Pettersson hotas på riktigt…


GOTT OCH BLANDAT. Pettersson blir då och då hotad till livet för mina skriverier, det mesta är inget att bry sig om, men en gång ringde ett svin till mitt arbete flera gånger och hotade mig genom arbetskamraterna. Då polisanmälde jag hoten men polisen lade ner direkt, spaningsuppslag saknades, trots att det fanns lite att gå på.

Nåväl, i kvällens skymning mötte jag ett riktigt akut hot, och i det läget är det ingen ide att ringa polisen, de har nog med svinen i Frölunda, Gränby, Rinkeby och Rosengård med flera ställen.

Det var ett spännande möte mellan två jämbördiga motståndare, under tio meters avstånd, båda plus 100 kg, båda obeväpnade, de spände ögonen i varandra några sekunder, den ena piskade med svansen, fräste och grymtade, innan svinet vek undan och Pettersson kunde fortsätta sin kvällspromenad…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


21 responses to “Pettersson hotas på riktigt…

 • Mässkalle

  Ja, Pettersson och kommentarerna har verkligen knorr på svansen.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Att bli hotad för sina åsikter är brist på en human människosyn o en spark i arslet på demokratin. Svinet däremot har ingen skuld han är skapad av vår herre. Han är t.o.m. mäktigare än Stefan Löfven. Nu har jag nog ändrat mig färdigt inför detta val Pettersson. Jag o gumman blir soffliggare. Det har Anette velat länge. INGET parti vill införa min gröna humana psykvård o då vänder jag partierna ryggen. Allihopa! Förlåt mig Pettersson!

  Gilla

  • Pettersson

   Roland, har du fortfarande inte fattad?
   De andra partierna vill nog men kan inte.

   De har prioriterat asylinvandringen av dysfunktionella människor och det kostar så mycket så det blir inget över och de fortsätter än idag trots löften om motsatsen.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Tyvärr så är hot mot infödda hederliga arbetande svenskar inte prio ett, dagens politiskt korrekta och styrda korvgrillande och kramgoa dialogpolis har numera mycket att annat betydligt viktigare att göra i det trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Exempelvis att bevaka högerpopulism hets mot folkgrupp och sätta dit infödda medborgare för kränkningar och rasism och sådant tar ju sin lilla tid.

  Gilla

 • Thomas

  Trodde först det var Stefan Löfven du mötte, svårt i skymningen se skillnad..

  Gilla

 • Sven

  Om jag börjar med mina kontakter med polisen, bortsett från förnyande av pass.

  – Första gången hade jag hittat något och lämnade in det till polisens
  hittegods. Jag kommer inte ihåg vad det var, det var säkert 30 år sedan. Det kan ha varit ett armbandsur.

  – Andra gången hade jag blivit attackerad av en hund inne i trapphuset ( +15 år sedan ). Jycken bet mig i handen. Jag hade tjocka lovikavantar på mig, så det gick inte hål i skinnet. Men, jag saknade känsel i större delen av handen i några veckor. En granne med småbarn bad mig polisanmäla jag också. Han hade nämligen blivit angripen han också. Jycken hade hoppat upp mot hans hals och fått ett bra grepp. Det var vinter och han hade både uppfälld krage och halsduk, så han överlevde tack vare detta. Vad gjorde polisen? Inte mycket. Han som ägde jycken bodde i samma trappuppgång, men inte nu.

  – Tredje gången. Kapat kreditkort ( +10 år sedan ). Uppringt av en polis efter anmälan och idioten frågar ‘Tror du verkligen att vi kommer att utreda det här?’. Nej, svarar jag och tänker idiot. Banken var däremot väldigt intresserad och en konsult från ett börsnoterat it-företag jag inte kommer på namnet på ringde upp och ville veta så mycket som möjligt.
  Jag tror att konsulten var anställd av WM-data, vid närmare eftertanke.

  Vildsvin har jag sett en gång på ungefär 100 m avstånd. Det såg ut som en stor sten och ett flertal mindre stenar flytandes över gärdet och så passerade de över grusvägen, jag joggade på, och försvann in i skogen på andra sidan.

  Gilla

 • Grune

  Jag möter nog ett gäng sådana här svin på fyra ben än ett på två.

  Gilla

 • Realist

  Har än en gång insett vilka som är ”svin” !!!
  Besök på SJUKHUSET I SOLLEFTEÅ än en gång av Jonas Sjöstedt !!!
  Min stilla fråga varför han är här ???
  Han kommer ALDRIG ATT KUNNA RÄDDA VÅRT SJUKHUS !!
  De som tror detta är helt HJÄRNDÖDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Hörde om en man som var ute i svampskogen och mötte en varg. Mannens hustru hade försett honom med en koskälla som han kunde skrämma bort vargen med.

  Gilla

  • Realist

   Har skrivit ”visselblåsning” om det nu betyder något !
   MÅNGA MÅSTE SKRIVA TILL REGION GOTLAND !!!

   Gilla

 • Lena

  Svinen som bökar hos mig är betydligt mindre och dessutom inte så svarta.
  Vi har vildsvin blandade med tamsvin, de är inte särskilt skygga.
  De gör bara vad som deras inprogammerade reflexer lärt dem, leter efter mat.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  De naturliga ”hoten”, är alltid de bästa.

  Gilla

 • Stenbock

  Vet hur snabbt tankarna snurrar runt i huvudet och blodtrycket stiger,när man helt oförberedd står öga mot öga,med såväl ett liknande svin,som med en 12-taggare,som fnyser och stampar med fötterna i marken ett 10-tal meter bort.
  Vi har tydligen båda ett avskräckandeutseende,som avskräckte dem ! 🙂

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Gissar att detta var den smartaste och mest sofistikerade motståndare du mött 😁

  Gilla

 • Kent

  Det finns svin som vi kan behålla och svin som vi defenitivt kan vara utan.

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Det löser sig nu i valet. 👍

   VAL 2018…för INTELLIGENS !

   Pettersson…DU ÄR TOPPEN!

   Vad världen vore underbar om Sveriges sk. ledare med sitt löjliga/patetiska feministiska följe (7-klövern), kunde ha en tusendels promille av ditt tänkande och förstånd, då vore allt mycket ljusare i Sverige, vars befolkning lider av dessa sjuka personers totala kapitulation, inför islamiseringen av Sverige.

   Än en gång…TOPPEN PETTERSSON ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: