Opartiska SVT


DmhrLrkW0AEFNnz

Jens Ganman


7 responses to “Opartiska SVT

 • Kent

  Jimmie Åkesson måste vara oerhört frustrerad av att inte kunna tala fritt om de oerhörda problem som asylindustrin har förorsakat Sverige utan att bli mobbad av SVT eller saboterad.

  Gilla

 • Tony

  Är så satans trött på dom enkelspåriga programledarna, vi kan kanske skippa den stora apparaten med allmänna val och låta Journalisterna
  och programledarna på SVT o TV4 avgöra vem som ska styra Sverige.

  I denna debatt blev det bara käbbel, var av en partiledarna skulle haft åtminstone 10 minuter var att lägga fram sina argument utan att bli avbrutna av vare sig programledare eller Annie Lööf

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  SVT gjorde allt för att slippa säga något om Jimmie. Programledarna var väl tillsagda att hålla honom borta från diskussionen så mycket som möjligt. Inte ofta Jimmie fick ordet inte, trots att han markerade. Övriga fick ordet av programledarna fast ingen hade räckt upp handen ibland.
  Det är likabehandling från SVTs sida. Ingen jämlikhet. SVT dissar 20% av folket!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Jens Ganman är helt underbar med sina pedagogiska och enkla ”tårtbilder”.

  Gilla

 • ruben

  Jag hörde det också och har aldrig hört liknande udda inslag efter en debatt i SVT. Jag anser också att kvinnobegränsning, hedersvåld eller sharialagar inte passar in och ingen skall följa den kulturen i ett svenskt samhälle. Eller är det av gammal vana partiledarna vill misstolka vad Jimmie säger. Varför skulle SVT ta avstånd från det? Eller måste man ta avstånd för att säga det högt i SVT? Jag vill inte ha en regering, som inte ens kan diskutera de största problemen med en för hög mängd invandrare, som alltför ofta inte passar in och blir långvariga bidragsturister i ett redan överbelastat Sverige.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  I går markerade SVT mot Åkessons uttalande i slutdebatten Sanningen är förbjuden på alla områden och hyckleriet blomstrar De svenska etablssemanget är genomruttet Skolan är i kaos Sjukvården lika Kriminella styr stora delar av landet men vad är riksdagspartiernas viktigaste valteema jo att stå pall mot främlingsfientlighet och Sverige Demokraterna

  Gilla

 • Valter

  Viktigast för regeringen och dess budbärare SvT, eller Sveriges svar på Pravda. Bara man trackar ner SD och Åkesson, så ordnar sig resten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: