Två elever knivskurna på mellanstadieskola

BROTTSLIGHET. En person är gripen efter en knivskärning på Råslättsskolan i Jönköping. Två elever har skadats men skadorna är inte allvarliga.

Polisen skriver på sin hemsida att det rör sig om en person med ”en större kniv” och att den misstänkte gripits vid en husrannsakan.
Skadorna ska enligt polisen inte vara allvarliga.

På Råslättsskolan går ca 450 barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också fritidshem kopplade till varje klass. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk, skolan har också förberedelseklass för nyanlända elever i åk 3-6.

Om Råslätt på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Två elever knivskurna på mellanstadieskola

  1. Det är inte första gången Råslätt är i fokus. Skulle det hjälpt med extra duktiga speciallärare eller högre löner för lärarna? Skulle den skolan ha varit en lugn och attraktiv arbetsplats? Knappast, knappast, knappast. Det är för många invandrare i Sverige. Nationens ekonomi och personal är fullbelagd och överbelastad och behöver minst 30 år för återhämtning och återuppbyggnad, punkt.

    • Någon gissar att det är ett så kallat ensamkommande barn. De är ju knappast 12 år, även om de låtsas det. Men de andra är väl småknattar. Men visst, en 12-åring idag lever under en annan tidsanda, så vem vet. Det som är i påse har varit i säck innan, finns det ett talesätt som säger.

Kommentera