Afghanledaren och sexförbrytaren Arif Moradi gripen av polis

BROTTSLIGHET. Den ”ensamkommande” afghanen Arif Moradi dömdes förra året för att ha sexofredat en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger. Trots det fick han uppehållstillstånd för att han påstås ha konverterat till kristendomen. 

Idag, fredag höll det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige (AFS) sin valfinal i Kungsträdgården i centrala Stockholm.

Kaos utbröt då vänsterextremister och invandrargäng drabbade samman med polis. Minst tre personer har gripits.

– Det är en för misshandel, en för störande av allmän sammankomst och en för att ha spottat på en polis, säger Lars Byström, presstalesperson vid polisen. Minst två av de gripna är invandrare.

-Pettersson ser att en av de gripna är batikhäxornas favorit, Arif Moradi, som påstås ha konverterat till kristendomen. Herr Moradi har tydligen inte läst om att vända andra kinden till…

Vi får hoppas att någon drar in Moradis uppehållstillstånd…

Om Arif Moradi på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Afghanledaren och sexförbrytaren Arif Moradi gripen av polis

 1. brottet vi begår mot våra egna barn och oss själva att gruppvåldtäktsmän får härja fritt här är grovt. Ali-ansens avtal om Decemberövererenskommelsen är ett högmålsbrott mot rikets säkerhet och ett brott mot demokrati. Polisens underlåtenhet att utvisa Akilov och 15 000 till är brott mot rikets säkerhet. Kasselstrand är väl årtusendets svensk, förra var väl Magnus Ladulås?

 2. De vänsterimpregnerade asylammorna, de klimakteriehärjade kalkonerna och de djupt sörjande fnasken till gråterskor, håller säkerligen i detta nu överläggning för att manifestera mot detta välbehövliga frihetsberövande.

  Frågan var man med vuxet omdöme och normal klarsyn frågar sig, är väl vad fan den motbjudande bråkmakaren överhuvudtaget har i Sverige att skaffa, oaktat vederbörandes syndaregister tillhandahåller svaret.
  God natt, gott folk!
  Andreas.

 3. Jag har en dröm: att alla ensamkommande asylbedragare utvisas ut ur Schengen och poliser som inte verkställer sitt uppdrag blir häktade med restriktioner tills rättegång och får sitta i medhörningsrum under sin egen rättegång (får smaka på sin egen medicin)

 4. Åter igen ett bevis på att ung vänster verkligen är väl trimmade och drar
  ihop sina skrik körer där dom behöver dem.
  Betalda resor,betalt uppehälle och lovad en plats i Riksdagen på sikt.
  Arbeta vet väl inte dessa röda ungar vad det är.

 5. Gång på gång visar han sig ovärdig att vistas här. Ska det verkligen behöva vara så förbannat svårt att slänga ut fienden ?

Kommentera