Stäng

Tio innovationer från Israel som bevisar att vi snart lever i framtiden

FORSKNING.  Dricka luft? Andas vatten? Med all fantastisk teknik som kommer från Israel är allting möjligt. 

Amerikanska Buzzfeed har sammanställt en lista över tio innovationer från Israel som bevisar att vi snart lever i framtiden. Alltifrån Watergen, som tillverkar drickbart vatten av luft, navigationsappen Waze och OrCams revolutionerande synteknik till Like-A-Fish som tillåter dykare att andas under vatten utan traditionell utrustning.

Läs hela listan på Buzzfeed.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Tio innovationer från Israel som bevisar att vi snart lever i framtiden

 1. Problemet? Det krävs så mycket energi att avfukta luft att det är mer kostandseffektivt att transportera dit vattnet. Rent trams med andra ord.

  1. Det är väl inte en innovation men där förespråkas att dricka kamelurin, dessutom lär den bota sjukdomar.

 2. En slags luftavfuktare. Då kommer man att dricka vattnet som extraherats av luften i den närmaste omgivningen. Stadsluft avfuktas med alla avgaser. Försvinner gifterna då? Hur funkar det att avfukta illaluktande inomhusluft?
  Vi får väl hoppas att filtrering och rengöring också tagits till en högre nivå.

 3. Israel har nu världens mest avancerade och framstående företag och industri. Inte konstigt att barbarerna som omger det lilla landet vill utplåna det.

   1. Mia:
    Där har du faktiskt helt rätt !! Det hela är en prioriteringsfråga och i Absurdistan har man valt den ”humana vägen”,med sina skatteinkomster.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: