Malena Ernman ger barnen klimatångest…

MEDIA. Idag har tidningar och TV stora reportage om Greta Thunberg, 15, som strejkar och ska strejka från skolan fram till valet för klimatets skull.

”Ingen annan gör något så jag måste göra vad jag kan. Det är min moraliska skyldighet att göra något”, säger Greta.

-Pettersson tycker synd om flickan. Greta kan gå hem och fråga mamma varför hon släpar hit en massa somalier och andra folk. En somalier släpper nämligen ut 50 gånger mer koldioxid i Sverige än i Somalia. Invandringen är en katastrof för klimatet och miljön.

 • Har inte mamma berättat det Greta?
 • Och varför berättar inte media vem Gretas mamma är?

För er som inte vet vem Gretas mamma är så kanske nedanstående länkar ger ett litet tips, och jag undrar om inte socialen borde göra ett besök hemma hos familjen för barnens bästa.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

29 thoughts on “Malena Ernman ger barnen klimatångest…

 1. Ger hon nåt annat än ångest åt alla och envar, i ALLT hon säger och GÖR!!! Hon ska hålla sig till operan, där hon hör hemma!

  ”Ich sterbe, ich sterbe, ….ich steeeerbe!”

 2. Den här flickan är ett resultatet av miljödomedagsrörelsen.

  Knutbyförsamlingens pastorer och miljörörelsens
  domedagsprofeter fullkomligen skrämmer livet ur
  sådana som hamnar in i sekten.

 3. Man frågar sig hur mycket av miljöförstöring ffa CO2-utsläpp mm som Malena Ernman själv har bidragit med vid sina många och långa flygresor världen runt till alla sina olika artist-framträdanden.

  Förflyttningar inom landet gör hon (och sannolikt hennes make) väl också med luftförorenande taxibilar, privatbilar mm, som också behöver oljeprodukter som bränsle.

  Jag hittade även detta reportage i Expressen från år 2015 bl a om dottern Gretas hälsoproblem.

  Malena Ernman: ”Det har varit ett helvetiskt år”

  https://unv.is/expressen.se/halsoliv/halsa/det-har-varit-ett-helvetiskt-ar

 4. Man borde göra en anmälan till socialen, för frågan är om ett barn bör sitta där, skolka från skolan och vilket stöd har hon från hemmet. Ja visst glömde ju det, att hon är ju vänstern och MP gullig gris, då går de hur bra som helst. Blir så jädrans trött på våra journalister.

 5. Det är ju synd om flickan som blivit född av en total idiot till morsa.
  Har man en så dum mors så blir man därefter.

 6. Jag förstår att Ernman får gratis reklam för sin klimatbok, men äcklas mest av alla vänster människor med Sjöstedt i spetsen, som försöker utnyttja uppmärksamheten till eget favör. Dessa politiska hycklare som utnyttjar naiva barn, för att få cred i klimat svamlet, innan valet, Jonas Sjöstedt och andra vänster folk på bilder med barnet, är motbjudande, och kräk framkallande.

 7. Det är de mest korkade, irrationella, emotionella och högljudda som leder Sverige. Ett perfekt recept för en nationell katastrof.

 8. Så otroligt barnsligt! Givetvis är S(V)T snabba att rapportera om detta.
  Ernman tillhör ju de som ständigt ges utrymme i PravdaTV.

 9. Ett klart fall av barnmisshandel när man skapar ångest hos barnen tillomed dödsångest vilket det måste handla när flickan vägrar att gå till skolan.
  På bilden bär hon också en fittmössa vilket måste vara stigmatiserande att tvingas bära bland sina kamrater om förstås de inte är lika färdummade.

   • Eftersom jag inte följer svensk media, jag tryckte på länken och det var stumt. Struntar i vilket men för någon så har det kanske en betydelse,

   • Haha, ja, alla sätt är bra utom de dåliga! 🙂 Lärare är aktivister idag, inte pedagoger. Bedrövligt!

   • Är detta samhällskunskap, tala om vilken läroplan i samhällskunskap de går efter.
    Men de andra ämnena som de har som t.ex. matte skolkar hon ifrån.
    Ungen på proven i samhällskunkapen lär redan få MVG eller 5 i betyg.

Kommentera