildning och i synnerhet i det gebit de säkert har tränats i.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Röstat och gjort min plikt, har röstat på rätt parti av olika skäl, bland annat att ingen politiker, ingen journalist, ingen jävla kändis och ingen proffstyckare skall tala om vad jag skall äta, hur jag skall transportera mig och hur jag skall tycka och tänka.

  Gilla

 • Stenbock

  Stenbock har också uträttat sin plikt… På hemvägen (i Ghettot) sprang en c:a 25/30 cm stor råtta snett i väg framför mig. Undrar om någon kan tyda ett sådan tecken ?
  Vet att en svart katt betyder otur.Kanske betyder råttan motsatsen,eller helt enkelt fel område att bo i ?

  Gilla

 • Macke

  Inte ens utanför vallokalerna får SD var ifred.

  ”Ordförande för SD i Nynäshamn dödshotad vid vallokal”

  Två valarbetare och en väljare blev utsatta för hot vid en vallokal i Nynäshamn. En av valarbetarna som hotades var Sverigedemokraternas ordförande i Nynäshamn, Emilia Orpana.
  https://www.svt.se/nyheter/val2018/valarbetare-hotade-i-nynashamn

  Gilla

  • centurion

   Våran Rikspajas, som ska leka statsminister några timmar till, bräkte ur sig appropå mordhoten i Nynäshamn. Men i stället för att ta avstånd från detta grova demokrati-sabotage, så börjar han svamla om jämlikhet, allas lika värde och demokrati i generaliserande och svepande ordalag. Påminner faktiskt om Danne´s Trauma-tal. Usch !

   Gilla

 • Ingmar Silfvast

  En skäggig svettig liberalledare säljer sin blåa skjorta som han burit hela valkampanjen Troligvis har han lurat skjortan av nån Rösta inte på partiet ändå o köp inte skjortan heller

  Gilla

 • Macke

  Vänsterpartiet ringer runt för att försöka fiska de sista rösterna.
  Här har de ringt på våra bägge mobiltelefon, men ej på hemtele.
  Fast det är Nix på samtliga.
  Skönt var att dessa var då avstängda och på sökn fick vi vilka det var.

  Gilla

 • Thomas

  Ser fram mot liknande fågelholkar till svt pack i denna valvaka som efter Trump vann i usa.Vore en syn.

  Gilla

 • centurion

  Träffade på en riktig betong-såsse idag utanför en vallokal. Hon skulle just gå och ta en fika. Frågade, lite på skoj, om hon skulle fira segern. Lite resingerat svarade hon : Hö, knappast, finns inte på kartan ens. Bådar ju gott för oss andra.

  Gilla

 • Monica

  Beträffande valfusk. Om någon valförrättare eller privatperson gömmer eller slänger någons partis valsedlar som man har antipati emot är inte det värsta. Man kan alltid ta en blank valsedel och skriva partiets namn på som man vill se som det ledande partiet kommande mandatperiod. Såvida man inte skriver partibeteckningens förkortning t e x SD i stället för Sverigedemokraterna. Det räknas inte som giltig röst) Det värsta valfusket kan mycket väl förekomma efter vallokalernas stängning då de inkomna rösterna skall räknas. Både rösterna från vallokalerna och förtidsrösterna.
  Har man kollat upp dessa personernas partisympatier eller andra förehavande.Vilken privatperson som helst har rätt att stanna kvar efter klockan 20:00 i kväll för att kolla att rösterna räknas rätt. Dessa valobservatörer som har kommit till Sverige för att se till inga oegentligheter förekommer är bara en droppe i havet.

  Gilla

 • centurion

  Själv förtidsröstade jag för en vecka se´n. Och ingen behöver tveka om valet av parti. Kom också just hem från morgonens valarbets-insats i kommunens tjänst. Lite logistikuppgifter och så`nt. Mycket trevligt faktiskt, att besöka distrikten och bistå med det som behövs. Mycket folk och vackert väder. En kanon-dag, helt enkelt.

  Gilla

 • AOR-nissen

  Röstade på SD men kryssade ingen därför jag inte kunde rösta på Thoralf Alfsson där jag bor.

  I kommunalvalet röstade jag på KD därför att SD har ingen medlemskapacitet eller kompetens i min kommun. I landstinget blev det KD av samma anledning.

  Gilla

 • Grune

  Jag hade förberett mig och hade mina röstsedlar med mig tre stycken från SD.

  Gilla

 • The InfideL

  I min vallokal låg Fi och vänsterpartiets valsedlar främst. Därefter SD. Inga valsedlar från AFS eller MED. Tur att man hade beställt valsedlar från AFS. https://youtu.be/bGKdIMF6u1c

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Såg bra ut SDs valsedlar inte främst men på ca. 5 plats i ordningen. AfS valsedel på plats.

  Gilla

 • Mikael Andersson

  Även jag var och röstade nyss. Reagerade att utanför stod endast en valarbetare, en socialdemokrat och kommenterade detta till denne, att han var ganska ensam och att det var annorlunda förr.

  Han höll med, men svarade samtidigt att allt var mer förr, jag replikerade snabbt – Nej, allt var minsann inte mer förr. Han förstod vad jag menade…

  Gilla

  • Mikael Andersson

   Bör tillägga eftersom det inte framgick, att han visserligen förstod vad jag menade, men det syntes på honom att han inte höll med..

   Gilla

 • Stefan SH

  Jag håller med dig, er.
  Har beställt 40st AFS valsedlar, kom hem med brev efter 2 dgr.

  Om inte AFS kommer in i Riksdag kommer ingen annan att lyfta frågor på de sätten som ingen lyfter idag.

  Gilla

 • Torleif

  I min kommun Kungsbacka fanns det valsedlar med SD, MED och Afs bland andra.
  Afs i riksdag, SD i kommun och landsting.
  Kändes bra att rösta på två nationella partier.

  Gilla

 • Lars

  Endast AfS har den politik som krävs. Utan omfattande återvandring är det helt kört för Sverige.

  Gilla

 • Wille

  I min vallokal var det utbrett, SD sedlar utan namn, MED och AFS fanns inte, man har tappat hoppet totalt att valet kommer att gå rätt till. Men man kan inte göra annat än rösta, för att försöka ändra på den kommunistiska styret, som pågår. Finns det inga röstsedlar som passar, blir även det omöjligt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: