Politik som är bra för alla påstår vänsterpartiet

VALET 2018. Jonas Sjöstedt, känd islamistkramare och ledare för vänsterpartiet påstår att deras politik är bra för alla. Hur jag ska kontrollera det vet jag inte. Risken är att V säger en sak på arabiska och en sak på svenska. 

-Pettersson anser att för att få rösta i ett svenskt val ska man kunna svenska, men tycker ni informationen nedan är bra så rösta på Jonas och vänsterpartiet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

8 thoughts on “Politik som är bra för alla påstår vänsterpartiet

 1. Jaha, i vilket land då? Varför har inte Ryssland kvar kommunismen dom har ju prövat i 75 år, och varför har övriga Östeuropa skippat skiten plus dom baltiska länderna och Venezuela och andra Sydamerikanska länder
  jo dom ville utvecklas, vilket inte går med kommunism, denna
  tillsammans med Islamism är bakåtsträvande.

  Men finniga skitungar i Sverige gapar om denna dödfödda
  ideologi, trots att det är kommunismen som mördat flest människor
  på Jorden

 2. Snarare ”politik som är bra för Allah”
  hela vänsterrörelsen är nerlusad med islamister men jag antar att V är bra för ”alla sorters terrorister” nu för tiden. inte enbart komministiska.

 3. Har lyssnat till partiledarnas virriga uttalande om dagens problem. Annie som inte förstår, att för stor invandring påverkar allt inom vård och omsorg, eller något annat segment i vårt samhälle, aspirerar på att vara en av ledarna. Bevare oss i så fall för en ny Alliansregering.
  Tyckte också att Jimmie fick mindre tid än övriga en som allt för mycket tid var hon Lövin MP, men det kanske borgar för att vi slipper dem i nästa Riksdag.
  Att L, C och KD, kan vara så nedlåtande mot SD med så lite stöd i ryggen av väljarkåren är väl ett bevis för fullt utvecklad hybris hos dem.

 4. Det är väl bara att titta på dåvarande sovjet inkl östblocket och nuvarande Kuba, Venezuela och Zimbabwe. Allt går åt helvete och de människor som inte dör i svält dör i fångläger.

 5. Få se nu, är det inte rätt av en muslim att ljuga för en infidel? Så kanske är lögnen på svenska medan sanningen skrivs på arabiska

Kommentera