Att hälsa med handslag bör vara krav för att bli medborgare…

ISLAM. Nyligen tillerkändes Farah Alhajeh 40.000 kronor i skadestånd för att hon vägrade skaka hand med en manlig chef. Vi läste också om att det är muslimska extremister som bestämmer vad som är diskriminering i Sverige.

I Frankrike och Schweiz  har medborgarskap nekats för den som inte vill skaka hand. Nu kräver flera partier i Danmark att det införs ett krav på att den som vill bli dansk medborgare ska vara beredd att hälsa med handslag.

Det är De konservativa och Dansk folkeparti som rest kravet och nu vänder sig till övriga partier, såväl inom den borgerliga regeringen som Socialdemokraterna för att få parlamentariskt stöd för en lagändring. Kravet menar man kan implementeras och kontrolleras genom handslag som ett obligatoriskt inslag i den ceremoni som alla invandrare som vill bli danska medborgare numera måste genomgå.

Det bör ingå i det avtal som man måste skriva på om att som naturaliserad medborgare i Danmark respektera grundläggande danska värderingar, menar man:

– I Danmark tar vi varandra i hand, slog De konservativas invandringspolitiske talesperson Naser Khader fast i ett uttalande i samband med utspelet.

-Pettersson undrar varför muslimer som inte gillar levnadssättet i väst bosätter sig här, när de har drygt 50 muslimska länder att välja på. Frågan är retorisk så ni behöver inte svara…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Att hälsa med handslag bör vara krav för att bli medborgare…

 1. Såg på Fria Tider att SD anser att den som inte tycker att det finns en öppen svenskhet ska lämna SD. Då vet vi det! Då är valet inte längre särskilt svårt att göra. SD är som vilket parti som helst. Mycket tråkigt!

 2. Även om detta ämne gav Lövin ett svammelsvar vid utfrågningen i SVT igår. Lövin är verkligen ett sänke för MP vilket ju är positivt för oss som ser hur bakåtsträvande detta parti är.

 3. Chefen borde få 80000 för att blivit förnedrad p.g.a förvägrad handskakning, grovt förnedrande ju

 4. Att inte förmå sig till att hälsa eller bekräfta något via ett enkelt handslag, bör betraktas som en religiöst härledd och fanatiskt betingad form av respektlöshet och oförmåga att låta sig omfattas av det enklaste och mest elementära uttrycket för integration inom det västerländska existensutrymmet.

  Hade det däremot påyrkats att vederbörande shariaslavinna skulle hälsa genom att falla okända människor om halsen eller till och med kyssa dem på kinden, hade saken kommit i ett helt annat läge, då denna överdrivet familjära kutymavvikelse är en i undertecknads ögon betraktad modern osed, vilken icke sällan kränker det naturliga avstånd den mer konservativt sinnade föredrar att hålla.

  Avsiktliga förolämpningar förtjänar en reprimand – icke en belöning!
  Andreas.

 5. Jag vill inte, önskar inte att skaka hand med dessa, jag önskar de bara tillbaka till där de kom ifrån !

 6. Alla som inte vill skaka hand är välkomna till det totalt kravlösa paradiset Sverige, där kommer aldrig en sådan kränkande lag att stiftas eftersom det skulle strida mot mänskliga rättigheter som Sverige slaviskt följer !

 7. Vi borde göra gemensam sak och överklaga domen att en sopsäck ska få betalt för att jävlas med oss svenskar!

 8. Vill man leva enligt muslimska traditioner.
  Flytta då dit så slipper vi höra gnället. Ingen verkar bry sig om att, svenska lagar inte tillåter månggifte eller barnäktenskap. Men det gör dem ändå, utan att bry sig om vad vi tycker.

  Så enkel biljett.

Kommentera