Stäng

Har vänsterpartiet någon kommentar?

VALET 2018. Sverigedemokraten Bawan Avraham Said står upp för sin partikollega Karl Robbjens som blev slagen i Göteborg.

-Pettersson undrar om vänsterpartiet har någon kommentar till detta?

Darkos Twitter

Mer på Facebook…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 reaktioner på “Har vänsterpartiet någon kommentar?

 1. Vi skall införa demokratin i Sverige och begrava demokraturen som existerar idag på historiens soptipp. När vi ändå är igång åker företrädarna för 7 Klöverpartierna med av bara farten.

 2. Bawan Avraham Said säger det som måste sägas. Mycket bra.

  Att så många människor i Sverige inte står upp för allas rätt till demokratin och yttrandefriheten, är faktiskt skrämmande.

  Har sagt det i många år, att alla demokratiska partier måste respekteras fullt ut. Tyvärr finns det fortfarande alldeles för många enfaldiga människor, som kallar sig för ”mångfaldens förespråkare” i detta land.

  Jag brukar kalla dem fasadmänniskor eller fasadpolitiker, de som fortsätter att kränka människors rätt till yttrandefriheten. Tyvärr är en stor del av svensk media en bidragande orsak till detta också.

  Så fasadjournalister har vi alldeles för många av.

  Det är dags att säga ifrån nu och välja ärliga och uppriktiga politiker, som vet att sakpolitiken alltid går före partipolitiken. För Sveriges bästa.

 3. En fantastisk kille med glöd och engagemanget. Vi har många utländskfödda i SD men vänsterkommunisterna ska skälla ”rasister” dygnet runt. Det är de Goebbells lärde sig från att ”varje lögn som upprepas tillräckigt många gånger blir till sanning”. När försvinner det här avskummet från Sveriges gator och politik?

  1. När motparten slutar sakargumentera och börjar meningar med: ”-Du är…” betyder det att argumenten är slut. Och att du har vunnit.
   Den som skriker rasist från början har överhuvud taget inga argument alls eller är dåligt påläst.
   Minns ni i sandlådan: ”-Du tycker inte som jag. Du är dum” osv…

 4. Det är väl inte glömt vad Jonas Sjöstedt sade om det som vänstern gjorde mot SD vid det förra valet.

  När nu Jonas S blev tillfrågad i SR P1 Morgon om att vänstern skall
  krascha J Å:s torgmöte när han besöker ”Götet”.
  Med att det är polisens sak med att göra bedömningen om vänstern är störande och stör ut JÅ.

 5. Arbetsskyddslagstiftning gäller inte politiker. Gjorde en reserch när Åkesson blev trakasserad och sedan sjukskriven. Svaret var,
  – Tyvärr ger man sig in i politiken måste man tåla mycket.
  Så jag tycker vi lägger vår röst på en politiker som alltid är saklig och håller en god ton. Jimmy Åkesson.

 6. Jag tycker det är för jävligt att sådana kräk kommer till vårt land och bär sig så illa mot vår demokrati.
  Men egentligen är det inte så konstigt då de fått god hjälp av odemokratiska mobbare som Löfven,Sjöstedt m.flera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: