Valfusk i det odemokratiska röda Oxelösund


VALET 2018. Oxelösund blev stad 1950, sedan dess har den lilla staden styrts av de röda och det verkar som de inte vill släppa ifrån sig makten heller. 

Inför valet 2014 kallade en ledande politiker i Oxelösund en känd företagsledare för nazist för att hyrde ut lokal till Sverigedemokraterna. Vänsterledaren blev sedan belönad av kommunen.

Inför detta val använde samma vänsterledare kommunens hemsida för att göra reklam för sitt parti trots att kommunens hemsida ska var fri från politisk reklam.

Häromdagen fick vi rapporter om att SFI i Oxelösund försöker påverka valresultatet med propaganda mot vissa partier och för ett rött parti.

Så idag kom ytterligare rapporter om odemokratisk påverkan. Flera elever på Breviksskolan i Oxelösunds vittnar om elevrådet säger åt de unga att inte välja Sverigedemokraterna i skolvalet.

När barnen skulle hämta valsedlar stod folk bredvid och pekade på vilka valsedlar de skulle ta. Flera barn berättar att de inte tordes välja SD av rädsla för påhopp i skolan.

9:orna har fått se en valdebatt, de yngre har inte fått någon information alls om Sverigedemokraterna.

Breviksskolan är Oxelösunds skola för elever i årskurs 6-9. Skolan har plats för c:a 460 elever.

-Pettersson undrar hur eleverna ska kunna lära sig demokrati när inte ens en kommunal skola har förmågan att berätta vad som gäller? Och om det fuskas i skolan hur vet vi att det inte fuskas i de riktiga vallokalerna?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Valfusk i det odemokratiska röda Oxelösund

 • gamgubben

  Demokrati = folkets vilja. Anarki = ingen ordning råder = Absurdistan

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Anmärkningsvärt ignobelt att via psykologisk påverkan och direkt manipulation utöva påtryckningar mot skolelever, vilka naturligtvis inte har vad som krävs för att våga opponera sig och argumentera för den individuella uppfattning de bildat. (Med reservation för de få undantagen.)

  Vilken dystopisk komplott ämnar socialfascisterna implementera härnäst? En proposition som syftar till att varje elev som börjar grundskolan tvingas underkastas kollektivanslutning till S, eller stämplas som presumtiva fiender till staten?

  Något mer framtidsfientligt återfinns endast hos de koranförslavade misantroper, vars infiltration i det svenska systemet är ett direkt resultat av den subversiva verksamhet på elitnivå de notoriska socialdemokraterna ägnar sina arbetsdagar åt.
  Andreas.

  Gilla

 • valentin

  Lögnen är sossens bästa vän

  Gilla

 • Kurt

  Oxelösund är ett röd fäste och kommer alltid att vara det,tyvärr

  Gilla

  • Stenbock

   Kurt:
   Har sin förklaring i det gamla Järnverket. Liksom i områden med gruvdrift lever gamla socialismen/kommunismen kvar längre,och tycks gå i arv.Detta kan jag som skåning uppleva i våra f.d. gruvområde,som än i dag präglas av de röda.Trots att detta yrke nu är utdött sedan länge.
   Samma ser du i ditt hemland i Ruhr-området,och R/Pfalz. Har funderat över varför,och tror att dessa sätter någon form av stolthet över vad de och deras förfäder,med sitt kroppsarbete utfört.(Genuine richtige Arbeiter)

   Gilla

  • Kurt

   Det vet jag nog, ha bod här i 41 år inte bara det många utav de Finsk talande som kom till Oxelösund ha backad upp S och V i Oxelösund,utan dom kanske S hade inte blivit så stor här.
   Den nya generation av Svenskar, jag menar SVENSKAR och inte ”Asyl svenska” kommer nog inte att gå så lätt på S och V’s lögn.
   Man kan ju alltid hoppas

   Gilla

  • Kurt

   Stenbock…
   Tack men jag behöver inte lära mig utav andra om mitt hemlands politiska strömningar.

   Gilla

   • Stenbock

    Förlåt Kurt…Så var det inte menat bara en jämförelse. 🙂
    Tror att du fortfarande kan känna doften i näsan från dina hemtrakter, i NRW-R/PFalz….
    Fanns en som berättade för mig,att just denna var orsaken till,att befolkningen 11/11 tar på sig pappnäsor,och bär dem fram till Februari/Mars !
    Ändå går dåtida lukten aldrig ur (liksom i Oxelösund),även om den nu konkurrerar med Zigenardoft !!

    Gilla

 • Jag

  Hycklandet är skadligt!
  Förhoppningsvis förpassas vänster-eländet till historieböckerna inom kort!
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst! En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!
  Rösta rätt rösta SD!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: