Tjafs i medias sandlåda

MEDIA. I förra veckan stoppades Sara Skyttedal, kristdemokratiskt kommunalråd och tidigare ordförande för partiets ungdomsförbund, på Kastrups flygplats med en försvarsspray som är olaglig i Danmark. Hon är nu misstänkt för vapenbrott. Sprayen är däremot laglig i Sverige, och Skyttedal förklarar att Kristdemokraterna har gett henne sprayen som en av flera säkerhetsåtgärder, eftersom det finns en hotbild mot henne. 

DN skriver om saken och tycker att Sara Skyttedals vapen visar på KD:s hyckleri. Skyttedal publicerar en bild där hon bytt ut pepparsprayen och poserar med en rejäl revolver på en skjutbana.

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) reagerade på DN:s bevakning och ledare så här…

DN och andra blir ännu surare och kallar det hot mot journalister, då blir det krig…

Det journalistiska och politiska etablissemanget får spader och menar att Bali och Skyttedal är omogna, att de uppmanar till mord på journalister och till skolskjutningar och fan vet allt.

-Pettersson säger som så ofta, vart har det sunda förnuftet tagit vägen? Varför gäller dessa osynliga regler bara vissa människor?

Jag tycker Bali och Skyttedal är kul, synd att de är med i fel parti, men i SD hade de kanske blivit uteslutna.

Nedan några kända politiker som uppmuntrar till mord och skolskjutningar…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Tjafs i medias sandlåda

 1. Nästan alla Invandrare har minst en kniv i fickan,

  var annan en k-pist och några granater hängande i livremmen,

  men man hör aldrig media yttra sig om detta, inte heller gruppen lomhörda Svenskar, av naturliga skäl.

  Att Sverige ser ut som det gör beror just på detta, tydligen,

  ”det har jag aldrig hört talas om”,

  eller

  ”det måste vara Fake News”…

 2. Sara Skyttedals försvar var att hon tog Öresundståget över till Danmark för att ta flyget från Kastrup till Stockholm som gick fortare.
  Säger även att hon hade inte ens varit inne i Danmark.

  Man är inne i Danmark så fort man har korsat Öresund och kommit innanför den danska gränsen.
  Dessutom också har klivet av Öresundståget.

 3. Ja fy skäms stora stygga Hanif som har fräckheten att sticka upp mot de tredje statsmakten. Vet du inte att journalister är fredade från all typ av granskning och kritik. Om någon uttrycker kritik är snyftandet och drevet där snabbare än blixten.

 4. Medias alla drev har nu fått ett löjes skimmer över sig. Vad är det för fel med Balis inlägg rörande Skyttedal? Förklaringen måste vara ledningen för DN som är lättkränkta syltryggar.

 5. Sverige är idag en politisk sandlåda på absolut lägsta nivå, ett löjeväckande patetiskt fegt ynkligt mytomaniskt hycklande och omoraliskt land som inte kan bli värre !
  Det kommer definitivt inte att förändras efter valet om någon nu tror det, inte ens SD kan kommer vill eller vågar ta tag i de verkliga problemen för att rädda Folkhemmet som enligt uppgift ska ske om partiet får politiskt inflytande efter valet, det lär från alla partier även framöver bara bli teoretiska lösningar på Sveriges problem från riksdagens trygga talarstol.

  • SD kommer att göra så gott dom kan när dom har bidat regering.
   Dom både kan, vill och kommer att styra upp Sverige igen, men det kommer att ta många år.Den som tror att SD kan fixa detta på några månader skall genast tänka om. Det tar många år att återställa landet igen efter att 7-klövern förstört det helt och hållet.
   Vi behöver nog minst 40 år för att kunna göra detta.

   • 40 år ?
    Synd att man inte får uppleva SD:s återställande av Folkhemmet men man får leva på minnen och glädjas åt att fått växa upp i och uppleva det homogena kristna och riktigt trygga Sverige som en gång fanns !

   • Det glädjer mig att du har en så förtröstansfull syn på framtiden, vilken jag dock inte kan dela. För det kommer inte att bli som du, i din naiva godtrogenhet, tror.

    Sverigedemokraternas ledning består av kallhamrade realpolitiker, för vilka endast makten är intressant. Och de har en dold agenda.

    1. För SD finns det inget svenskt folk. För det partiet finns kurd-svenskar, afghan-svenskar, somalie-svenskar, nigeria-svenskar. Bara svensk-svenskar finns inte och har aldrig funnits. Ta och sug – ordentligt – på den karamellen, så, kanske, kanske, ni inser vad det betyder, att inte erkännas vara del av ett etniskt folk.
    2. ”Sverigedemokraterna skall bli ett antirasistiskt mittenparti” sade SD’s chefsideolog, den allsmäktige Mattias Karlsson, för fyra år sedan i TV. Ni kan lita på hans ord, för det är precis vad SD är idag.
    3. Utslätandet av partiprogrammet, vändningen i EU-frågan och 180-graderssvängen när det gäller NATO*-medlemskap är inga tillfälliga taktiska anpassningar till M och S. Här handlar det om fundamentala kursändringar, som går fullständigt på tvärs mot SD’s väljarkår. Dessutom i frågor som är direkt knutna till Sveriges självständighet som nation.

    Sverigedemokraternas ledning har som mål – precis som 7-klöverpartierna – att upplösa det svenska folket, blanda upp svenskarna med jordens alla andra folk, förinta nationalstaten Sverige och låta dess människor och territorium sugas upp i oligarkernas New World Order – NWO.

    Första steget var att förneka svenskarnas existens, vilket Jimmie Åkesson gjorde i en TV-intervju häromåret. Andra steget är att låta EU’s överstatlighet ta kontrollen över den svenska statsapparaten. Tredje steget är att låta landet ockuperas av NWO’s väpnade gren, NATO. Sedan vare verket fullbordat och ingen återvändo gives.

    */North Atlantic Terror Organization

 6. Olof Palme blir instrurerad av massmördaren Fidel Casto hur man använder ett vapen hur tolkas det?

  • Fidels vapen trodde jag alltid satt bakom ett blixtlås i hans byxor……(hans förmodade avkomma)…..är nu ledare i den vackra flaggans land med lönnlövet.
   Besinna er ni medborgare i det vackra landet innan det är försent, det går snabbt.

 7. Att IS-krigare, som våra politiker kallar dem, som viftar med vapen, sedan får skyddad identitet och lever fritt i Sverige, det stör inte journalisterna en sekund. Jag står knappt ut med dessa omogna gapstarar! Oberoende medier på människors sida, jo tjena!

  • För IS krigarna som återvänder till Australien är gränsen stängd.
   Medborgarskapet är även återkallat.

   Här i landet vet de inte ens hur många IS- celler som finns.

 8. Bali är i gott sällskap, tydligen. Men jag kan hålla med om att det är olämpligt att visa vapen, det har blivit ett bedrövligt samtalsklimat i Sverige. Men att han skulle hota medierna, snacka om överspända journalister. Tagga ner!

 9. Det borde finnas någon ägare till något betalmedia som borde inse att hans stöddiga och tråkiga anställda kör företaget mot konkurs.

  • Även ägarna till svenska lögnmedia, Bonnier, Hjörne och Schibstedt, är insnärjda i de verkligt mäktiga oligarkernas nätverk, som styr världen idag. I den gangsterorganisation, som New World Order är, tillåts inte avfällingar. Det är bara att acceptera sin roll och spela med.

 10. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  I avsaknad av goda lösningar och brist på argument på de problem som etablissemanget (politiker och MSM) har skapat förstorar de upp vissa händelser för att flytta fokus från de mer betydande problemen.

 11. Många av de svenska journalisterna slutar aldrig att förvåna. Medveten mobbing och ”sandlåda”, är det DN håller på med, mot moderaten Hanif Bali.

  Att TU sjunker så lågt och hänger på , är illavarslande. Fast förvånar inte.

  Så här skriver Chang Frick på Nyheter Idag.

  ”Vi tar de här anspelningarna på största allvar”, säger Jeanette Gustavsdotter med anledning av en skämtbild där Hanif Bali, med vapen i hand, ”krigar” mot DN.

  Lika allvarligt var det inte när Expressens chefredaktör Thomas Mattsson till slut dömdes av Högsta domstolen för vapenbrott. Då hette det från Tidningsutgivarnas sida att det är en fråga om yttrandefrihet.

  https://nyheteridag.se/nar-mattsson-domdes-for-vapenbrott-fick-han-stod-fran-tidningsutgivarna/

Kommentera