Man vet att man bor i en röd kommun, när kommunens hemsida används för partipolitik…


VALET 2018. Oxelösund blev stad och egen kommun 1950. Sedan dess har socialdemokraterna styrt, de senaste mandatperioderna med hjälp av Vänsterpartiet. 

Oxelösund har en sajt Visit Oxelösund där olika arrangörer får lägga ut vad som händer i den lilla staden. Dock är politiska budskap inte tillåtna.

Sidan sköts av Kultur och Fritidsnämnden i Oxelösund där Patrik Renfors är ordförande. Patrik är också gruppledare för Vänsterpartiet i Oxelösund m.m.

Snart är det dags för Vänsterpartiets valupptakt i Oxelösund.

”Kom på Vänsterpartiet i Oxelösunds valupptakt på Järntorget 11 augusti 12.00-15.00.

Förband är Dick Lundberg och Patrik Renfors. Sen blir det rockvisor av ”punkfarfar” Johan Johansson (KSMB).

Det blir också lokalt tal av gruppledaren Patrik Renfor, regionalt tal av landstingets gruppledare Lotta Back och rikksdagsledamot Lotta Johnsson Fornarve.

Huvudartisten: Johan Johansson har verkat som soloartist sedan 1988 och har gjort det mesta bland det bästa inom Svensk musik under fem decennier.

Har har spelat och skrivit låtar med bl a KSMB, Strindbergs och John Lenin, procucerat artister som Stefan Sundström, Lars Winnerbäck, Kjell Höglund, Sanna Carlstedt, De Lyckliga kompisarna, Dick Lundberg, Carl-Johan Vallgren, Ola Aurell, Dan Viktor, Ellinor Brolin och många andra.

Johan har även skrivit två böcker, arrangerat festivaler och gjort en hel del annat dumt här i livet. Och än är den inte slut.”

Står det på kommunens hemsida, ni vet på den sida där inga politiska budskap är tillåtna.

Inte nog med det, på samma sida hänvisas till Oxelösunds turistinformation,
61381 OXELÖSUND.
Telefon: 0704-770144

E-post: turism@oxelosund.se

Inte så konstigt kanske, men telefonnumret ovan går inte till kommunen utan till Ingela Wahlstam, visserligen anställt på kommunen men aktiv i Vänsterpartiet också.

Så går det till i vår lilla kommun. Det var för övrigt Patrik Renfors, gruppledaren för vänsterpartiet i Oxelösund som kallade en företager i Oxelösund för nazist för att han hyrde ut lokal till Sverigedemokraterna, att han hyrde ut till socialdemokraterna, alliansen, och många vänsterpartier också hade ingen betydelse.

 Om Patrik Renfors (V) på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Man vet att man bor i en röd kommun, när kommunens hemsida används för partipolitik…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: