Afghanledaren och sexförbrytaren Arif Moradi gripen av polis


BROTTSLIGHET. Den ”ensamkommande” afghanen Arif Moradi dömdes förra året för att ha sexofredat en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger. Trots det fick han uppehållstillstånd för att han påstås ha konverterat till kristendomen. 

Idag, fredag höll det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige (AFS) sin valfinal i Kungsträdgården i centrala Stockholm.

Kaos utbröt då vänsterextremister och invandrargäng drabbade samman med polis. Minst tre personer har gripits.

– Det är en för misshandel, en för störande av allmän sammankomst och en för att ha spottat på en polis, säger Lars Byström, presstalesperson vid polisen. Minst två av de gripna är invandrare.

-Pettersson ser att en av de gripna är batikhäxornas favorit, Arif Moradi, som påstås ha konverterat till kristendomen. Herr Moradi har tydligen inte läst om att vända andra kinden till…

Vi får hoppas att någon drar in Moradis uppehållstillstånd…

Om Arif Moradi på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Afghanledaren och sexförbrytaren Arif Moradi gripen av polis

 • Maya

  Äntligen kanske den första Återvandringsverket skickar hem. Hoppas !

  Gilla

 • Vakna Upp

  Vilken kyrka går han på högmässa i?
  Som nyfrälst vill han väl utöva sin religion!

  Gilla

 • compulsoryunion

  brottet vi begår mot våra egna barn och oss själva att gruppvåldtäktsmän får härja fritt här är grovt. Ali-ansens avtal om Decemberövererenskommelsen är ett högmålsbrott mot rikets säkerhet och ett brott mot demokrati. Polisens underlåtenhet att utvisa Akilov och 15 000 till är brott mot rikets säkerhet. Kasselstrand är väl årtusendets svensk, förra var väl Magnus Ladulås?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De vänsterimpregnerade asylammorna, de klimakteriehärjade kalkonerna och de djupt sörjande fnasken till gråterskor, håller säkerligen i detta nu överläggning för att manifestera mot detta välbehövliga frihetsberövande.

  Frågan var man med vuxet omdöme och normal klarsyn frågar sig, är väl vad fan den motbjudande bråkmakaren överhuvudtaget har i Sverige att skaffa, oaktat vederbörandes syndaregister tillhandahåller svaret.
  God natt, gott folk!
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  Jag har en dröm: att alla ensamkommande asylbedragare utvisas ut ur Schengen och poliser som inte verkställer sitt uppdrag blir häktade med restriktioner tills rättegång och får sitta i medhörningsrum under sin egen rättegång (får smaka på sin egen medicin)

  Gillad av 1 person

 • Katarina Elsässer

  Åter igen ett bevis på att ung vänster verkligen är väl trimmade och drar
  ihop sina skrik körer där dom behöver dem.
  Betalda resor,betalt uppehälle och lovad en plats i Riksdagen på sikt.
  Arbeta vet väl inte dessa röda ungar vad det är.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Gång på gång visar han sig ovärdig att vistas här. Ska det verkligen behöva vara så förbannat svårt att slänga ut fienden ?

  Gillad av 2 personer

 • Lena

  Äntligen !!!!!

  Gillad av 1 person

 • Nosferatu

  Ha-ha

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: