Var är botarmén som stödjer SD?

VALET 2018. En växande armé av botar – automatiserade konton – attackerar islam, liberala partier och etablerad media, men älskar SD. Sista månaden inför valet har antalet politiska botar på Twitter dubblerats, varnar Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI. Vem som styr de falska profilerna och varför de lägger sig i det svenska valet vet inte FOI, skriver Aftonbladet.

-Pettersson tycker det är konstigt. De enda botar jag sett är socialdemokratiska trollkonton på arabiska och vänsterblivna arméer som förstör Sverigedemokraternas valkampanj.

Varför visar inte Aftonbladet några exempel på dessa anonyma arméer?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Var är botarmén som stödjer SD?

  1. Förr i tiden, skyllde folk på vättar och tomtar, när något gick dem emot. Numera skyller vissa på ”botar”, när de inte kan acceptera verkligheten.

  2. Kan det vara den nye GD för MSB som har missuppfattat namnet och tror att han leder Myndigheten för Socialdemokraternas Beredskap.

Kommentera