Invandrare tafsar på svenska kvinnor i Malmö

INVANDRING. Jan Velasquez Christensen och fotografen Freddy Mardell har i denna bildserie fångat en man som går runt och tafsar på mängder av kvinnor i Malmö. I timtal kan detta fortgå innan polisen kommer och griper mannen, som dock släpps direkt. Sedan slarvas anmälan bort. Detta är vardagen för kvinnor i Malmö och Sverige. 

Feministinspektionen

http://www.velasquez.dk/

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Invandrare tafsar på svenska kvinnor i Malmö

 1. Skicka videon till partiledarna för S, Mp, V, Fi så kanske dem lär sig något viktigt om hur vårt samhälle ser ut idag. Det är en skandal att det har får fortsätta år efter år!

 2. SD-politikern om svenska våldtäktsmän: Skaffa ett gymkort
  Extra i AB,
  Va få SD alla stolpskott ifrån?, han få tänker vad han vill men att kläcka ur sig sånt i slutsporten av valkampen är mer än korkad, han skulle behöva ett kok stryk och ingen efterrätt på en vecka, förbannade ungjäveln

  • Det är säkert något gammalt dem sparat på inför valet. Viktigt att hitta så många fel som möjligt hos SD. Låter er inte luras av dessa skräp artiklar i vänstermedia. Folk blir bara förbannad för denna konstanta mobbning, och det leder nog till fler röster för SD. Rösta SD 2018!!

 3. Vad sägs om motsatsen ? En kvinna som kan tackla män – inget att undra varför me-too inte fick rötter i vissa länder.
  Ett fel måste dock rättas i översättningen. Många konfunderar ‘loser’ med ‘looser’.

  https://youtu.be/9dxTWOLEkvw

 4. Inte bara Malmö, varenda samhälle i vårt avlånga land fylls på dag och natt med nya potensiella våldsmän !

 5. Tack Löfven… detta har du ordnat bra….FY FAN !

  Låt nu förstånd råda, och säg nej till mer idioti vid VAL 2018.

Kommentera