Den omdömeslösa journalistiken gör allt för att slippa diskutera invandringen…

MEDIA. Olika medier driver politiska kampanjer mot bland annat den moderate riksdagsmannen Hanif Bali som har glimten i ögat och använder satir i sin dagliga gärning, det begriper givetvis de flesta journalisterna men de tar alla chanser att slippa prata om migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Det finns i grunden bara en enda fråga, invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, vården, brottsligheten, allt!

Så när DN drar igång ett drev mot Hanif Bali, trots att man anställt vänsterextremisten och syndikalisten Jacques Wallner som dödade en man med fem knivhugg eftersom han ansåg att mannen var rasist. Det var länge sedan, 1982, men straffet blev fånigt lågt, 18månader och utsläppt efter nio.

Något år senare satt han i TV-soffan hos Robert Aschberg och är idag redaktör på Dagens Nyheter. Nu vapentränas han på DN:s egen skjutbana, DN med flera tycker det är provocerande och hotfullt när Hanif Bali och Sara Skyttedal övar på skjutbanor…

TIDIGARE 2017-08-04. Svenska medier verkar hata mångfald

HATMEDIA. Sveriges stora medier pratar mycket om mångfald men det är bara ord, massor av ord. I verkligheten råder enfald bland åsikter och människor. 

Nyligen publicerade DN en bild på redaktionen. På bilden innehållande flera dussin redaktionsmedlemmar syns inte en enda redaktionsmedlem av annat ursprung än etniskt vit.

Det är så uppenbart att DN:s personalrekryterare tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och att de ägnar sig år rasism och diskriminering när de anställer. Speciellt när DN gång på gång rapporterar om hur duktiga och enormt kompetenta de nyanlända är. Däremot är DN uppenbarligen mycket stolta över att ha den vänsterextremistiske och för ett politiskt knivmord dömde Jacques Wallner anställd på redaktionen eftersom man placerat honom i främsta ledet (tvåa från vänster), däremot är det tveksamt om DN skulle anställa en morddömd högerextremist.

Det är ju skillnad på våld, vänstern representerar det ”goda” våldet.

För några år sedan storsatsade Expressen i Almedalen och det är likadant idag, bara prat om mångfald…

En gång skröt Expressen över alla nyanställda. Det blev 57-0 till hemmalaget…

Aftonbladet, oberoende socialdemokratisk, har kanske tack vare sina nazistiska rötter lyckats hålla redaktionen helvit trots att de kämpar hårt för att förvandla Sverige till en del av Mellanöstern.

-Pettersson stoppar där men vill påpeka att på SVT och Sveriges Radio finns en och annan färgklick, men 82 procent röstar röd/grönt på Sveriges Radio och 83 procent av medarbetarna röstar röd/grönt på SVT, det är enfald…

Sammanfattningsvis kan man med fog påstå att de etablerade hatmedierna är riktiga trollfabriker som lever på att producera falska nyheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Den omdömeslösa journalistiken gör allt för att slippa diskutera invandringen…

  1. Vad ni än SKRIVER i era tidningar kommer SVENSKA FOLKET att RÖSTA PÅ SD och ni kommer att få göra en ”360” och när ni blivit fri från YRSELN av detta HOPP, kommer ni helt PLöTSLIGT att skriva om VERKLIGHETEN och svenskarna kan börja läsa tidningar igen…..

  2. Jag håller med alla partiledare i 7-klövern som säger att dom vill satsa på allt som är bra för Sverige. Det är därför som jag röstar på SD för dom är de enda som kan genomföra allt som 7-klövern lovar.

  3. Så det är kriterierna för att bli chefredaktör på någon större tidning, det är inget dåligt CV man skriver då inte.
    Jag har dödat någon i vänsterns namn, och sedan är man chefredaktör och medlem i tidningens skytteklubb.
    Är det DN:s lobbyister som har fått igenom det, att IS terrorister ska få förtur på bostad och jobb också ?

  4. Orkar inte se bilderna på otygen som hetsar och hatar ständigt och jämt. Nollor med för mycket makt!

  5. Ingen skillnad….
    Vi har en regering som står med öppna armar, (då de inte bygger murar) och välkomnar allt som tar sig till Sverige.
    Detta sker medans våra barn misshandlas, gruppvåldtas, våra pensionärer får knappt mat för dagen, våra kvinnor måste lära sig föda barn i bilen, våra bilar och skolor brinner…allt detta, för att media är ynkryggar, och att de gör allt för att fortsätta få pengar till ett fortsatt hyckleri.
    De ihop med Sveriges sk. ledare och 7-klövern spottar Svenskarna i ansiktet, och fortfarande säger en del svenskar…fortsätt spotta.

    Hur sjukt får ett samhälle vara !?

    Snälla vakna…Låt VAL 2018, BLI ETT VAL MED RYGGRAD !

    • Livet för alla Socialdemokrater har ALDRIG VARIT MERA ENKELT !!

      ALLA MÅSTE FÖLJA PARTIPISKAN !!!

      Annars mister NI ALLT PARTISTÖD OCH MÅSTE SÖKA ARBETE PÅ DEN ÖPPNA MARKNADEN !!!

      Grattis alla inkompetenta och helt ignorerande dumma politiker !!!

  6. Korttrixarna gör allt för att blanda bort korten nu. Bilbränderna skapade panik hos pkmaffian när det stod klart att det inte var NMR eller SD som hade anlagt dem utan det vanliga klientelet.

Kommentera