På gränsen till lyteskomik


Den mycket begåvade Henrik Jönsson ger sig på de begåvningsutmanade i Miljöpartiet, som vanligt gör Henrik en kristallklar analys av läget!

Makt & Korruption


2 responses to “På gränsen till lyteskomik

  • Gunnar

    Eftersom jag bor på landet, har jag ett hönshus men några kacklande hönor, ganska trevligt och rogivande när man hör till hönsens smått rogivande småkacklande.
    Häromdagen när jag kom in i stugan möttes jag av en kaskad av högljudda kacklande. Jag trodde först det var frugan fått in hönsen i vardagsrummet och jagade nu runt med dem? Men jag tog fel, det var TV:n som stod på, där debatten mellan Annie och Lövin pågick. Här var det stor skillnad på det rogivande kacklet i hönshuset och det oljud som kom ur TV:s högtalare.
    Likheten mellan de två kontrahenterna är att de är mycket ansträngande att lyssna på, dessutom lägger mina höns ägg, det gör inte TV: hönsen.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: