Stäng

S i Laholm dansar och ler med araber i Laholm

VALET 2018. Minns ni hur det var efter valet 2014. Finansminister Magdalena Andersson sa att det var tomt i ladorna, sedan erkände S-regeringen Palestina och skickade en halv miljard extra från de tomma ladorna till araberna. 

Idag dansar och ler S med araberna i Laholm, jag undrar vad de firar? Nya miljarder till Hamas eller en ny moské i Laholm, böneutrop eller…

Från Facebook

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “S i Laholm dansar och ler med araber i Laholm

 1. Vore det bara i lilla Laholm (starkt C-område) kunde vi bortse från det.
  Nu finns dessa afrikanska niggrar/ressor i hela landet.
  Skrev ju igår att EU-pressen knappast nämnt något över Absurdistan.
  I dag dess mer i bl.a. franska LeFigaro finns ett vänstervinklat reportage om landet. Av detta framgår hur deras EU-frälsta läsare kan välja en pajas till sin President:
  https://i.f1g.fr/media/figaro/669x240_crop/2018/09/07/XVM3ab48eac-b2ac-11e8-b8f8-49fa0c24f70e.jpg

  1. För de av er som läser franska finns här hela texten,där de söker villa bort sina läsare,om det lilla landet uppe vid Polcirkeln.
   När ni läst det hela ska ni ha i åtanke,att deras läsare vet ungefär lika mycket om Absurdistan som en normalsvensk,över öarna i Stilla Havet:
   http://www.lefigaro.fr/international/2018/09/09/01003-20180909ARTFIG00003-suede-jour-de-vote-pour-les-legislatives-sous-le-spectre-de-l-extreme-droite.php

 2. Ja ger mig fan på att dessa sossar inom hemmets väggar spyr ut sig en hel del om invandrare som inte lämpa sig för tryck. Ha träffad några som skyltar med lika värde tramset mm. men när de tro att de kan prata fritt kunde man tro att de är medlemmar av Alternativ för Sverige eller ännu värre

 3. Klart att S måste lova det!

  S skrev ju kontrakt med Muslimska Rådet / Muslimska Brödraskapet
  redan 1999 om att bidra till att islamisera Sverige.

  Tänk att det ännu finns människor i Sverige som kommer att rösta på S !

  Det är ofattbart!

 4. Från Johan Westerholms Ledarsidorna.
  Valet 2018 – ett vägval för demokratin och fri media. Och du har bara en valsedel
  Johan Westerholm i intervju i Aron Flams podd Dekonstruktiv kritik.
  Den otäcke lille mollgan johansson är en antidemokrat och yttrandefrihetsbekämpare tillika stor islamistvurmare detta står helt klart när man hör Johan W berätta och klarlägga viktiga saker.Ett är säkert,MB har tillåtits infiltrera 7 k partierna under lång tid och har nu fått så mycket makt och det är oerhört farligt och mycket otäckt.Dessa politiker som villigt och med uppsåt tillåtit detta ske är inget annat än kriminella förrädare och hade Sverige haft en författningsdomstol och tjänstemannaansvar så hade inte sjukklöverligan kunnat förstöra och göra så mycket ondska mot svenska folket och vårt fosterland som de hittills gjort sig skyldiga till.
  Lyssna och sprid, detta är viktigt att folk får höra och förstå.

  https://ledarsidorna.se/2018/09/valet-2018-ett-vagval-for-demokratin-och-fri-media-och-du-har-bara-en-valsedel/

 5. Ha ha ha . Vänta bara tills dessa sossar blir drabbade själva av dessa våldsbejakande ,maktgalna och ljugande Muslimer.

  1. Inför valet 2014, i Tensta/Rinkeby utanför Sthlm, stod Stefan Löfvén på Sveriges Nationaldag 6 juni och läste ur Koranen.
   Hur många röster blev det då ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: