SVT vill inte att invandrarna blir en del av Sverige

VALET 2018. Under gårdagens slutdebatt i SVT förklarade Jimmie att det från politiskt håll krävs mer än bara arbete till de som kommer till Sverige för att bli en del av vårt land.

SVT tog avstånd från detta uttalande i direktsändning. Två dagar innan valet väljer alltså SVT att ta sida i den politiska debatten – ett agerande som saknar motstycke i modern svensk historia.

Här är Jimmies ord i sin helhet:

”Jobb är viktigt. Jobb är avgörande. Men vi måste ju också ställa oss frågan, för att hela integrationsdebatten har i alla dessa år handlat om just jobb. Bara invandrarna får jobb så kommer allt att lösa sig, har alla de här sagt alltid. Det händer ju inte. Det blir inte så. Och därför så måste man ställa sig frågan: varför är det så svårt för de här människorna att få jobb? Jo, det är för att de inte är svenskar. De är, de passar inte in i Sverige. Det är klart, att då är det svårt att få jobb. Det är klart, att då är det svårt att få jobb, då måste man ju få förutsättningar att bli just svensk. Man måste få förutsättning att passa in i Sverige. Men de här har i alla dessa år bemött nytillkomna på deras villkor, på deras språk, utifrån deras sedvänjor, utifrån deras kultur och då blir det detta splittrade samhälle och detta eviga utanförskap.”

-Pettersson undrar hur kan SVT, Annie Lööf och de andra i etablissemanget ta avstånd från detta självklara.

Vill SVT och de andra att utanförskapet ska bestå i 40 år till och bli värre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “SVT vill inte att invandrarna blir en del av Sverige

 1. Såg på ”Fria tider” att SVT`s programchef Eva Landahl inte bara hade lagt näsan i blöt efter slutdebatten. Hon har också trampat rejält i klaveret på tvitter. Hon, som borde representera det ”opartiska”, har visat sitt gillande i ett inlägg som ifrågasätter Sverigedemokraternas berättigande. Det är således inte bara P3 som är en j-a skitkanal.

 2. Ja det är givet att PK-press och andra dagdrömmare gärna vill tolka dessa sanningens ord,utifrån sin ”korrekta” hållning,med deras konstlade ord.
  Nu fattas bara att TV4 bjuder in Jimmie till sin valsändning,och STATS-TV står där med skägget i brevlådan !!

 3. När daltandet sätts i högsätet då får vi en ny underklass bara för vi inte förstår hur en är snäll. Att alltid stryka medhårs leder till passivitet, det måste ställas krav. Naturligtvis skall ingen kunna få tolkhjälp i vårt land eftersom svenska borde vara det självklara språket. Varför har vi minoritetsspråk?
  De arbetskraftsinvandrare som kommit till Sverige har skaffat bostad och därefter för egna pengar tagit hit sin familj och naturligtvis försörjt dem.
  Det har nu äntligen gått upp för vissa partipampar att bidragen är så höga att ingen vill arbeta, det är naturligt för vi är alla av naturen lata om vi bara tillåts.
  Jag önskar att det kunde göras ett försök dra ner alla bidrag till icke svenskar med 30 %, då ska ni se att återvandringen börjar ta fart. Förbjud enskilda och föreningar att gömma folk och att försörja dem, det är elakt. Snällt är att ställa krav, låt inte vuxna bli som bortskämda barnungar att de får snart allt de pekar på.
  Men framförallt gör som vissa öststater slå igen pärleportarna tills vi får folk i arbete. Politiker gör det enklare för folk att starta eget men ge inga startbidrag öka bara på möjligheterna till RUT-avdrag. Det finns så många gamla som behöver hjälp med så många sysslor, låt de nyanlända göra jobben enkla för dem svåra för oss gamlingar.

 4. Jimmie och jag är inte överens om nationalitet och då speciellt svensk. Är man inte född svensk kan man aldrig bli svensk. Men, man kan ta till sig svenska språket och våra seder och bruk vilket kallas för att vara naturaliserad svensk.

  Att vilja göra om alla till svenskar är i grunden rasistiskt. Det är att indirekt att vilja indela människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra. Med andra ord den klassiska definitionen på rasism. Nu pekar jag inte på SD utan på de andra.

  Jag har vänner, bekanta och arbetskamrater med varierande ursprung. Inte ser jag ner på dem för att de inte är födda i Sverige. Människor ska värderas efter deras egna egenskaper och inte efter utseende eller födelseplats. Att uppträda artigt och belevat speciellt när man befinner sig ibland andra kulturer, inte minst om de tagit dig till sina hjärtan, är saker och ting som man borde ha lärt sig av sina föräldrar innan man började skolan. Det är kanske i slutändan bara semantik som skiljer Åkesson och mig i detta fall.

  Det vore klädsamt om någon av de andra partiledarna tog bladet från munnen.

 5. Man blir så trött på 7-klövern som tjatar hela tiden om att invandrarna är svenskar, jag träffar mycket invandrare i mitt jobb och har i 3-4 år frågat dom hur länge har du bott i Sverige ? dem som svara 10-40 år till dem svarar jag att då känner du väl som en svensk? aldrig har nån sagt att de känner sig som svenskar utan oftast så lägger de handen på hjärtat och säger sitt land. Och det är ju självklart, visst många säger ju men jag är svensk medborgare men det är ju något helt annat. Så Jimmy stå på dej och skit i SVT:s valvaka, ni blir största eller näst största parti ändå.

 6. Min s.k. värdegrund gillas knappast av PK-folket. Men vad innebär då min värdegrund ? Jo, den säger nej till : Tafsningar, Förföljelse, Våldtäkter, Misshandel, Könsstympning, Månggifte, Barnäktenskap, Bigami, Pedofili, Nekrofili, Barnaga, Balkongflygning, Hjärntvätt, Sharialagar, Islamism, Burka och liknande, etc. etc.— Och, som sagt, PK var ju av en helt annan uppfattning…….!

 7. Jag som är själv invandrare förstå det självklara i Åkessons uttalande, de som inte förstå det självklara i uttalande är sinnesslöa idioter. Som inte bör befatta sig med saker de inte förstå sig på.
  I hela EU kämpar man med samma problematik. när lösningen av eländet är självklart. Vill man inte anpassa sig till samhället man sökt sig till, varsågod åk hem igen och torka röven med sand igen.

Kommentera