Terrorist från Jemen har flyttat ”hem” till Göteborg

TERRORISM. En 22-årig man från Göteborgsområdet som dömdes i Grekland för brott relaterade till terror har släppts på fri fot, rapporterar P4 Göteborg med hänvisning till UD.

Al Hasani Amer, dömd för terrorism, har fått komma ”hem” till Sverige trots att han är medborgare i Jemen!

2017 dömdes mannen tillsammans med en 30-årig man till 15 års fängelse för medlemskap i en terrororganisation och innehav av krigsmaterial. De överklagade straffen, och fick dem sänkta – den äldre till nio år och i 22-åringens fall till sju år och tre månaders fängelse.

Trots detta har 22-åringen nu släppts och kunnat återvända till Göteborg där han har sin familj. UD kan inte svara på varför.

Än så länge är den andra mannen fortfarande kvar i grekiskt fängelse. Men enligt uppgifter till P4 Göteborg ska även han släppas på fri fot inom kort. Men det är inget som UD kan bekräfta i nuläget.

-Pettersson är inte förvånad men vill i varje fall berätta att den yngre mannen, 22-åringen, heter Al Hasani Amer, är medborgare i Jemen, men har uppehållstillstånd i Sverige och varför inte det dras in när man döms för samröre med terrorister får ni fråga våra myndigheter och politiker.

PK-media har rapporterat att ”svenskarna” haft samröre med IS, men det stämmer inte. De har samarbetat med andra kriminella terrorgrupper som svenska medier av någon anledning kallar rebeller.

TIDIGARE 2017-09-23. Terrordömda ”svenskar” i Grekland får ny rättegång

ISLAM. Två män från Göteborgstrakten som dömts för terrorbrott i Grekland kommer att få en ny rättslig prövning, rapporterar P4 Göteborg. Männen, varav den ena är tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic, dömdes i maj till 15 års fängelse, bland annat för medlemskap i terrororganisation. 

De greps på en buss i Alexandroupolis, nära den turkiska gränsen, i slutet av förra sommaren. Männen hade då bland annat knivar och militärkläder i packningen och misstänktes vara på väg till Syrien för att ansluta sig till någon terrororganisation, oklart vilken.

-Pettersson noterar att statsradion lämnar uppgifter som är vinklade och glömmer nämna att den ena mannen är medborgare i Jemen och att den andre är bosnier med svenskt medborgarskap och att båda givetvis är muslimer…

TIDIGARE 2017-05-12. Två ”svenskar” döms för terrorbrott

INVANDRARBROTT. Två ”svenskar” som suttit häktade i Grekland sedan januari förra året döms för medlemskap i terrororganisation. Hade knivar, pengar och militärkläder i packningen, rapporterar P4 Göteborg.

Mirsad Bektasevic, svensk och göteborgare enligt falskmedia.

Domen ska överklagas menar advokaten. Straffet blev 15 års fängelse.

-Pettersson noterar att svensk kan vem som helst tydligen kallas av media…

En av männen är den tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic från Bosnien men som en tid bodde  i Kungälv och av okänd anledning har fått svenskt medborgarskap.

Mirsad dömdes 2005 till ett 15 år långt fängelsestraff i Bosnien. Han släpptes 2011.

Den andre islamisten är Al Hasani Amer som har svenskt uppehållstillstånd, men är medborgare i Jemen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Terrorist från Jemen har flyttat ”hem” till Göteborg

  • Lurar den arma katten med att smeka den på ryggen, tar sedan ett grepp om svansen och slungar iväg det arma djuret.

 1. Enligt regeringen ska alla TERRORISTER i alla länder komma till Sverige !!
  Dessutom ska de få GRATIS LÄGENHETER OCH BIDRAG HELA LIVET !!

 2. Anmäla UD i detta fall ?
  Går naturligtvis inte, detta handlar ju om en person som Sverige till 100% vurmar för och ser som ett framtidshopp för nationen vilket ju alltid är det viktigaste.
  Dessutom är han ju SVENSK !!!!!!!!!

 3. I dagens PK-media går att läsa att oklarheterna och turerna kring den s.k gymnasielagen tär enligt Röda Korset oherört hårt på de 9000 s.k ensamkommande barnen, ungdomarna, vuxna eller vad de nu är för något !
  Tänk att det mångkulturälskande paradiset Sverige behandlar sina stackars framtida pensionsräddare på det viset.

 4. Är det inte möjligt att anmäla UD för allmänfarlig vårdslöshet mot nationens säkerhet? Hota nationen med vårdslöshet tycker jag även riksdagen gjort i minst 20 års tid, genom att ignorera kontroll och regler på vilka, som flyttar hit och vad de har för avsikter. Att även ignorera den extra ekonomiska belastningen av Sveriges välfärd är ett säkerhetshot på sikt. Dessutom verkar utlandsbistånden bestå av tveksamma mottagare, som håller ibland blodiga konflikter vid liv.

 5. Bra att namn och bild publiceras eftersom inga myndigheter sätter stopp! Massa killar i samma ålder och ursprung finns som praktikanter och extra resurser på barnens skolor och förskolor nu och då kan inga skolledare stå längre fram när det är försent och säga att de inte visste något om t ex Al Hasanis bakgrund som terrorist. Enda sättet för oss att skydda oss numera. Efter grundlagsändringen som följer får vi säkert inte reda på detta längre, som partierna utom SD jobbar för….

 6. Ju mer man läser ju mer man börja inse att Sverige är på väg till total sammanbrott.Svenskheten har drunknat i någon typ av multikulti smörja,som ingen vet var den slutar.Jag är orolig att det för inte med sig bra saker för landet Sverige.

  • Sverige är redan där, de som inte inser detta behöver bara ta en sväng över vilken svensk stad som helst för att inse fakta, som ursvensk känner man sig då som en katt bland hermeliner när blir totalt uttittad av kramgoa pensionsräddare som drar runt i stora horder !
   Det går oerhört fort nu, om tio år är det definitivt kört.

   • Vad är det som inte finns, men som alla kan bli?
    Jo, svensk.

    En bra grej jag läste på något Twitter.

 7. Varför ska vi släppa in all skit i världen i Sverige? Dom jävla vänsterfeministerna verkar tycka det är en global rättighet att få bosätta sig i Sverige och leva på bidrag, oavsett vem det är eller vad man gjort.
  Rösta bort vänsterfeministerna i valet om två veckor, så kanske Sverige kan bli normalt igen på sikt.

  • Därför att all skit ska vara på ett ställe och då passar skitens paradis Sverige som handen i handsken för detta ändamål, bara att gilla läget vi har hittills bara sett toppen på isberget efter valet i September med en fortsatt 7 klöver i riksdagen så börjar vi se resten av isberget !
   Hurra, den svenska icke kristna framtiden är tryggad.

 8. Välkommen hem till det mångkulturella paradiset Sverige lagom till valet, det kanske blir en fika hos Annie. L på vägen till Götet ?

Kommentera