Politisk påverkan av elever vid SFI Oxelösund

INSÄNDARE. Min fru kom hem idag från SFI i Oxelösund och talade om för mig att de talat om valet i skolan. SD, AFS och NMR behandlade och eleverna fick veta att dessa partier är nazister.  

Däremot lovordades vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt.

Hälsningar…

***

-Pettersson har namn, adress och telefonnummer till insändarskribenten.

Om någon artigt vill fråga rektorn på skolan, Campus Oxelösund, om de också berättar om socialdemokraternas och vänsterpartiets bruna historia så heter han Morgan Andersson och har e-post: morgan.andersson@oxelosund.se

UPPDATERAT: På förekommen anledning bland kommentarerna vill jag påpeka att frun är elev och kommer från Kina.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Politisk påverkan av elever vid SFI Oxelösund

 1. Min sambo har nyligen börjat på SFI, hon är väldigt irriterad på de muslimer som hon har som kurskamrater. Dom skiter högaktningsfullt i vad läraren säger, utan sitter bara och pratar högljutt sinsemellan pillar på telefonen och är allmänt störande. De som är där för att lära sig svenska har ingen möjlighet till studiero. Nej, ut med dom och dra in alla bidrag till dess dom lär sig att uppföra sig som civiliserade människor. Ännu bättre, skicka tillbaks dom dit dom kom från. Seriösa invandrare behövs, men inte detta patrask.

 2. Å andra sidan är ju faktiskt nazismen ganska populär på många platser utanför Europa så där kanske de hugger i sten.

 3. SFI är inte det svenska för invandrare? Vilka är invandrare? Muslimer? De är väl inte kända för att vara så vänligt inställda mot judar eller? Kanske de vill höra om nazisterna som inte heller gillade judarna.
  Men vad vet jag? Det var bara en tanke som slog mig.

 4. Indoktrinering av elever är illa nog, men sen undrar jag lite också vem som har en fru som är anställd på ett sånt ställe som SFI…??
  Det haltar nog lite tycker jag!

   • Hej Magnus.
    Och varken Du eller hon har några betänkligheter om anställning på SFI?
    Personligen så känner jag så här att hellre äter jag grus och pinnar än ett meningslöst “arbete” som egentligen inte alls finns!
    Det är precis lika meningslöst som att vara anställd buttler/passopp för s.k.”ensamkommande barn”

   • Stackars hon, under Ramadan blev min fru tillsagd utav en elev i nattlinne att gå ut, om hon ska äta sin frukt.
    Sen tycker jag att polisen bör kolla elevernas körkort, somliga utav dessa livsformer kan knappt köra sina bilar från Parkering.
    De ha inte fattad än att en bil inte är som en kamel

 5. Troligen samma “utbildning” på schemat i Absurdiens alla SFI-skolor…
  Trösten för oss anständiga demokrater.Dessa berikare lär inte vara val-berättigade. Sedan får vi inte glömma att islamister och VOO-DOO-dyrkare normalt inte väljer,p.g.a. deras ideologi/religion.
  Allan och Hönsen åstadkommer allt vad dessa vill uppnå, resten får de i rikliga bidrag av de Röd/Gröna styret !

Kommentera