Resebidrag efter etnicitet i Skåne…

ARBETSMARKNAD. Arbetsförmedlingen i Skåne delar ut resebidrag efter etnicitet. Svenskar kan känna sig blåsta hur fattiga de än är. Men det är inget att gnälla över, det har 87:an bestämt…

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

20 thoughts on “Resebidrag efter etnicitet i Skåne…

 1. Det känns som att en viss sekt är lika välkommen och passar lika bra i vårt land som en spyfluga på matbordet!

 2. DAG 19 AUGUSTI 2018
  Varsågoda och trampa gärna på oss med spikskor innan ni drar iväg med våra pengar.

  ”Upplagd av Carina-Fina kl. 17:57
  1 kommentar:

  Anonym2018-08-19 18:41
  Det är inte bara skamligt det är kriminellt både av de som vet men inget säger. Medierna skall granska statsmakten och påtala bedrägerier. Det är skattebetalarnas pengar och för varje utbetalning till utlänningar så är det en stöld från en pensionär. Pensionärens pengar det kunde gett det rimligare dubbla i pension. Summan som pensionären får plus den summa som utlänningen får. Kvinnliga akademiker som arbetat heltid hela sitt liv inom den offentliga sektorn kommer knappt upp i 12 000 eller 13.000. Gör de det är det för att de har tagit privata försäkringar som de själva betalat och sparat till. De får inte ens bostasdsbidrag fast det står på varenda löpsedel att de ska ha. Politiker är kriminella. Stjäl från oss och ger bort pengarna. Och vågar man protestera så får man passa sig så man inte får böter eller får ett plåster eller hamnar på gatan.”

 3. Välgödda och verklighetsfrämmande Ebba Busch Thor partiledare för det där lilla partiet KD säger i Ekots intervju att ett samarbete med SD är helt uteslutet !
  Stora ord från ett parti som kanske inte klarar spärren i September men tyvärr så kommer nog stödröster att rädda Ebbas KD kvar i riksdagen efter valet och även den övriga 7 klövern.

 4. Inte ska det naiva, konflikträdda öppenhjärtliga, generösa, solidariska och mångkulturälskande svenska folket gnälla och vara avundsjuka på inbjudna gäster ftån stora delar av världen som kommer att rädda Sverige i framtiden !
  Vad säger och tycker SD ?

 5. Snarare handlar del väl om svenska medborgare vs nya invandrare. Dvs inte en diskriminering baserad på etnicitet.

 6. Har dagen till ära ägnat några timmar för att upptäcka små byar i Skåne.
  Från sydöst till nordväst så var de små byarna i stort förfall, där man tidigare kände stolthet över att vårda sitt hus och sin trädgård ville jag nu bara gråta.
  I en del ganska många av byarna så hade befolkningen verkligen profiterat av solen, det var mycket mörkt även barnen och de var många, ingen med solblekt hår !

   • Sverige har nått sitt ,mål 2022. landet är utvalt som ett föregångsland för mångkulturen , skrev en lettisk tidning. Så förbannat jag har glömt vad tidningen heter. Skulle tillåta alla läsa det som stod där.

 7. Helt i linje med kontraktet som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999.

  Det gick ju ut på att utrota oss svenskar från vårt fosterland!

  Får vi tillbaks vårt hemland efter valet?

  Jag är rädd!

  • Om SD får makten och inflytande efter valet i September och framöver så kommer partiet enligt uppgift att på något sätt att rädda Sverige från undergång !
   Hur ?
   Det vet förmodligen bara SD dess väljarkår och framtiden får utvisa resultatet.

 8. Svenskar är på väg att bli som indianerna i Nordamerika eller aboriginerna i Australien. Ursprungsbefolkningar som satts på undantag.

 9. Sedan tidigt 70-tal så AF gjort skillnad på svensk och ickesvensk, massor av kurser , förmåner och annan information var vikt för invandrare.
  Personalen då på 70-talet var svenska socialdemokrater eller annat vänster, har svårt att tro att det har ändrat sig !

Kommentera