Två elever knivskurna på mellanstadieskola


BROTTSLIGHET. En person är gripen efter en knivskärning på Råslättsskolan i Jönköping. Två elever har skadats men skadorna är inte allvarliga.

Polisen skriver på sin hemsida att det rör sig om en person med ”en större kniv” och att den misstänkte gripits vid en husrannsakan.
Skadorna ska enligt polisen inte vara allvarliga.

På Råslättsskolan går ca 450 barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också fritidshem kopplade till varje klass. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk, skolan har också förberedelseklass för nyanlända elever i åk 3-6.

Om Råslätt på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Två elever knivskurna på mellanstadieskola

 • ruben

  Det är inte första gången Råslätt är i fokus. Skulle det hjälpt med extra duktiga speciallärare eller högre löner för lärarna? Skulle den skolan ha varit en lugn och attraktiv arbetsplats? Knappast, knappast, knappast. Det är för många invandrare i Sverige. Nationens ekonomi och personal är fullbelagd och överbelastad och behöver minst 30 år för återhämtning och återuppbyggnad, punkt.

  Gilla

 • Ståfräs

  Små lyckliga barn stöpta i den Svenska ”värdegrunden” !
  Grattis PK
  Tips, nya armband, ”mörda inte mitt barn”.

  Gilla

 • Thomas

  Annie Lööf skriver upp åldern på gossarna, De har troligen skäggväxt..

  Gilla

 • Cinna

  Vi pratar om 10-12åringar nu! Herregud!

  Gilla

  • Joy

   Någon gissar att det är ett så kallat ensamkommande barn. De är ju knappast 12 år, även om de låtsas det. Men de andra är väl småknattar. Men visst, en 12-åring idag lever under en annan tidsanda, så vem vet. Det som är i påse har varit i säck innan, finns det ett talesätt som säger.

   Gilla

 • Joy

  Jisses, små barn!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: