Pride-propagandan tillbaka i vallokalen

VALET 2018. Efter Sverigedemokraternas krav plockades Prideflaggorna som hängde i anslutning till vallokalen i Mölnlyckes bibliotek ned i fredags. Två dagar senare får de nu sättas upp igen. – Vi anser att Prideflaggor inte är en politisk symbol, säger valnämndens ordförande Weine Samuelsson (M).

Europride-veckan som var i Göteborg att på andra platser i landet slutade den 19 augusti, så åker Pride-propagandan upp igen så är det ingen politisk symbol utan vänster-politik i en vallokal.

TIDIGARE 2018-08-25. Pridepropaganda i vallokal togs bort efter krav från SD

VALET 2018. Mölnlycke bibliotek i Härryda är en av många lokaler där det inför valet den 9 september går att förtidsrösta. HBTQ-aktivister hade efter den gångna Europride-veckan ”glömt” att ta bort den vänsterblivna Pride-propagandan, något som strider mot reglerna om att en vallokal ska vara politiskt neutral. Representanter från Sverigedemokraterna tvingades uppvakta kommunen för att förmå biblioteket att respektera reglerna och få det materialet avlägsnat.

Bild från SVT.

Vallokalen var fylld med HBTQ-aktivistiskt material i form av affischer med slagord, ställ med Pride-politiska pamfletter, bok- och tidningsbord med mängder av publikationer, varav somliga drog åt det halvpornografiska hållet, samt diverse regnbågssymboler.

– Hela den svenska Pride-rörelsen är så vänsterpolitisk så vi menar att detta är otillbörlig valpåverkan, säger Calle Johansson, gruppledare för Sverigedemokraterna i Härryda, vände sig till kommunen för att få propaganda-materialet bortstädat.

Kommunen kontaktade efter SD:s påpekande valnämndens ordförande, Weine Samuelsson, som helt delade partiets bedömning och därför beordrade biblioteket att avlägsna regnbågsmaterialet. Även Länsstyrelsen kontaktades och kom till samma slutsats.

Beslutet föll emellertid inte i god jord hos den av bibliotekets anställda som låtit flaggorna vara kvar trots att Europride-aktionen avslutats. I ett uttalande till media kallar personen ifråga beslutet för ”vidrigt förnedrande” och jämför arbetet med att ta bort Pride-propagandan med Jesu ”golgatavandring”.

Pride påstår att de är politisk neutrala och inte har något med höger och vänster att göra, men under Prideveckan stoppades exempelvis det nybildade borgerliga partiet Medborgerlig Samlings ordförande Ilan Sadé att medverka, för sina politiska åsikters skull och trots att han är den enda partiledare i Sverige som är öppet homosexuell.

Inte heller Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson bjöds in till partiledardebatt under Pride-veckan.

SVT

-Pettersson menar att Pride, kanske var bra en gång tiden, men nu har rörelsen inget med alla människors lika värde att gör utan borde förpassas dit den hör hemma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Pride-propagandan tillbaka i vallokalen

  1. Kommunismen och dess avarter: neomarxism, feminism, neoliberalism, globalism, pride etc. har som mål att genomsyra alla samhällsområden och ingenting är fri och privat, inte ens sexliv. Om man inte sätter stopp för denna cancer då ska den förstöra hela organismen.

  2. Vi friska människor där män inte vill kopulera med män och kvinnor fördrar män borde skaffa oss en egen flagga och kräva att den hissades överallt i tid och otid. Vi borde också se till att få regeringen att betala parader och dylikt som vi kräver att få ha.

  3. Är Pride ett året-runt – jippo nu? Trodde de hade någon särskild tid på året för sin motbjudande verksamhet. Men icke!

  4. Finns det överhuvudtaget ingen gräns för hur löjligt det får bli i det här pajaslandet?
    Nu måste väl snart måttet vara rågat och vi slipper höra mer om de här förbannade flaggorna.

