Stäng

Genusdagis slängde alla böcker om Pippi och Emil

GENUSTRAMS. Alla barn ska kallas för ”hen”, pojkar pressas att bära klänning och Astrid Lindgren-böcker har slängts i normkritikens namn. Det är verkligheten på en kommunal förskola i södra Sverige. – En dag viskade en flicka i mitt öra: ”Är jag en pojke eller flicka?”, berättar en av barnskötarna på förskolan.

Tiderna förändras och det har de alltid gjort, men nu är det inte till det bättre längre.

Nu får det inte heta dagis längre, det ska vara förskola eftersom det arbetas efter läroplan.

Dagisfröknarna har blivit pedagoger, förskollärare och barnskötare fast ta kan inget om livet.

 • Man får inte säga till barnen att något de har på sig är fint, eller att de är söta.
 • Man får inte säga ”han” eller ”hon”. Du får inte könsbestämma barnen. Det ska sägas hen.
 • Tipp-Ex används flitigt alla ”han” och ”hon” stryks över i sagoböckerna och ersätts med ett ”hen”.
 • Emil- och Pippiböcker slängs bort.
 • Bokhyllorna på förskolan har nu i stället fyllts med barnböcker med teman som transsexualitet och homosexualitet.
 • Lego är tillåtet men dockor och bilar har försvunnit.
 • En pojke, förlåt en hen som har tagit på sig brandmansdräkt upplyses väldigt tydligt att han kan ta på sig klänning om han vill.
 • Mamma och pappa har försvunnit, det heter förälder…

-Pettersson läser om detta på Världen Idag och börjar inse att förfallet är totalt…

Det är genustrams och feminism som förstör vårt land.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

32 reaktioner på “Genusdagis slängde alla böcker om Pippi och Emil

 1. Den primära frågan är vad slags föräldrar som placerar sina barn i denna extrema miljö, där alla vettiga riktlinjer, flexibilitet och lyhördhet inför de små individer de förutsätts vägleda, vingklippts till förmån för det identitetsmässigt nedbrytande och därmed själsdödande koncept inlägget exemplifierar.

  Det givna svaret är naturligtvis föräldrar vars lämplighet som vårdnadshavare med största fog må ifrågasättas och utredas.
  Alla former av övergrepp mot barn skall anmälas och beivras – så ock de psykiska överträdelser dessa pseudoverksamheter systematiskt tillämpar.
  Andreas.

 2. Jag tvivlar på att det är vanligt att ha och tillämpa sådana idéer på de flesta förskolor.
  Barnen har föräldrar som inte går med på vad som helst och dagispersonal i allmänhet har nog inte dessa åsikter.

  1. Majoriteten av dagens föräldrar vet nog vare sig vem Astrid Lindgren,eller Pippi var !
   Deras enda bok är Koranen,och den börjar de tyda från sista sidan, för att någon månad senare (i bästa fall) nått inledningen !
   Mia,”allt” har inte förändrar sig, till det bättre i Absurdistan.
   ;(

   1. Där har du nog helt fel.
    De flesta svenska föräldrar läser fortfarande både Emil och Pippi för sina barn. Och det kommer föräldrar troligen att göra under fler generationer.
    Butikerna säljer också en hel del Pippi-kläder att klä ut sig i och mycket annat som handlar om henne.

    Och böcker!

 3. Tycker idioterna skall börja med sitt genustrams i varje moské, varje fredag, eller gäller skiten bara oss Svenska hens, vidrigt.
  Det är väl bara ett knappnålshuvuds storlek innan Koranen blir dagis huvudalster.
  Rädda Sverige, rösta SD.

  1. Om det är genustramset, som gör att du tycker att vi skall rösta på SD, så bör du tänka ett varv till. Jimmie Åkesson har börjat använda ordet ’hen’ och SD är FÖR homoadoptioner numera.

   Rösta i stället på Alternativ-för-Sverige. Det partiet står för de värderingar, som SD hade en gång men nu övergivit.

