Göran Persson: M borde testa samarbetet med SD

VALET 2018. Den förre detta socialdemokratiske partledaren och statsministern Göran Persson uppmanar Moderatledaren Ulf Kristersson att pröva samarbetet med Sverigedemokraterna efter valet för att ”se om det räcker”. I Expressens ”Bara Politik” resonerar han att ett samarbete ”ligger inom räckhåll”.

– Sett till program, tradition och inriktning för Sverige skulle det säkert vara en fullt möjlig regering, det tror jag, säger Persson till Expressen.

Persson anser att SD snart är det större partiet på sikt om M ”nonchalerar den här utmaningen”. Persson anser att det är upp till Liberalerna och Centerpartiet om M sedan ska få stöd för ett samarbete med SD.

-Pettersson säger att Persson är på rätt spår men att Liberalerna och Centerpartiets stöd inte behöver vara nödvändigt.

Med lite tur och stöd från väljarna räcker det med SD, M och KD för att bilda en majoritetsregering.

Det vore skönt för då slipper Jan Björklund åka hem till sina barn och förklara sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Göran Persson: M borde testa samarbetet med SD

 1. Satt och funderade över varför dessa båda ”stora” partier tvingats damma av sina gamla f.d. redan misslyckade figurer,nu i valspurten.
  S tar den gamle förskingraren (ATP) G Persson,som sin guru i spurten.Denne expert inom alla områden,som väl berikade sig under sina glansår.
  M har i sin tur har gett syrgas till den bekante mumien o. (sedan Estonias sänkning) bedragaren,psykopaten,USA-marionetten och inte minst Bilderbergaren C Bildt nytt liv !!
  Finns det inga yngre skolade,hos dessa båda storskrävlande partier ?

 2. Sverigedemokraterna är dom nya judar i 2018. Snart måste folk gå med SD-märken på sina kläder och bli nekade servering och parkering och allt.

 3. Då får KD byta partiledare, hon tänker inte tala med SD på 20år och så länge kanske inte väljarna vill vänta på fru KD

  • Lite tokroligt är det med ett parti som kallar sig Kristdemokraterna, samtidigt som dom är all in för sharialagar och muslimifiering av landet.

   • Har inte läst KD`s alla vallöften… Min uppfattning om det partiet är,att det består i någon form av,en samling för egenberikning. Inte minst sedan jag upptäckte ”Kungen af Skara” företrädde dem ! Finns kanske åtskilliga fler som brölar i Kristenhetens namn ?
    Nej om KD tycker jag inte…..

Kommentera