  5. Hur tänker Annie förklara att det är OK med Prideflaggor om hennes målgrupp ska besöka biblioteket i Härryda?

  6. Hur kan man påstå att bög-rörelsen är oPolitisk, när man utesluter ett Politiskt parti från en debatt för att dess Politiska budskap ej faller rörelsen på läppen.

  7. Jag misstänker att SD tjänar mest på att inte argumentera mer här. Vill personalen hålla på och propagera för Pride så låt dem…☺️. Ingen avstår från att rösta på SD pga deras skyltar. Däremot är folk dödströtta på att få propaganda nerkörd i halsen och tjänstemän som ska uppfostra oss och veta bättre än vi själva.

  8. Jag är så kolossalt tacksam för att jag har råd att köpa de böcker och tidningar som jag önskar att läsa, de flesta finns på internet.
    Sätt inte era fötter någonsin i kommunistnästet !

  9. I dagens Sverige där extremvänstern styrt i 50 år är det naturligtvis omöjligt för SD av alla partier att bestämna eller påpeka någonting, det lät alldeles för enkelt att en totalt vänstervriden valnämnd eller ordförande skulle böja sig för det s.k högerpopulistiskta spöket SD !

  10. Men i sådana fall måste det ju rimlighetens namn också vara tillåtet att sätta upp en Överkorsad bögflagga. Eftersom begreppet att ”vara FÖR något” tappar hela sin betydelse om det inte samtidigt är tillåtet att ”vara EMOT”. Det vore som att utlysa ”fria val” i en diktatur. Du är fri att rösta, men det finns naturligtvis bara en kandidat.

    • Det går naturligtvis inte att sätta upp en flagga som visar förakt mot en av Sveriges idag mest hyllade grupp de icke heterosexuella som tillsammans med politiker, pensionsräddare och det övriga välgödda svenska etablissemanget har ett skyhögt högre människovärde än hederliga arbetande svenskar som försörjer alla arbetsföra som istället för att jobba lever på svenska berömda välfärdsbidrag som svenska politiker är då stolta över att få dela ut till nästan hela världen !

  11. Går man in på internetsajten ”RT.com” (= Russia Today) kan ses ett annat inslag från den svenska valkampanjen. RT:s reporter Maria Finoshina intervjuar NMR:s ledare samt även motdemonstranter, från gårdagens möte i Sthlm och låter (till skillnad från svenska TV-reportrar) alla parter tala till punkt utan att bli avbrutna. Till inslaget finns även kommentarsfält, inte precis vanligt i svenska MSM-media.

  12. Den svenska modellen. Den som står på vänstra planhalvan och skriker högst vinner alltid.

    Men det gick bra att ta bort flaggor när en känd sångerska inte tålde att uppträda med flaggor. Svenskar som ska rösta och som ogillar vänsterpride ger man fan i.

  13. Den biblioteksanställda bör omplaceras!
    vem är vidrig?
    URALBERGENS kolgruvor?
    Bibblan ska vara politikfri

  14. Pride ingår i den nya statsrelionen så det är klart att deras symboler ska finnas i alla offentliga byggnader.

    • Utan Pridespektaklet överlever inte dagens fjolliga omoraliska och vidrigt vänstervridna Sverige !
      Allting har som tur är ett slut, även dagens vänstervridna omoraliska fjolleri och därefter ska motsatsen åter råda igen.

    • Samtidigt som makten verkar göra allt för att få hit så många muslimer som möjligt. Hbtq och islam går ju inte ihop. Hur tänker man?

      • Tänker ?
        En kraftig och totalt verklighetsfrämmande begåvningsreserv har sina begränsningar och denna reserv har tragiskt nog efter 40 år totalt rasareat ett en gång homogent kristet och tryggt Folkhem avsett för ett hederligt arbetande svenskt folk !
        Tyvärr har den svenska väljarkåren och ingen annan under åren gett denna katastrofala politik sitt fulla stöd vid varje val.

Kommentera