 4. Nu lider vi under 60 och 70 talets produkter av den ”Fria” uppfostran, Jag frukta morgon dagen när barnen som ha pådyvlats genus tramset är vuxna

  1. ’Den fria uppfostran’ började redan på 50-talet, med den amerikanske dr Spock. Grundtanken var att ’om barnet vill slå en spik i pianot, så måste det få göra det. Det är viktigt för dess utveckling’. På den vägen är det…

 5. Förskräckligt, ur led är tiden med politiker som inte har en aaaning om vad de ställt till med. Hur ska vi som den kaukasiska alltså vita befolkningsspillran vi snart är överleva med barnuppfostrare som borde själva uppfostras. Det är så smart ordnat i naturen att däggdjuren måste vara hona och hane för att fortplanta sig. Det går inte an att låta barn själva bestämma om de ska vara hon eller han och om de gör det senare i livet byter kön låt dem då bli hen. Inte en höna med penis eller en tupp med vagina utan bara hen. När så för många blivit hen så dör vi som Neanderthalarna ut. Då mina vänner kommer jordens befolkning att sakta men säkert dö ut kanske alla under en fredagsbön med rumpan i vädret.

  1. Du skriver ”…politiker som inte har en aaaning om vad de ställt till med”. Åh, de vet exakt!

   Målet för 7-klövern är att förstöra Sverige som nation, den svenska kulturen samt pervertera svenskarna till oigenkännlighet. De har en global agenda, där det inte skall få finnas några nationalstater.

   Alla ideologierna – liberalismen, anarkismen, marxismen och feminismen – är bara redskap för dem, som önskar förslava oss i New World Order.

   Tro inte att politikerna är så korkade, som de vill ge ett intryck av att vara. De vet vad de gör och de gör det bra…

 6. Visst är genustramset vansinne, det inser varje människa, som har sitt förstånd kvar.

  Men: Tror verkligen människor, som har sitt förstånd kvar, att de makthavare – som prackar på samhället sådana vansinnigheter – verkligen alla är vansinniga? (Jag menar inte dagisföreståndarna, som inför galenskaperna, som i ovanstående exempel – de ÄR vansinniga. Jag menar de, som använder dårarna för att förstöra vårt land.)

  Det tror inte jag. Det är mycket, MYCKET, värre än så. Det är Ondska.

  Nihilismen – som är den grundläggande ideologin i liberalismen, anarkismen, marxismen och feminismen – ifrågasätter alla existerande normer och tusentals år av samlad erfarenhet och klokhet. För nihilisten saknar allting värde (Nihil = Ingenting), inte heller människoliv.

  Även biologiska fakta kastar nihilisten över bord, som just skillnaden mellan män och kvinnor. Nu skall man konstruera en ny människa, en programmerbar robot, som skall bli vad samhället beordrar den att bli.

  Marxisten Gramsci, som levde för ett sekel sedan, lade upp taktiken för att ta makten i ett samhälle. Marxisterna skulle infiltrera alla samhällets institutioner och där förstöra samhället inifrån. (Det var egentligen inga nya idéer, illuminaten Adam Weishaupt hade med framgång använt den taktiken, för att ta makten i Frimurarna och skapa förutsättningarna för den Franska Revolutionen.)

  Det är vad vänstern – nihilisterna – sysslat med sedan mer än 50 år. Nu sitter de på alla positioner i samhället – från dagisfröknar till generaldirektörer – och arbetar som bävrar för att omprogrammera svenskarna, bl.a. genom genustrams och andra perversiteter.

  Hela vår kulturella särart raseras nu raskt. Det, som är själva fundamentet som vårt land – och de andra europeiska länderna – vilar på, är snart borta. Lögn blir sanning och sanning blir lögn. Till och med biologiskt objektivt kön förkastas och biologiska vansinnigheter görs till norm.

  Att fortfarande, efter mer än ett halvsekel av tilltagande perversiteter, 70% av svenskarna ämnar rösta på nihilisterna i 7-klövern är för mig obegripligt. Har vettet fullständigt lämnat mer än 2/3 av vårt folk?

 7. Sverige är så nersmittat av den där skiten så man storknar. Det är hopplöst snart om vi inte får bort landsförrädarna och dränerar det politiska vänsterträsket.

 8. Det är en sådan politik som F! ville ha. Jag blev alldeles förskräckt över allt rubbat som dök upp i samband med F! s bildande. Homolobbyn störtade oss gammelfeminister och mina mardrömmar runt partiet och dess ideologi har blivit verklighet. Sodom och Gomorra ska gnuggas in i små barn.

  1. Inte bara F!-dårarna. ALLA riksdagspartierna – från tokvänstern till Sverigedemokraterna – är med på dessa perversioner. Glöm inte att Jimmie Åkesson nyligen börjat använda ordet ”hen” och att SD numera är för homoadoptioner.

   Om ni vill sätta stopp för Sveriges förfall, lägger ni er röst på Alternativ-för-Sverige.

   Som Per-Albin sade: ”Sverige åt svenskarna! Svenskarna åt Sverige!” Det är min ledstjärna och borde även vara alla svenskars.

   1. Jo, att detta i F! kunde få ett sådant genomslag i hela politiken är anmärkningsvärt. Det är inte ens feminism som vi äldre kvinnor ville ha. Det är som någon skrev nedanför här, sektbeteende. Overkligt att det tas på allvar. Sverige är ett skrämmande land av extremism på alla håll.

  2. Feminismen, liksom alla andra av västerlandets ideologier, har antingen skapats, eller omgående kapats, av dem, som önskar förslava oss.

   Rörelsen för arbetarnas rättigheter kapades av marxisterna, för att splittra samhället. Den berättiga kampen för kvinnornas rättigheter kapades likaledes, för att användas för att slå in en kil mellan män och kvinnor.

   Vi är nu i slutfasen av splittringen, sammanhållningen i det svenska samhället är borta sedan länge. Nu pågår arbetet att bryta ned de sista byggstenarna i vårt samhälle, vilket vi ser när perversiteterna nu väller över oss från alla håll. De, som skall krossa Sverige för gott – de muslimska fundamentalisterna – är här och deras våld har redan börjat.

 9. Alice Bah Khunke tilldelas bara mer och mer resurser för att understödja dylikt trams.
  Med bögar och flator verkar det också följa med ett mått av storhetsvansinne och sjuklig självcentrering.

 10. Då finns det en grupp kvar i Absurdien som kan nämnas Barbarer !!
  Att kasta eller förbjuda böcker,är som ett helgerån i en ”demokrati” !

 11. Jag är helt övertygad om att om min fru och jag skaffade barn så blev det en pojke ( han ) eller en flicka ( hon ). jag tror inte att det blev en höna ( hen ).

  1. Läser just nu en bok om svenskans anglifiering och författaren har skrivit att vi missuppfattat hen på grund av engelskan. Vi tror att det betyder höna.

   Ibland tror jag att folk gör sig till i pk-land. Att driva med ordet hen är något helt annat. Författaren tar verkligen sig själv på för stort allvar!

   1. Jag tror inte de, som röstat ’tummen ned’ riktigt förstod vad du skrev.

    Ordet ”hen” är ett lån från finskans ”hän”. Att ersätta ’ä’ med ’e’ är fullständigt sinnessjukt, men säkert medvetet gjorts, som ett led i att förlöjliga det svenska språket och i slutänden svenskarna. Vi skall inte längre tillåtas känna någon stolthet över vårt språk och vår kultur.

    Det är inga dumskallar, som nu håller på att förstöra Sverige.

   2. Jag bryr mig inte om folks nedåttummar, det är många som läser här och var och en har sin åsikt. Personliga påhopp och förlöjligande av kommentatörer gillar jag inte.

    Precis! Hen har ett annat ursprung, de borde en författare kunna hänvisa till, och inte påstå att vi ser hen som ordet höna, på grund av anglifieringen av svenska språket.

   3. Jag tycker att du skall ta reda på vad Hen betyder och i min verklighet är det Engelska och om man översätter det till Svenska så blir det höna. Åtminstone var det så när jag gick i skolan, men det var ju medans det fortfarande fanns skolor i Sverige

Kommentera

%d bloggare gillar detta: