Centern och nolltoleransen

Thoralf Alfsson har på sin blogg en numera uppmärksammad händelse med en centerpartist som begått brott.

Det är SR som avslöjat att riksdagskandidaten Jafaar al-Jabiri från Kalmar, kört bil olovligt och dömts till 30 dagsböter p.g.a. det. 

Brottet i sig vore ganska ointressant med tanke på det som dagligen sker i Sverige, om det nu inte vore för att media just ägnar sig åt en häxjakt på Sverigedemokrater. Det som gör just det här fallet intressant är de ord som Centerpartiet har skrivit för att förklara sin politik i ämnet Lag & rätt.

”Centerpartiet vill ha nolltolerans även mot småbrott, med start i vissa utsatta områden”

Nu sitter Annie Lööf med en riksdagskandidat som just begått ett i sammanhanget litet brott och nu tvingas hon hantera detta för att visa upp någon som helst trovärdighet. Minns jakten på Sverigedemokrater efter att Jimmie Åkesson deklarerade att partiet inför en nolltolerans. Efter det har journalister ägnat spaltmeter med benägen hjälp från Expo och Researchgruppen att med lupp granska vad SD-politiker sagt, gjort och skrivit i unga år.

Vi får se om al-Jabiri står kvar som riksdagskandidat efter helgen. Jag vill ju inte tro att hans etniska bakgrund ger immunitet mot de småbrott Centerpartiet har nolltolerans mot.

Thoralf Alfsson

7 thoughts on “Centern och nolltoleransen

 1. Så Alfsson vill ”…inte tro att hans etniska bakgrund ger immunitet…”.

  Men det tror jag. Vänsteretablissemanget (=7-klöverpartierna) är inriktat på att förstöra Sverige. För den förstörelsen fungerar brottslingar bäst. DN (Bonniers Dagens Dumheter) har ju en extremvänster-mördare anställd och ser inga problem med det – antagligen tvärtom.

 2. Ja Thoralf är verkligen en kämpe… Läser ofta hans blogg och förstår att han lägger ner hela sin själ för SD.Märkligt nog fick han inte plats på valberedningens förslag,av kandidater till årets Riksdagsval.
  Men som det heter,skam den som ger sig.Nu har han drivit sin egen kampanj ”kryssa mig in”.Hoppas verkligen han lyckas….
  Åter ett märkligt toppbeslut i SD,eftersom han som tidigare ledamot kan bra mycket mer än någon/ra ,som nu avslöjats missbruka förtroendet.

 3. Nu har vi en riksdagskandidat, som inte har körkort men kör olovligt. Han mister ju lämpligheten i ca: 2 år om han tänkt sig köra upp för ett. Alla minns väl lämplighetsintygen, som skulle lämnas in för att få ta ett körkort? Nåde den, som trimmat moppen och polisen upptäckte det.
  Sedan har vi Stefan Löfvens pressekreterare, som smet från en bilolycka och dessutom ljög om inkomsten, så hon fick lägsta böter 2000 kr i stället för 22000 kr, sedan blev hon anställd av S. Hon borde blivit av med körkortet, men det framgick inte. Har inte hört eller läst någon om det på SR, SVT. Men i SVT står om SD-politikern som snyltade skattebetalda taxiresor. Misstänker att nyhetsflödet i public service tumlas noggrant igenom ett politiskt filter? Fy skäms!
  https://www.svt.se/

 4. Som alla andra massinvandringspartier är Centern genomkorrupt, och tar in halvkriminella eller kriminella invandrare (som tränger undan Svenskar) bara för sakens skull.

  • Är du säker på att de här figurerna ”tränger undan” Svenskar, det är väl mer troligt att Centern har svårt för att få vanliga svenskar att ställa upp för dem!

   • Klart att det finns andra alternativ, slank ur mig bara, tänkte mest på alla Svenskar som trängs undan från viktigare arbeten än hos C!…..

Kommentera