Stäng

Afrikanerna får vända

De 116 afrikaner som med våld stormade gränspassagen i Ceuta och skadade ett antal poliser med frätande ämnen skickas tillbaks.

Detta enligt en överenskommelse den spanska regeringen gjorde med Marocko 1992.

Överenskommelsen innebär att individer som tar sig in i Spanien illegalt ska kunna skickas tillbaks till Marocko inom tio dagar. Den har dock använts sporadiskt under dessa år, men efter de senaste månadernas anstormning av migranter, inte minst via Ceuta, börjar man nu använda sig av överenskommelsen.

Omni och El Pais

Här skickas de iväg.

13 reaktioner på “Afrikanerna får vända

 1. Titta på den här dokumentären från ett vägbygge i Kongo, kineserna leder bygget gode tid vilket tålamod projektledaren har.
  https://www.youtube.com/watch?v=1a-QpyF7rNc&feature=youtu.be
  Nu kanske de naiva europeerna förstår varför gummibåtarna kommer över Medelhavet fullpackade med afrikaner .
  Befolkningen där är ju fullkomligt omöjliga att jobba tillsammans med, bidrag här är en annan sak och här råder ingen risk att behöva jobba.

 2. Väldigt bra initiativ, spanska regeringen har väl konstaterat att det räcker med dom aporna som redan finns på Gibraltar!

 3. Håll ögonen öppna,kanske kan vi i Norden få en sinnessjuk Iranier till skänks,Senast uppehöll han sig på statens bekostnad (sedan 2010) i Düsseldorf,NRW.
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/08/Ali_Akbar_xy.png
  Skrev om honom efter mordet på Anna i förra veckan. Nu är han på flykt och trots stora sökinsatser finns inga spår efter svinet. T.o.m. hans åtta bröder,som också lever på de tyska skatteslavarna vädjar till honom att ge upp.I går varnades i STATS-TV,för att själv söka gripa honom då han lär vara en skicklig mördare,med sin stora kniv !

  1. Miljöpartiet gråter och hulkar, visst ska han bli svensk. Jocke med kniven kanske är duktig på att rädda pensionerna.

 4. Har Spanien tröttnat redan?
  De tog emot 1 skepp nyligen och nu är det inte kul längre!
  I Sverige tycker man fortfarande att det är kul att ta in sådana varelser så de kan rädda Sveriges ekonomi och försörja oss när vi blir pensionärer.

  1. Lövén har just tackat nej till erbjudandet från EU att ta emot ett hundratal från Libyen som suttit ombord utanför Malta i 6 dagar.
   Han vill inte just nu, hur kan det komma sig?

  2. Spanien fick en fyra gånger så stor migration då Rajoy utröstades i parlamentet och socialisten Sanchez kom till makten. Frontex siffror redovisas idag i tidningar. Sanchez tog emot NGO båten Aquarius av humanitära skäl. De åkte direkt och hämtade ett gäng till, då sa Spanien nej av säkerhetsskäl. Det blev Malta, Malta har tagit emot dem med löftet att ingen blir kvar där utan fördelas.
   Det är ett tryck på Sanchez, han hade ett möte med Merkel på ett slott. Slottsägarna sa tyvärr måste vi ta emot dem då slottet är öppet! Så är stämningen, inga mespottor då de är arga.
   Idag är det möte i EU då Spanien begär hjälp med fördelning, stramare politik. De mest berörda är med Sverige är inte med. Italien med flera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: